Odbojkarska zveza Slovenije
 
Klemen Brumec

KAMNIČANI NA F4 POKALA SLOVENIJE

Odbojkarji Calcit Volleyja so se v zadnjih desetih letih še sedmič uvrstili na zaključni turnir pokala Slovenije. Na povratni tekmi četrtfinala so z 2:3 (17, -23, -20, 15, -11) izgubili z Mariborom, a jim je napredovanje prinesla zmaga s 3:0 na prvi tekmi v Mariboru.

Preberi več
Aleš Oblak, GEN-I Volley

ODBOJKARJI PO POLFINALE, ODBOJKARICE V EVROPI

V odbojkarskem pokalu bomo v sredo spremljali povratne obračune četrtfinala, ki bodo odločali o štirih polfinalistih. Pri dekletih se GEN-I Volley in Formula Formis vračata na evropski parket.

Preberi več
Aleš Oblak

V ČETRTFINALU POKALA FAVORITI PREPRIČLJIVI

V zadnjih letih najboljše ekipe slovenskega prvenstva so tudi v pokalnem tekmovanju upravičile vlogo favoritov in si pred povratnimi tekmami četrtfinala že zagotovile dobro izhodišče. Še največja neznanka je bil obračun med Črnučami in SIP Šempetrom, ki so ga dobili Ljubljančani.

Preberi več
OK Črnuče

ČRNUČE – FUŽINAR SIJMETALRAVNE 3:0

V osmini finala pokalnega tekmovanja za moške sta se pomerili prvoligaška ekipa Črnuč in drugoligaška ekipa Fužinar SijMetalRavne. Domači so potrdili to statusno razliko in zmagali s 3:0 (13, 11, 22).

Preberi več
MOK Krka

KRKA – MARIBOR 0:3

Odbojkarji Krke so v tekmi osmine finala pokalnega tekmovanja gostili OK Maribor. Zmage in s tem uvrstitve v četrtfinale so se po treh nizih razveselili Štajerci z rezultatom 0:3 (-21, -20, -22).

Preberi več
ŠK Pomurje Deset

PANVITA POMGRAD - ŠOŠTANJ TOPOLŠICA 2:3

Odbojkarji Panvite Pomgrada in Šoštanj Topolšice so se v petih dneh že drugič pomerili v Murski Soboti. V drugem krogu 1.DOL je v soboto s 3:1 slavila Panvita Pomgrad, v osmini Pokala Slovenije pa so bili z 2:3 (-24, 23, -26, 20, -12) uspešnejši odbojkarji Šoštanja Topolšice.

Preberi več
Marjana Zdovc Sporer / Aleš Oblak

POKALNO TEKMOVANJE ZAZNAMOVALA PRESENEČENJA

Odbojkarice so ta teden odigrale prve tekme četrtfinala Pokala Slovenije in si z dobrimi predstavami skušale zagotoviti čim boljše izhodišče pred povratnimi obračuni. V moškem delu tekmovanja smo spremljali srečanja osmine finala, ki so prinesla kar nekaj presenečenj.

Preberi več
Borut Jurca, OK Salonit Anhovo-Kanal

SALONIT ANHOVO – ŠPORTNI PARK LUDUS 3:1

V 1/8 finala pokala Slovenije za moške sta se srečali ekipi Salonit Anhovo in Šporni park Ludus. Z rezultatom 3:1 (21, -23, 19, 19 ) so bili uspešnejši domači odbojkarji, ki so se tako uvrstili v ¼ finale Pokala Slovenije.

Preberi več