Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

SLOVENKE ZLATO LIGO NARODOV ZAčELE Z ZMAGAMA

Slovenska ženska reprezentanca v odbojki sede je zlato ligo narodov v Šempetru začela z dvema zmagama. Naše odbojkarice so bile uvodoma s 3:0 (13, 18, 14) boljše od Poljakinj, v nadaljevanju pa so s 3:2 (-11, 21, 16, -17, 11) odpravile še Nemke.

Preberi več
World ParaVolley

PRED SLOVENKAMI PRVI REPREZENTANčNI NASTOP

Slovenska ženska reprezentanca v odbojki sede bo od petka do nedelje nastopala v zlati ligi narodov, ki jo bo gostil Šempeter. Uvodni obračun bodo izbranke Simona Božiča igrale proti Poljski, zatem se bodo pomerile še z Nemčijo, Ukrajino in Italijo.

Preberi več
World ParaVolley

V ŠEMPETRU SLOVENKE V ZLATI LIGI NARODOV

Slovenska ženska reprezentanca v odbojki sede bo med 28. in 30. aprilom nastopila na turnirju Zlate lige narodov v Šempetru, na katerem bo branila srebrno odličje.

Preberi več
ZSIS

ODBOJKARICE IZBRANE ZA EKIPO LETA

Zveza za šport invalidov - Paralimpijski komite Slovenije je na prireditvi Parašportnik leta 2022 na Brdu pri Kranju podelila priznanja najboljšim športnikom leta 2022 med invalidi. Priznanje za žensko ekipo leta je prejela slovenska reprezentanca v odbojki sede.

Preberi več
ParaVolley Europe

V FRANCIJO PO UVRSTITEV A DIVZIJO

Slovenska moška reprezentanca v odbojki sede bo v Rouenu v Franciji nastopila na evropskem prvenstvu B divizije. Naši fantje, ki bodo v skupinskem delu tekmovanja igrali z Madžarsko, Italijo in Češko, si želijo zmage in preboja v elitno A divizijo.

Preberi več
Nik Velikonja

ŠEMPETER DRžAVNI PRVAK V ODBOJKI SEDE

V Novi Gorici se je odvijalo državno prvenstvo v odbojki sede, na katerem so se med seboj pomerili štirje slovenski klubi. Naslov državnih prvakov je ubranil Robust Šempeter pred OK Gorica in IŠD Samorastnik.

Preberi več
World ParaVolley

SLOVENSKE ODBOJKARICE čETRTE NA SVETU

Slovenska ženska reprezentanca v odbojki sede je na svetovnem prvenstvu v Sarajevu končala na četrtem mestu. Slovenke so danes igrale za bronasto medaljo z ekipo ZDA in izgubile z 0:3.

Preberi več
World ParaVolley

SLOVENKE V POLFINALU SVETOVNEGA PRVENSTVA

Slovenske odbojkarice so se uvrstile v polfinale svetovnega prvenstva v odbojki sede v Sarajevu! Naša dekleta so bila v četrtfinalu s 3:0 (20, 8, ) boljša od afriških prvakinj iz Ruande

Preberi več
World ParaVolley

SLOVENKE žE V čETRFINALU

Slovenska reprezentanca v odbojki sede si je na svetovnem prvenstvu, ki ga gosti Sarajevo, priigrala uvrstitev v četrtfinale. Naša dekleta so bila na prvi tekmi izločilnih bojev s 3:0 (17, 14, 15) boljša od Fink, njihova naslednja tekmica pa bo Ruanda.

Preberi več
World Para Volley

SLOVENKE S FINSKO ZA čETRTFINALE

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je s 3. mestom v predtekmovalni skupini končala redni del svetovnega prvenstva v odbojki sede v Sarajevu. Naša dekleta se bodo za uvrstitev v četrtfinale v torek pomerila s Finsko.

Preberi več