Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

REPREZENTANTI V TUJINI

Nadaljujejo se tekme odbojkarskih prvenstev v tujih ligah, kjer nastopajo slovenski reprezentanti in reprezentantke. Pretekli konec tedna sta bila med najbolj vidnimi na igrišču Žiga Štern na Poljskem in Jan Kozamernik v Italiji.

Preberi več
CEV

MLADE SLOVENKE POTUJEJO NA EUROVOLLEY

Slovenske odbojkarice so se uvrstile na evropsko prvenstvo do 20 let, ki ga bosta poleti skupaj gostili Bolgarija in Irska. Naša dekleta so na odločilni tekmi kvalifikacij v Kaunasu s 3:0 (13, 12, 4) premagala Črnogorke.

Preberi več
World ParaVolley

PARAODBOJKARICE ZMAGALE ŠE TRETJIČ

Slovenske paraodbojkarice so v kvalifikacijah za paralimpijske igre, ki jih spremljamo na Kitajskem, nanizale še tretjo zmago. S 3:0 (18, 13, 19) so bile boljše od Japonk. V nedeljo naša dekleta čaka obračun z Irankami.

Preberi več
CEV

ČEHINJE BOLJŠE PO PETIH NIZIH

Slovenske odbojkarice so morale na drugi tekmi 2. kroga kvalifikacij za EuroVolley do 20 let priznati premoč Čehinjam, ki so bile po preobratu boljše z 2:3 (22, 18, -21, -15, -11). V nedeljo naša dekleta čaka še zadnji obračun, tekmice bodo Črnogorke.

Preberi več
Aleš Oblak

VSTOPNICE ZA TURNIR VNL V LJUBLJANI V PRODAJI

Odbojkarska zveza Slovenije je začela s prodajo vstopnic za turnir elitne lige narodov, ki bo med 18. in 23. junijem v Ljubljani. Predsednik OZS Metod Ropret je ob tem poudaril, da je zanimanje veliko, organizacijske aktivnosti pa potekajo po načrtih.

Preberi več
ParaVolley Europe

KVALIFIKACIJE ZA PARALIMPIJSKE IGRE

Slovenske paraodbojkarice bodo med 4. in 10. aprilom na Kitajskem nastopile v kvalifikacijah za paralimpijske igre v Parizu, kamor bo potovala le najuspešnejša reprezentanca. Naša dekleta v Daliju čakajo obračuni z Nemčijo, Ukrajino, Iranom, Japonsko in Tajsko.

Preberi več
Aleš Oblak

REPREZENTANTI V TUJINI

Pretekli teden so slovenski reprezentanti in reprezentantke v tujini znova prikazali nekaj odličnih predstav. Junak finala grškega pokala je bil Tonček Štern, ki je z blokom Olympiacosu zagotovil 18. pokalni naslov, na Poljskem se je izkazal njegov brat Žiga Štern.

Preberi več
Marko Vanovšek

MLADE SLOVENKE V LITVO PO EUROVOLLEY

Slovenska mladinska izbrana vrsta bo med 5. in 7. aprilom v Kaunasu nastopila v 2. krogu kvalifikacij za evropsko prvenstvo do 20 let. Naše mlade odbojkarice čakajo obračuni z Litovkami, Čehinjami in Črnogorkami.

Preberi več
ParaVolley Europe

SLOVENKE PO VOZOVNICO ZA PARIZ

Slovenska ženska izbrana vrsta v odbojki sede se v soboto odpravlja na dolgo pot v kitajsko mesto Dali, kjer se bo udeležila kvalifikacijskega turnirja za paralimpijske igre v Parizu, kamor bo odpotovala le najuspešmnejša reprezentanca.

Preberi več
VolleyballWorld

SLOVENKE SE BODO ZBRALE V KRANJSKI GORI

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca bo v letošnji sezoni nastopila v zlati evropski ligi in kvalifikacijah za evropsko prvenstvo 2026. Izbrana vrsta pod vodstvom italijanskega stratega Alessandra Oreficeja se bo prvič zbrala 30. aprila v Kranjski Gori.

Preberi več