Odbojkarska zveza Slovenije
 
CEV

SLOVENKAM V LATVIJI NI USPEL VELIKI MET

Slovenske odbojkarice na mivki Tjaša Kotnik in Tajda Lovšin ter Živa Javornik in Maja Marolt na finalu Pokala narodov v Latviji niso bile kos Avstrijkam in Italijankam. S tem so naša dekleta zaključila z nastopi in se, žal, niso uvrstila na olimpijske igre v Parizu.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENSKI ODBOJKARJI ŽE PREIZKUSILI STOŽICE

Slovenski odbojkarji so v dvorani Stožice, ki bo med 18. in 23. junijem prizorišče tretjega turnirja elitne Lige narodov, opravili prvi trening. Slovenski selektor Gheorghe Cretu ima na voljo 16 reprezentantov, cilj naše izbrane vrste pa je na štirih tekmah nanizati štiri zmage.

Preberi več
OZS

PRESTAVITEV DOGODKA - NAVIJAČI, POZOR!

OZS navijačice in navijače vabi na srečanje s člani moške odbojkarske reprezentance, ki bo v četrtek, 13. junij, med 16.15 in 17.30 uro na Trgu republike v Ljubljani, na ploščadi pred stavbo Nove ljubljanske banke.

Preberi več
VolleyballWorld

SLOVENSKI ODBOJKARJI SPET MED NAJBOLJŠIMI

Slovenski odbojkarji so zaključili z nastopi na drugem turnirju elitne Lige narodov v Fukuoki. Z Japonske se vračajo s tremi zmagami in porazom, vozovnico na zaključni turnir najboljše osmerice, na stežaj odprtimi vrati v Pariz in izjemno posamično statistiko.

Preberi več
VolleyballWorld

SLOVENCI BREZ IZGUBLJENEGA NIZA PREK BOLGAROV

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je na zadnji tekmi drugega turnirja elitne Lige narodov v Fukuoki prepričljivo, s 3:0 (23, 14, 21), premagala Bolgarijo. S sedmo zmago na osmih tekmah so se naši fantje povsem približali nastopu na olimpijskem turnirju v Parizu.

Preberi več
VolleyballWorld

JAPONCI SLOVENCEM ZADALI PRVI PORAZ V VNL

Slovenski odbojkarji so v elitni Ligi narodov doživeli prvi poraz. Na tretji tekmi drugega turnirja v Fukuoki so morali po hudem boju priznati premoč gostiteljem Japoncem, ki so bili boljši s 3:1 (23, -19, 24, 21). Naše fante že jutri čaka pomemben obračun z Bolgarijo.

Preberi več
VolleyballWorld

SLOVENCI SO SI PRVIČ POKORILI TUDI BRAZILCE

Slovenski odbojkarji so v elitni Ligi narodov odpravili še eno odbojkarsko velesilo Brazilijo in na šesti tekmi vknjižili še šesto zaporedno zmago. Naši fantje so bili v izjemnem obračunu boljši s 3:2 (25, -23, 24, -21, 12). Nov izziv jih čaka že jutri, ko se bodo ob 12.20 pomeri

Preberi več
OZS

JAVORNIKOVA IN MAROLTOVA Z DVEMA ZMAGAMA

Slovenski odbojkarici na mivki Maja Marolt in Živa Javornik sta evropsko prvenstvo do 22 let v turškem Termalu začeli z dvema zmagama in si že zagotovili uvrstitev v izločilne boje. Jaka Prevorčnik in Grega Okroglič na uvodni tekmi nista bila kos Slovakoma Petrufu in Jancoku.

Preberi več
OZS

MLADI SLOVENCI ZAČENJAJO Z NASTOPI NA EP

Mladi slovenski odbojkarji na mivki Jaka Prevorčnik in Grega Okroglič ter Živa Javornik in Maja Marolt začenjajo z nastopi na evropskem prvenstvu do 22 let, ki ga gosti turški Termal. Naši predstavniki se bodo najprej predstavili v skupinskem delu tekmovanja.

Preberi več
VolleyballWorld

SLOVENCI ŽELIJO ZMAGATI TUDI PROTI BRAZILCEM

Slovenski odbojkarji so drugi turnir Lige narodov na Japonskem začeli z zmago proti Turčiji, njihovi naslednji tekmeci pa bodo Brazilci. Naša izbrana vrsta, ki je v letošnji VNL še edina brez poraza, si bo proti trenutno peti reprezentanci sveta skušala priigrati že šesto zmago.

Preberi več