Odbojkarska zveza Slovenije
 
Klemen Brumec

NESREČEN PORAZ KAMNIČANK V BRATISLAVI

Odbojkarice Calcit Volleyja so v tretjem krogu srednjeevropske lige MEVZA gostovale v Bratislavi, kjer so proti domači Slaviji izgubile z 1:3 (-20, 23, -18, -24). Kamničanke v soboto, 3. novembra, ob 17. uri, doma čaka tekma četrtega kroga 1. DOL za ženske proti ekipi Ljutomera.

Preberi več
Klemen Brumec

ODBOJKARICE CALCITA V BRATISLAVI, FANTJE DOMA

Pred moško in žensko ekipo Calcit Volleyja sta novi tekmi v srednjeevropski ligi MEVZA.

Preberi več
Aleš Oblak

KAMNIČANI TUDI MEVZO ZAČELI Z ZMAGO

Odbojkarji Calcit Volleyja so uspešno začeli sezono v srednjeevropski ligi Mevza. Na gostovanju v Kazincbarciki so v izenačenem dvoboju premagali domači Vegysesz RC s 3:2 (-16, 22, 24, -15, 12).

Preberi več
OZS

OKTOBRA SE ZAČENJA PRVENSTVO MEVZA

Štiri najboljše slovenske odbojkarske ekipe se oktobra podajajo v lov na srednjeevropsko lovoriko. V prvenstvu MEVZA bomo namreč lahko pri moških spremljali moštvi ACH Volley Ljubljana in Calcit Volley, pri ženskah bosta v tekmovanju nastopila Nova KBM Branik in Calcit Volley.

Preberi več

NA SREDNJEEVROPSKEM PRVENSTVU U-18 20 EKIP

V petek, 24. 8. in v soboto, 25. 8., bo v Murski Soboti na letnem kopališču na srednjeevropskem pokalu v odbojki na mivki za mlade do osemnajst let nastopilo skupaj 20 ekip iz šestih držav.

Preberi več

IZ PRAGE S TREMI MEDALJAMI

Slovenski odbojkarji na mivki so odlično nastopili na srednjeevropskem prvenstvu MEVZA v Pragi. V kategorijah do 16 let, do 18 let in do 20 let so osvojili tri odličja, dve zlati in eno bronasto.

Preberi več