Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

SLOVENSKE ODBOJKARICE JUTRI PO NOVO ZMAGO

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je pripotovala v Reykjavik, kjer jo jutri, ob 17. uri po slovenskem času, čaka srečanje 2. kroga kvalifikacij za evropsko prvenstvo proti Islandiji.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENKE DO UVODNE ZMAGE V KVALIFIKACIJAH

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je v 1. krogu kvalifikacij za evropsko prvenstvo, ki ga bodo prihodnje leto skupaj gostile Poljska, Turčija, Slovaška in Madžarska, dosegla pomembno zmago. Naša dekleta so v Mariboru, s 3:0 (19, 23, 22), premagale Izraelke.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENSKE ODBOJKARICE V SREDO PROTI IZRAELU

Slovenska ženska odbojkarska izbrana vrsta bo v sredo, v Mariboru, igrala prvo tekmo kvalifikacij za evropsko prvenstvo 2019. Tekmice naših deklet bodo Izraelke, v našem taboru pa se na tej pomembni tekmi nadejajo zmage.

Preberi več
Aleš Oblak

V NAŠEM TABORU ZADOVOLJNI S POTEKOM PRIPRAV

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca zaključuje s prvim delom priprav. Po približno polovici opravljenih treningov v Kranjski Gori in Mariboru se v našem taboru počasi že pripravljajo na prvi pripravljalni tekmi z evropskimi podprvaki, Nemci.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENKE ŽE V SREDO PROTI IZRAELU

Pred slovenskimi odbojkaricami je le še pet dni priprav, v sredo, 15. avgusta, pa dekleta čaka že prvo srečanje kvalifikacij za evropsko prvenstvo 2019. V Mariboru se bodo Slovenke v pomembnem obračunu srečale z Izraelkami.

Preberi več
Aleš Oblak

KOVAČ:REPREZENTANCA JE VIDETI NAJBOLJE DOSLEJ

Za slovensko moško odbojkarsko reprezentanco sta že več kot dva tedna priprav na septembrsko svetovno prvenstvo v Italiji in Bolgariji. Selektor izbrane vrste, Slobodan Kovač, je z dosedanjim delom zadovoljen, prav tako tudi s pristopom in motiviranostjo svojih varovancev.

Preberi več
Facio Cucchetti

CHIAPPINI ZADOVOLJEN S PREDSTAVAMI DEKLET

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca se je vrnila z Milana, kjer je del priprav na kvalifikacije za evropsko prvenstvo opravila skupaj z mlado izbrano vrsto Italije. Na vseh štirih pripravljalnih tekmah so slavile Slovenke.

Preberi več

NA PRIPRAVAH TUDI ŽE DEKLETA

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je včeraj začela s pripravami na kvalifikacije za evropsko prvenstvo, ki se bodo s tekmo proti Izraelu začele 15. avgusta. Naša dekleta se bodo pomerila še z Islandijo in Belgijo in si skušala priigrati uvrstitev na evropsko prvenstvo.

Preberi več
OZS

ODBOJKARJI ZAČELI S PRIPRAVAMI NA SP

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca se je zbrala v Kranjski Gori, kjer je začela s pripravami na septembrsko svetovno prvenstvo, ki ga bosta skupaj gostili Italija in Bolgarija. Selektor izbrane vrste, Slobodan Kovač, ima na voljo vse najboljše slovenske odbojkarje.

Preberi več
Aleš Oblak

SEZNAM IZBRANE VRSTE OBJAVIL TUDI CHIAPPINI

Selektor slovenske ženske odbojkarske reprezentance Alessandro Chiappini je objavil spisek izbrane vrste ki bo v ponedeljek, 16. julija, začela s pripravami na kvalifikacije za evropsko prvenstvo. Italijanski strateg v Mariboru pričakuje šestnajsterico odbojkaric.

Preberi več