Odbojkarska zveza Slovenije
 
OZS

KONčAN JE TURNIR REGIJ ZA LETO 2023

Kranj je gostil Turnir regij, na katerem so nastopili odbojkarji letnika 2008 in mlajši iz šestih slovenskih regij. Pri fantih je šla zmaga v roke koroški regiji s celjsko regijo, pri dekletih je bila najuspešnejša izbrana vrsta Maribora z okolico in pomursko regijo.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENSKI REPREZENTANTI SPET USPEšNI

Slovenski reprezentanti in reprezentantke v svojih klubih po Evropi in v Aziji še naprej igrajo na visoki ravni in so bili tudi minuli vikend zaslužni za zmage svojih ekip, ki se že borijo za čim boljša izhodišča v končnicah prvenstev.

Preberi več
Aleš Oblak

ZA REPREZENTANTI šE EN PRVENSTVENI KROG

Slovenski reprezentanti in reprezentantke, ki si kruh služijo v tujini, imajo za seboj še en rezultatsko dokaj uspešen prvenstveni krog.

Preberi več
CEV

MLADI ODBOJKARJI PO NASLOV V ARGENTINO

Slovenska moška mladinska reprezentanca bo nastopila na svetovnem prvenstvu do 19 let v Argentini. Varovanci selektorja Iztoka Kšele, ki so se že dokazali z zmago na evropskem prvenstvu do 17 let, se bodo v boj za svetovno krono podali avgusta.

Preberi več
Volleyball World

CRETU NE BO VEč VODIL SLOVENSKE VRSTE

Romunski strateg Gheorghe Cretu ne bo več vodil slovenske moške izbrane vrste, ki jo je na lanskem svetovnem prvenstvu v Sloveniji in na Poljskem popeljal do četrtega mesta. Odbojkarska zveza Slovenije se s priznanim strokovnjakom ni uspela dogovoriti za podaljšanje sodelovanja.

Preberi več
Aleš Oblak/CEV

DEKLETA PROTI POLJSKI, FANTJE PROTI UKRAJINI

CEV je razkrila urnik tekem na evropskem prvenstvu za ženske, ki se bo začelo 15. avgusta in na katerem bo nastopila tudi naša izbrana vrsta. Prav tako je tudi že znan razpored obračunov za EuroVolley za moške, na katerem bo Slovenija prvo tekmo igrala 30. avgusta.

Preberi več
Aleš Oblak/CEV

NAšI REPREZENTANTI SPET NIZALI ZMAGE

Slovenski reprezentanti in reprezentantke imajo za seboj rezultatsko zelo uspešen konec tedna, saj so v svojih klubih nanizali lepo število zmag in z individualnimi predstavami svojim ekipam po Evropi in v Aziji pomagali do novih prvenstvenih točk.

Preberi več
Aleš Oblak

ZELO DOBER IZKUPIčEK NAšIH REPREZENTANTOV

Slovenski odbojkarski reprezentanti in reprezentantke so s svojimi klubi v Evropi in Aziji zelo dobro začeli drugi del sezone in se v veliki večini izkazali tako z rezultati kot z individualnimi predstavami.

Preberi več
Aleš Oblak

REPREZENTANTI SPET NA IGRIščIH

Po premoru med prvim in drugim delom sezone so se reprezentanti in reprezentantke, ki si kruh služijo v tujini, večinoma že vrnili na igrišča in svojim klubom skušali pomagati do novih zmag.

Preberi več
MEVZA

FANTJE DO ZLATA IN EP, DEKLETA SREBRNA

Slovenski reprezentanci do 17 let sta uspešno nastopili na srednjeevropskem prvenstvu. Naši fantje so si v Mariboru priigrali zlato odličje in vozovnico za evropsko prvenstvo, dekleta pa so v Puchovu na Slovaškem osvojila srebro in s tem tudi uvrstitev v 2. krog kvalifikacij.

Preberi več