Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

SLOVENCI V LJUBLJANI BREZ FINALNIH OBRAČUNOV

Slovenskih odbojkarjev in odbojkaric na mivki ne bomo gledali v bojih za odličja na turnirju svetovne serije v Ljubljani. Na petem mestu so turnir zaključili Ana Skarlovnik in Nina Lovšin ter Jure Peter Bedrač in Vid Jakopin.

Preberi več
Aleš Oblak

SKARLOVNIKOVA IN LOVŠINOVA MED OSMERICO

Slovenski odbojkarici na mivki, Ana Skarlovnik in Nina Lovšin, sta se na turnirju svetovne serije v Ljubljani uvrstili med najboljših osem dvojic. Pri moških so pomembni zmagi dosegli Vid Jakopin in Jure Peter Bedrač ter Danijel Pokeršnik in Gašper Plahutnik.

Preberi več
Aleš Oblak

ERPIČ IN PRIMEC IZGUBILA V KVALIFIKACIJAH

Slovenska odbojkarja na mivki, Uroš Erpič in Matija Primec, sta morala v 1. krogu kvalifikacij turnirja svetovne serije v odbojki na mivki, ki se je danes začel v Ljubljani, priznati premoč Norvežanoma Jornu Olavu Gamlemoenu in Christianu Hellandu.

Preberi več
FIVB, Aleš Oblak

V JUTRIŠNJIH KVALIFIKACIJAH ERPIČ IN PRIMEC

S kvalifikacijskimi obračuni se jutri začenja turnir svetovne serije v odbojki na mivki, na katerem bo nastopilo devet slovenskih parov. Osem jih je že uvrščenih neposredno na glavni turnir, v boju za finalni del bomo spremljali le Uroša Erpiča in Matijo Primca.

Preberi več
OZS

SLOVENSKI ODBOJKARJI NA MIVKI RAZKRILI CILJE

Prihodnji četrtek se bo v Ljubljani začel turnir svetovne serije v odbojki na mivki, FIVB Beach Volleyball World Tour, na katerem bomo lahko spremljali devet slovenskih dvojic.

Preberi več
Alen Tači

POGAČNIK IN JERALA SE SELITA V 1. LIGO

V Športnem parku Ludus v Ljubljani smo minuli vikend lahko spremljali 1. krog tekmovanja v 2. kakovostni skupini zimske lige v odbojki na mivki. V moški kategoriji se je zmage veselila dvojica Pogačnik/Jerala, ki bo s tekmovanjem tako nadaljevala v 1. ligi.

Preberi več
Aleš Oblak, FIVB

ODBOJKARSKA KARAVANA PRIHAJA V SLOVENIJO

Od turnirja svetovne serije v odbojki na mivki, ki ga bo med 29. novembrom in 2. decembrom gostila Ljubljana, nas ločita le še dva tedna. V boj za najvišja mesta se bo podalo tudi devet slovenskih dvojic, na čelu z Danijelom Pokeršnikom in Gašperjem Plahutnikom ter Nino Lovšin in

Preberi več
Alen Tači

ZA EKIPAMI PRVI KROG ZIMSKE LIGE

V nedeljo so ekipe v Športnem Parku Ludus odigrale prvo kolo 1. moške in 1. ženske lige Ludus Beach zimske lige v odbojki na mivki. V moški konkurenci sta slavila Davor Zupančič in Aljaž Juvančič, pri dekletih Katarina Bulc in Nina Zdešar.

Preberi več
OZS

TRENERSKI SEMINAR TOKRAT V LJUBLJANI

Odbojkarska zveza Slovenije v sodelovanju z Olimpijskim komitejem Slovenije bo v okviru program za razvoj odbojke na mivki v Sloveniji izvedla že drugi letošnji brezplačni seminar, ki bo potekal od 30.11. do 2.12. v Ljubljani.

Preberi več
FIVB

POKERŠNIK IN PLAHUTNIK V IRANU DO 5. MESTA

Slovenska odbojkarja na mivki, Danijel Pokeršnik in Gašper Plahutnik, sta na turnirju svetovne serije v odbojki na mivki v Bandar Anzaliju v Iranu osvojila 5. mesto. Naša druga predstavnika, Matevž Berk in Iztok Novak, se nista prebila skozi kvalifikacije.

Preberi več