Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

ZNANI VSI POLFINALISTI DRŽAVNEGA PRVENSTVA

Znani so vsi polfinalisti Sportklub prve odbojkarske lige. Nosilci četrtfinalnih parov so po uspehu v gosteh napredovanje med najboljše štiri ekipe potrdili z zmago na domačem igrišču. Polfinale se bo pričel 18. marca.

Preberi več
Aleš Oblak

ZNANI POLFINALNI PARI DRŽAVNEGA PRVENSTVA

Potem ko so nosilke četrtfinalnih parov v Sportklub prvi odbojkarski ligi zmagale že v gosteh, so tokrat napredovanje med najboljše štiri ekipe potrdile doma. Polfinalna para deklet sta Calcit Volley – Gen-I Volley in Nova KBM Branik – SIP Šempeter.

Preberi več
Aleš Oblak

NOSILCI LAHKO DOMA POTRDIJO POLFINALE

Sportklub prva odbojkarska liga se bo jutri, v soboto, nadaljevala s povratnimi četrtfinalnimi obračuni, po katerih bi nosilci dvobojev že lahko napredovali v polfinale. Na prvih srečanjih so namreč vsi favoriti potrdili svoj primat in v nizu na dve zmagi povedli z 1:0.

Preberi več
Aleš Oblak

CALCIT IN BRANIK DO ZMAGE PO IZGUBLJENEM NIZU

Na prvih četrtfinalnih obračunih ženskega dela Sportklub prve odbojkarske lige sta Calcit Volley in Nova KBM Branik na gostovanju pri Ankaranu oz. Luki Koper izgubila uvodni niz, a na koncu vseeno prišla do zanesljive zmage. SIP Šempeter je pri OD Krimu slavil brez oddanega niza.

Preberi več
Aleš Oblak

NA PRVIH TEKMAH BREZ PRESENEČENJA

Na prvih četrtfinalnih obračunih moškega dela Sportklub prve odbojkarske lige ni bilo nobenega presenečenja, saj so na vseh srečanjih zmagali nosilci. Povratni dvoboji bodo v soboto, 13. marca.

Preberi več
OK Formis/Aleš Oblak

FORMIS, KOPER, ŠOŠTANJ IN ČRNUČE DO PREDNOSTI

Na prvih tekmah osmine finala Sportklub prve odbojkarske lige so ekipe 1B. lige pokazale svojo moč. V nizu na dve zmagi so do prednosti prišli kar trije izzivalci – Formis, Šoštanj Topolšica in Črnuče. Edini prvoligaš, ki je na prvem dvoboju zmagal, je Luka Koper.

Preberi več
Aleš Oblak

GEN-I PO PORAZU S CALCITOM DO ČETRTE POZICIJE

V 20. krogu Sportklub prve odbojkarske lige je Gen-I Volley po štirih nizih doma izgubil z vodilnim Calcit Volleyjem, kar pomeni, da bo redni del prvenstva sklenil na četrtem mestu. Nova KBM po novi zmagi še upa na drugo mesto.

Preberi več
Aleš Oblak

O PRVEM MESTU BO ODLOČAL ZADNJI KROG

Še pred zadnjo tekmo 20. kroga Sportklub prve odbojkarske lige, ki bo v ponedeljek, je jasno, da bo o prvem mestu po rednem delu odločal 21. krog, ko se bosta udarila ACH Volley Ljubljana in Merkur Maribor.

Preberi več
Klemen Brumec/Gen-i Volley

CALCIT ZMAGAL, ACH IZGUBIL

V petek in soboto so odbojkarji odigrali drugi krog Sportklub prve odbojkarske lige, odbojkarice pa tretjega. Derbi med Calcit Volleyem in Merkur Mariborom so po napeti tekmi in petih nizih dobili Kamničani.

Preberi več
Nova KBM Branik

V 2. KROGU DERBI MED CALTICOM IN MARIBOROM

V petek se bo z dvema tekmama v ženskem delu nadaljevala Sportklub prva odbojkarska liga za sezono 2020/21. Odbojkarice ta konec tedna čakajo tekme tretjega, odbojkarje pa drugega kroga. V ospredju bo derbi med Calcit Volleyem in Merkur Mariborom.

Preberi več