Odbojkarska zveza Slovenije
 
SLO paravolley

SIP ŠEMPETER DRžAVNI PRVAK V ODBOJKI SEDE

V Braslovčah se je odvijalo državno prvenstvo v odbojki sede, na katerem se je med seboj pomerilo šest slovenskih klubov, naslova državnih prvakov se je veselil SIP Šempeter pred IŠD Samorastnik in IŠD Maxi.

Preberi več
klubski arhiv

NAJBOLJŠE EKIPE ŽE V PRVIH LIGAH

Znane so najboljše ekipe starejših deklic, dečkov ter kadetinj in kadetov, ki so že uvrščene v 1. lige državnega prvenstva! Drugo uvrščene ekipe pa se bodo pri starejših deklicah in kadetinjah pomerile v dodatnih kvalifikacijah.

Preberi več
Aleš Oblak

DEKLETA DO NOVIH TOčK V 6. KROGU PRVENSTVA

V soboto je potekal 6. krog Sportklub prve odbojkarske lige za ženske. Nove tri točke so si priigrale ekipe Nova KBM Branik, Calcit Volley in Ankaran. Vodilna na lestvici je Nova KBM Branik s štirinajstimi točkami, sledita pa ji Ankaran s trinajstimi in Calcit z dvanajstimi.

Preberi več
Aleš Oblak

PRED NAMI ZANIMIV PRVENSTVENI KROG

Odbojkarji in odbojkarice bodo igrali tekme 5. in 6. kroga Sportklub prve odbojkarske lige. Pri ženskah bo že danes na sporedu zanimiv obračun med Novo KBM Branik in SIP Šempetrom, pri moških bomo jutri priča še enemu derbiju.

Preberi več
klubi

ZA MLADINCI IN MLADINKAMI PRVI KROG LIG

S prvimi tekmami se je začelo tekmovanje v 1. ligi za mladinke in mladince. Pri dekletih spremljamo obračune na vzhodu in zahodu, kjer v dveh skupinah tekmuje po osem ekip, pri fantih ekipe tekmujejo v A ligi z osmimi moštvi.

Preberi več
klubi

PRI DEKLICAH IN DEčKIH šE KVALIFIKACIJE

V kvalifikacijah za prvo ligo za starejše deklice in dečke so bili v soboto odigrani novi obračuni, nekatere ekipe pa so v predtekmovanju nastopile prvič. Tudi v tej sezoni spremljamo borbene predstave mladih odbojkarskih upov.

Preberi več
Aleš Oblak

ZA žENSKAMI 5. KROG PRVENSTVA

V soboto, 23. 10, smo lahko spremljali 5. krog Sportklub 1A. ženske lige. Nove točke so si priborile ekipe Calcit Volley, Nova KBM Branik, SIP Šempeter in Ankaran. Na lestvici pa sta z enajstimi točkami povedli ekipi Nova KBM Branik in SIP Šempeter.

Preberi več
Aleš Oblak

PRED NAMI NOV KROG PRVENSTVA

S tekmami 4. kroga za ženske in 5. kroga za moške se nadaljuje Sportklub prva odbojkarska liga, v okviru katere bomo danes spremljali vseh osem srečanj. Obračun med ATK Grosupljem in Ankaranom bo prenašal Sportklub 2.

Preberi več
Aleš Oblak

MARIBOR IN ACH VOLLEY DO VODSTVA TREH TOčK

V soboto so potekali novi derbiji v 1. Sportklub odbojkarski ligi za moške. Do svoje tretje zmage sta prišli ekipi Merkur Maribor in ACH Volley Ljubljana, Calcit Volleyu pa si je uspelo priigrati prvo zmago.

Preberi več
Aleš Oblak

NA VRHU SIP ŠEMPETER IN OD KRIM

V soboto je na tekmah Sportklub 1A odbojkarske lige za ženske do novih treh točk uspelo priti ekipam Nova KBM Branik, SIP Šempeter, Ankaran in OD Krim. Na lestvici so z devetimi točkami povedle Šempetranke in Krimovke.

Preberi več