Odbojkarska zveza Slovenije
 
OK Gorica

BREZ TEŽAV V OSMINO FINALA

Odbojkarice Gen-i Volley-ja se domov vračajo še z eno zmago v rokah ter napredovanjem v osmino finala evropskega pokala CEV Challenge. Tudi na Finskem so brez težav opravile z domačinkami in zabeležile gladko zmago s 3:0 (17, 19, 16 ).

Preberi več
Aleš Oblak, CEV

NAJTEŽJA NALOGA PRED MARIBORČANKAMI

V evropskih pokalih bodo jutri nastopili štirje slovenski klubi. Odbojkarice Nove KBM Branik v pokalu CEV na gostovanju pri ruskemu Jeniseju čaka težko delo, GEN-I Volley ter ženska in moška ekipa Calcit Volley-ja so šestnajstino finala pokala CEV Challenge začeli z zmagami.

Preberi več
Tine Strosar

GEN-I VOLLEY - ANKARAN HRVATINI 3:0

V 8. krogu državnega prvenstva je ekipa Gen-i Volley v Gorici gladko opravila z ekipo Ankaran Hrvatini, in sicer s 3:0 ( 21, 7, 16).

Preberi več
Aleš Oblak

V OGENJ ŠE MARIBORČANKE IN OBE KAMNIŠKI EKIPI

V tem tednu bomo v evropskih pokalih lahko spremljali prve obračune v glavnem delu tekmovanja. Od naših ekip se je skozi kvalifikacije uspelo prebiti novogoriškemu GEN-I Volleyju, ki se skupaj z Novo KBM Branik in obema ekipama Calcit Volley-ja podaja v boj za evropsko lovoriko.

Preberi več
Aleš Novak

ROTO-KEMA PUCONCI - GEN-I VOLLEY 0:3

V šestem krogu 1A. DOL sta se pomerili domača ekipa Roto-Kema Puconci in gostujoča ekipa GEN-I Volley. Dekleta iz ekipe GEN-I Volley imajo po šestih krogih še vedno poln izkupiček točk.

Preberi več
CEV

GORIČANKE S FINKAMI,KAMNIČANKE S SLOVAKINJAMI

Odbojkarice GEN-I Volleya so se uvrstile med 32 najboljših ekip v evropskem pokalu CEV Challenge, drugi slovenski ekipi v kvalifikacijah, Formuli Formis, na gostovanju v Budimpešti ni uspelo še zmagati in so po izgubljenem zlatem nizu zaključile evropske nastope.

Preberi več
Borut Jurca, OK Salonit Anhovo - Kanal

SALONIT ANHOVO – GEN-I VOLLEY 3:0

Na drugi tekmi 1/4 finala pokala Slovenije za moške sta se srečali ekipi Salonit Anhovo in GEN-I Volley. Z rezultatom 3:0 (23, 15, 12) so bili uspešnejši domači odbojkarji, ki so se tako uvrstili na zaključni turnir najboljše četverice Pokala Slovenije.

Preberi več
GEN-I Volley, Formula Formis

ODLIČEN ZAČETEK SLOVENSKIH PREDSTAVNIC

Odbojkarice Formule Formisa in GEN-I Volleyja so z odliko začele evropsko sezono. Rogožanke so v evropskem pokalu Challenge na domačem igrišču odpravile madžarski Vasas Obudo, Novogoričanke pa so bile v gosteh uspešnejše od slovaškega Strabaga.

Preberi več
Aleš Oblak

ŽOK LJUTOMER - GEN-I VOLLEY 0:3

V 5 krogu 1. A DOL za ženske sta se srečali ekipi ŽOK Ljutomer in GEN-I Volley. Z 0:3 ( -12, -11, -14) so bile uspešnejše Primorke.

Preberi več
Marjana Zdovc Sporer / GEN-I Volley

ROGOŽANKE PRVE NA EVROPSKEM PARKETU

S kvalifikacijskimi tekmami se danes začenja tekmovanje v evropskem odbojkarskem pokalu Challenge, v katerem bomo imeli Slovenci štiri predstavnike. Prve se bodo v boj za uvrstitev v glavni del izločilnih bojev podale odbojkarice Formule Formis.

Preberi več