Odbojkarska zveza Slovenije
 
VolleyballWorld

SLOVENSKI ODBOJKARJI VNL ZAČELI Z ZMAGO

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je na uvodni tekmi Lige narodov po hudem boju in skoraj treh urah igre s 3:2 (-31, 20, -22, 21, 25) odpravila nepopustljive Nizozemce in se veselila prve zmage. Naše fante že jutri, ob 13. uri, čaka obračun z olimpijskimi prvaki Francozi.

Preberi več
Aleš Oblak

OREFICE: IZJEMNO SEM PONOSEN NA TA DEKLETA

Selektor ženske reprezentance Alessandro Orefice je po uvodnem turnirju Zlate evropske lige v Rakvereju poudaril, da je izjemno ponosen na svoje igralke. Veseli ga, da tudi druge odbojkarice začenjajo spoznavati vrednost te reprezentance, katere vrata so za zdaj še odprta.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENCI V TURČIJI ŽE PRVIČ TRENIRALI

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je v nedeljo odpotovala v Antalyjo, kjer bo nastopila na uvodnem turnirju elitne Lige narodov. Naše fante, ki si bodo skozi VNL skušali priigrati nastop na olimpijskih igrah, v Turčiji čakajo pomembni obračuni z Nizozemsko, Francijo, Kana

Preberi več
CEV

BORBENE SLOVENKE UKRAJINKAM ODŠČIPNILE TOČKO

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je na drugi tekmi Zlate evropske lige v Rakvereju po hudem boju z 2:3 (-23, 15, -20, 17, 11) izgubila s favorizirano Ukrajino. Naša dekleta so pred tem odpravila Estonijo, naslednji turnir pa jih čaka med 24. in 26. majem v Mariboru.

Preberi več
CEV

SLOVENKE ZLATO EVROPSKO LIGO ZAČELE Z ZMAGO

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je Zlato evropsko ligo v Rakvereju začela z zmago. Naša dekleta so bila z 0:3 (-23, -18, -18) boljša od gostiteljic Estonk. V soboto se bodo naše odbojkarice pomerile še z Ukrajinkami.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENKE ZA UVOD PROTI ESTONKAM

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je prispela v Rakvere, kjer bo v petek in soboto igrala uvodni tekmi Zlate evropske lige. Prve tekmice Slovenk bodo gostiteljice Estonke, dan zatem pa se bodo naša dekleta pomerila še z Ukrajinkami.

Preberi več
Aleš Oblak

ODBOJKARJI ZAČELI ZADNJI TEDEN PRIPRAV NA VNL

Pred slovenskimi odbojkarji je drugi in s tem tudi zadnji teden priprav na elitno ligo narodov, v kateri bodo prvi obračun igrali že 22. maja v Antalyji, ko bodo njihovi tekmeci Nizozemci. V našem taboru se na uvodne obračune že pospešeno pripravljajo.

Preberi več
Aleš Oblak

MIRTA VELIKONJA GRBAC OSTAJA V ROMUNIJI

Slovenska odbojkarska reprezentantka Mirta Velikonja Grbac ostaja v Romuniji, a bo klubski dres CSM Lugoja zamenjala z dresom Dinama iz Bukarešte.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENKE SO SE DOBRO UPIRALE HRVATICAM

Slovenske odbojkarice so se v Kranjski Gori na prvem pripravljalnem srečanju v tej sezoni pomerile s Hrvaško. Tekmice so bile na precej izenačeni tekmi boljše z 0:3 (-20, -23, -21). Reprezentanci se bosta drugič srečali v petek.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENSKI ODBOJKARJI ZAČELI S PRIPRAVAMI

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca se je zbrala v Ljubljani in začela s pripravami na elitno ligo narodov, skozi katero si bodo naši fantje skušali priigrati tudi svoj prvi nastop na olimpijskih igrah. Prvi obračuni jih čakajo med 22. in 26. majem v Turčiji.

Preberi več