Odbojkarska zveza Slovenije
 
OZS

V PRIPRAVAH NA EP TRIKRAT Z GRKI

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je danes odpotovala v Grčijo, kjer se bodo, v sklopu priprav na prihajajoče evropsko prvenstvo, v Kalamatiju, blizu Aten, trikrat pomerili z Grki.

Preberi več
Aleš Oblak

AZERBAJDŽANKE MOČNEJŠE OD SLOVENK

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je v Mariboru odigrala še zadnje uradno pripravljalno srečanje pred odhodom na evropsko prvenstvo, kamor bodo naša dekleta odpotovala v sredo. Azerbajdžanke so bile boljše s 3:0 (-22, -19, -20).

Preberi več
Aleš Oblak

PRED SLOVENSKIMI ODBOJKARJI ZDAJ ŠE EP

Moška odbojkarska reprezentanca je v Ljubljani začela s pripravami na evropsko prvenstvo, ki ga bomo med 12. in 26. septembrom gostili v Sloveniji. Naši fantje, ki so nas leta 2015 razveselili s srebrnim odličjem, imajo tudi za domače prvenstvo visoke cilje.

Preberi več
OZS

SLOVENKE ZA KONEC DO ZMAGE NAD MADŽARSKO

Ženska izbrana vrsta je zaključila z nastopi na močnem pripravljalnem turnirju v Szombathelyju na Madžarskem. Naša dekleta so bila na zadnji tekmi pokala Savaria s 3:0 uspešnejša od gostiteljic in so v boju s Španijo, Grčijo, Francijo in Madžarsko osvojila končno tretje mesto.

Preberi več
Extrem

ODBOJKARSKI SPEKTAKEL NA LJUBLJANICI

Prihodnji teden se v središču Ljubljane obeta nekaj edinstvenega, drugačnega, spektakularnega. V okviru promocije prihajajočega EuroVolleyja 2019, ki bo od 12. do 26. septembra potekal tudi v Ljubljani, bomo v četrtek, 22. avgusta zvečer, spremljali odbojkarski spektakel.

Preberi več
FIVB

ODBOJKARJEM NEKAJ DNI POČITKA, NATO TRDO DELO

Moška reprezentanca se je vrnila s Poljske, kjer je nastopila na kvalifikacijah za olimpijske igre v Tokiu. Naši fantje si vozovnice na olimpijski turnir za zdaj še niso uspeli priigrati, jih pa zato že točno čez mesec dni čaka nov izziv, domače evropsko prvenstvo.

Preberi več
FIVB

ZA ZAKLJUČEK ŠE POLJAKI

Slovenski odbojkarji so na kvalifikacijskem turnirju za uvrstitev na olimpijske igre v Tokiu vknjižili en poraz in eno zmago. Zadnji dan turnirja jih čaka še srečanje z gostitelji pred številnimi domačimi navijači, ki bodo napolnili Ergo Areno.

Preberi več
FIVB

NA OLIMPIJSKE IGRE POLJAKI, NAŠI V 2. KROG

Moška odbojkarska reprezentanca je za zaključek kvalifikacijskega turnirja za nastop na olimpijskih igrah izgubila s Poljsko. Gostitelji turnirja v Gdansku so bili uspešnejši s 3:1 (-21, 23, 23, 21) in tako potujejo v Tokio, Slovence pa januarja čaka še 2. krog kvalifikacij.

Preberi več
FIVB

TOKRAT PROTI TUNIZIJI

Po včerajšnjem porazu proti Franciji je pred slovenskimi odbojkarji že nova tekma. Varovanci Alberta Giulianija se bodo drugi dan kvalifikacijskega turnirja za uvrstitev na olimpijske igre, ob 18.30, pomerili s Tunizijo.

Preberi več
FIVB

PRVA ZMAGA SLOVENCEV V OI KVALIFIKACIJAH

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je na drugi tekmi kvalifikacijskega turnirja za nastop na olimpijskih igrah v Tokiu vknjižila prvo zmago. Naši odbojkarji so bili v Gdansku boljši od afriških prvakov Tunizijcev, in sicer s 3:0 (23, 16, 24).

Preberi več