Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak, Matic Eržen

SEVERNA MAKEDONIJA PORAZILA SLOVENIJO

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je na domačem evropskem prvenstvu doživela prvi poraz. Naši odbojkarji so pred številnimi gledalci z 1:3 (-24, -28, 19, -24) klonili proti Severni Makedoniji. Jutri bodo naši fantje pred razprodano Areno Stožice odigrali obračun z Rusijo.

Preberi več
Aleš Oblak/Matic Eržen

PO DNEVU POčITKA NA VRSTI SEVERNA MAKEDONIJA

Slovenski odbojkarji so na evropskem prvenstvu vknjižili že tri zmage, kot zadnje so s 3:0 odpravili Turke in tako potrdili svoje mesto med najboljšima dvema ekipama skupine C. V torek se bodo ob 17.30 uri pomerili s Severno Makedonijo, debitantko na EuroVolley-ju.

Preberi več
Matic Eržen

NASLEDNJA OVIRA: TURčIJA

Po včerajšnji zmagi nad Finsko, v izjemnem vzdušju, ki so ga pripravili številčni navijači v Stožicah, so naši fantje že povsem osredotočeni na Turčijo, s katero se bodo pomerili danes ob 20.30 uri.

Preberi več
Aleš Oblak, Matic Eržen

SLOVENSKI ODBOJKARJI DO TRETJE ZMAGE!

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je na tretji tekmi evropskega prvenstva v Ljubljani nanizala še tretjo zmago. V Areni Stožice so pred več kot 6.000 gledalci s 3:0 (28, 16, 23) padli zmagovalci letošnje evropske lige, Turki.

Preberi več
Aleš Oblak, Matic Eržen

SLOVENSKI ODBOJKARJI STRLI žILAVE FINCE

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je na domačem evropskem prvenstvu, pred skoraj 8.000 gledalci, prišla do druge zmage. Naši odbojkarji so se veselili zmage s 3:1 (18, 24, -24, 15), že jutri pa jih čaka nov obračun, in sicer proti zmagovalcem evropske lige, Turkom.

Preberi več
OZS

SLOVENCI OSREDOTOčENI NA TEKMO S FINSKO

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca bo jutri, ob 20.30, v Areni Stožice odigrala drugo tekmo evropskega prvenstva. Tekmeci bodo vselej neugodni Finci, ki so v uvodnem obračunu odpravili Makedonce, a naši fantje računajo na več kot 6.000 navijačev.

Preberi več
Aleš Oblak, Matic Eržen

SLOVENCI PREKO BELORUSOV ZA PRVO ZMAGO NA EP

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je z izjemno predstavo na uvodni tekmi evropskega prvenstva porazila Belorusijo s 3:0 (17, 14, 19) V ljubljanskih Stožicah so gostitelji ob glasni podpori s tribun v vseh elementih nadigrali tekmece.

Preberi več
Aleš Oblak

MOčNO OKREPLJENI BELORUSI PRVA NEVARNOST

Kapetani in selektorji vseh šestih reprezentanc skupine C EuroVolley-ja 2019 so v sproščenem vzdušju na srečanju s predstavniki medijev razkrili svoja pričakovanja pred začetkom tekmovanja. Že jutri se s tekmo med Turčijo in Rusijo namreč začenja evropsko prvenstvo.

Preberi več
Makedonska odbojkarska federacija

SPOZNAJTE NASPROTNIKE: SEVERNA MAKEDONIJA

Kot zadnje izmed slovenskih tekmecev v skupini C predstavljamo še reprezentanco Severne Makedonije, za katero bo to krstni nastop na evropskem prvenstvu, zato že nestrpno čakajo na začetek.

Preberi več
FIVB

SPOZNAJTE NASPROTNIKE: RUSIJA

Ruska reprezentanca je brez dvoma najbolj zvezdniška zasedba, ki prihaja v Ljubljano v okviru skupine C letošnjega EuroVolley-ja. Rusi so namreč aktualni evropski prvaki in zmagovalci elitne lige narodov.

Preberi več