Odbojkarska zveza Slovenije
 

ODBOJKARJI SEDE ZAčELI SREBRNO LIGO NARODOV

V Turčiji v mestu Karadeniz Eregli ob obali Črnega morja se začenja turnir srebrne lige narodov v moški konkurenci. Od petka, 2.9., do nedelje, 4.9., bo na tem koncu Evrope tekmovala tudi slovenska moška reprezentanca v odbojki sede.

Preberi več
ParaVolley Europe

USPEŠNO SKLENJEN PRAZNIK PARAODBOJKE

V Ljubljani se je v ponedeljek sklenilo mednarodno tekmovanje Lidl Slovenija Odprto prvenstvo v paraodbojki na mivki sede in stoje 2022. Zmagovalno se je končalo tudi za Slovenijo, saj je ženska ekipa Slovenija 1 v kategoriji sede zasedla prvo mesto, srebrna je bila Slovenija 2.

Preberi več
Aleš Oblak

PRIHAJA LIDL SLOVENIJA ODPRTO PRVENSTVO

Od 30. julija do 1. avgusta se bo v črnuškem Ludusu in na Kongresnem trgu v Ljubljani odvijalo Lidl Slovenija Odprto prvenstvo v pradodbojki na mivki sede in stoje za ženske in moške, na katerem bodo nastopile ekipe iz 12 držav, tudi slovenske.

Preberi več
Saša Pahič Szabo

V LJUBLJANI TUDI LIDL SLOVENIJA OPEN

Ljubljana bo med 30. julijem in 1. avgustom prizorišče odmevnega tekmovanja Lidl Slovenija Odprto prvenstvo v paraodbojki na mivki sede in stoje 2022.

Preberi več
Para Volley Europe

DEKLETOM ROBUSTA ZLATO, FANTJE DO BRONA

Slovenski odbojkarji in odbojkarice šempetrskega Robusta so v Mislovicah na Poljskem nastopili na turnirju klubske evrolige in se domov vrnili z dvema odličjema. Dekleta so se veselila zlata, fantje so tekmovanje končali z bronom.

Preberi več
SittingVolleyball

SLOVENCI DOBRO IGRALI V SARAJEVU

Slovenska moška reprezentanca v odbojki sede je pretekli vikend tekmovala na mednarodnem turnirju Sarajevo Open in v močni konkurenci prikazala igro na visoki ravni.

Preberi več
ParaVolley Europe

SLOVENKE DO SREBRA V ZLATI LIGI NARODOV

Slovenska ženska reprezentanca v odbojki sede je Zlato ligo narodov, ki jo je gostil Šempeter, zaključila z zmago s 3:0 nad Madžarsko in se veselila srebrnega odličja. Zlato je šlo v roke Italijankam, bron so osvojile Nemke.

Preberi več
ParaVolley Europe

SLOVENKE PREMAGALE TUDI VEčNE TEKMICE NEMKE

Slovenske odbojkarice so Zlato ligo narodov začele z zmagama nad Poljsko in Nemčijo, v nadaljevanju jih čakata še obračuna s favorizirano Italijo in Madžarsko. Z organizacijo turnirja v Šempetru, prvega večjega reprezentančnega dogodka pri nas po letu 2015, so zelo zadovoljni tud

Preberi več
ParaVolley Europe

SLOVENSKE ODBOJKARICE DANES DVAKRAT NA PARKET

Slovenska reprezentanca v odbojki sede bo ob 15. uri začela z nastopi v Zlati ligi narodov, ki jo bo do nedelje gostil Šempeter v Savinjski dolini. Prve tekmice naših deklet bodo Poljakinje, v nadaljevanju se bodo pomerile še z Nemkami, Italijankami in Madžarkami.

Preberi več
ParaVolley Europe

NAšE ODBOJKARICE V PISI NA KONCU DRUGE

Slovenske odbojkarice so zgodovinsko prvo tekmovanje v evropski ligi prvakinj zaključile s srebrnim odličjem. Naša dekleta, ki so v italijanski Pisi nastopila v dresu Robust OK Šempeter, so tako postavila nov mejnik v slovenski klubski odbojki sede.

Preberi več