Odbojkarska zveza Slovenije
 
OK Fužinar

MLADINCI DO SENZACIJE IN ZMAGE NAD ČLANI

Tekma osmine finala pokala Slovenije je prinesla edinstveni par, saj sta se v svoji domači dvorani OŠ Prežihovega Voranca pomerili ekipi domačega Fužinarja, mladinci in člani tega Ravenskega kluba.

Preberi več
Aleš Oblak

ZAČENJA SE OSMINA FINALA POKALA SLOVENIJE

V državnem odbojkarskem prvenstvu že spremljamo drugi del tekmovanja, vzporedno pa se odvija tudi Pokal Slovenije. V osmini finala za moške, ki bo v torek in sredo, se bodo v boj za eno od lovorik v tej sezoni vključili tudi vsi prvoligaši.

Preberi več
OZS

FINALE ODBOJKARSKEGA POKALA SLOVENIJE V KOPRU

Finale odbojkarskega Pokala Slovenije bo gostil Koper. Najuspešnejše slovenske ekipe v tem tekmovanju v sezoni 2023/24 se bodo v boj za pokalno lovoriko podale 24. marca v Areni Bonifika, kjer se bosta odvijala finalna obračuna za ženske in moške. Vstopnice: Eventim

Preberi več
OZS

V POKALU SLOVENIJE ODIGRANE TEKME 4. KROGA

Odbojkarji in odbojkarice so odigrali tekme 4. kroga Pokala Slovenije. Najuspešnejše ekipe bomo tako že spremljali v osmini finala, prvič v tej sezoni pa se bodo v pokalnem tekmovanju predstavila tudi moštva iz Sportklub prve odbojkarske lige.

Preberi več
Aleš Oblak

ZNANI VSI TERMINI 4. KROGA POKALA SLOVENIJE

Odbojkarji in odbojkarice bodo med 14. in 20. decembrom odigrali tekme 4. kroga tekmovanja za Pokal Slovenije, v katerem se ekipe borijo za eno od dveh domačih lovorik.

Preberi več
Aleš Oblak

ZNANI VSI TERMINI 3. KROGA POKALA SLOVENIJE

Odbojkarska zveza Slovenije je objavila vse termine 3. kroga tekmovanja za Pokal Slovenije, v okviru katerega tako v ženski kot v moški konkurenci spremljamo po 12 obračunov.

Preberi več
OZS

FINALE POKALA SLOVENIJE

Odbojkarska zveza Slovenije razpisuje organizacijo tekem Finala Pokala Slovenije za moške in ženske za sezono 2023/2024.

Preberi več
OZS

ZNANI PARI POKALNEGA TEKMOVANJA

Odbojkarska zveza Slovenije je izvedla žreb parov prvih krogov tekmovanja za Pokal Slovenije, enega od dveh domačih tekmovanj v članski konkurenci v sezoni 2023/24. V boj za pokalno lovoriko se bo podalo 42 ženskih in 39 moških ekip.

Preberi več
OZS

POKALNA KRONA MARIBORČANKAM

Odbojkarski spektakel v razprodani Rdeči dvorani v Velenju se je začel z velikim finalom za ženske, na katerem sta se med seboj srečala pokalni zmagovalec iz lanske sezone, Calcit Volley in Nova KBM Branik, ki se je na koncu veselila svoje že 19. lovorike.

Preberi več
kolektiff

ACH VOLLEY LJUBLJANA UBRANIL POKALNI NASLOV

Na velikem finalu Pokala Slovenije v Velenju je ženskemu finalu, v katerem je slavila Nova KBM Branik, sledil še obračun odbojkarjev ACH Volleyja Ljubljana in Calcit Volleyja, lovoriko so ubranili Ljubljančani, ki so v pokalnem tekmovanju tako slavili že štirinajstič.

Preberi več