Odbojkarska zveza Slovenije
 
OZS

NA REPREZENTANčNE PRIPRAVE PRISPEL ROPRET

Ob zaključku drugega tedna priprav je moška članska odbojkarska reprezentanca močnejša za novo ime. Treningom selektorja Gherogheja Cretuja v Ljubljani se je pridružil Gregor Ropret.

Preberi več
Paravolley Europe

ODBOJKARJI SEDE KONEC TEDNA V V. BRITANIJI

Moška reprezentanca v odbojki sede se bo konec tedna mudila v Nottinghamu v Veliki Britaniji. Tam jo čakajo nastopi v srebrni ligi narodov.

Preberi več
CEV

SLOVENKE DRUGE NA NIZOZEMSKEM

Slovenske odbojkarice na mivki so sezono Pokala narodov sklenile v finalu turnirja v Apeldoornu. Tam so se srečale s favoriziranimi gostiteljicami Nizozemkami, ki so bile boljše z 2:0 v zmagah.

Preberi več
OZS

ČEBULJ IN KOZAMERNIK NA PRIPRAVE Z BRONOM

V torek sta klubsko sezono zaključila še zadnja reprezentančna kandidata. Jan Kozamernik in Klemen Čebulj sta se z Rzeszowom na odločilni peti tekmi na Poljskem dokopala do brona.

Preberi več
CEV

LITOVCI V POLFINALU PREMOčNI ZA SLOVENCE

Slovenski odbojkarji na mivki so morali v polfinalu kvalifikacij za olimpijske igre v Parizu po hudem boju priznati premoč Litovcem. Naša reprezentanca bo novo priložnost za uvrstitev na olimpijski turnir imela že prihodnje leto.

Preberi več
OZS

NOVI PRIHODI - DODATNA ENERGIJA NA TRENINGIH

Zasedba slovenske odbojkarske reprezentance je na pripravah počasi začela dobivati polno podobo. Od začetka tega tedna se na treningih mudi tudi šest odbojkarjev, ki so bili v zadnjih letih nepogrešljivi členi izbrane vrste.

Preberi več
OZS

SEDMERICA OKREPILA REPREZENTANčNE PRIPRAVE

V ponedeljek se je po dnevu premora znova zbrala slovenska moška članska odbojkarska reprezentanca. Selektor Gheorghe Cretu je na uvodu drugega tedna priprav v Ljubljani pozdravil sedmerico novih igralcev.

Preberi več
CEV

SLOVENCEM ZA UVOD ZMAGA IN PORAZ

Slovenski odbojkarji na mivki so prvi dan kvalifikacij za olimpijske igre, ki jih gosti Madrid, zabeležili eno zmago in en poraz. V torek se bodo naši fantje pomerili z Litovci in si skušali priigrati uvrstitev v finale.

Preberi več
ParaVolley Europe

SLOVENKAM V ITALIJI DVE ODLIčJI

Med 12. in 14. majem je italijanski Bibione že tradicionalno gostil enega večjih turnirjev odbojke na mivki v Evropi. Naše paraodbojkarice so zopet navdušile s svojimi predstavami in se domov vrnile z zlatom in srebrom.

Preberi več
Aleš Oblak

REPREZENTANCA PRIPRAVLJENA NA POKAL NARODOV

Slovenska reprezentanca v odbojki na mivki zaključuje s pripravami na kvalifikacije za olimpijske igre. Moška izbrana vrsta bo z nastopi v pokalu narodov začela 15. maja proti Hrvaški, ženske pa prva obračuna kvalifikacij proti Estonkam čakata 17. maja.

Preberi več