Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

V LJUBLJANO PRIHAJA NOV SPEKTAKEL NA MIVKI

Ljubljana bo od četrtka do nedelje prizorišče turnirja svetovne serije v odbojki na mivki, FIVB Beach Volleyball World Tour 1Star Ljubljana by I feel Slovenia, na katerem se bo v boj za najvišja mesta v močni konkurenci podalo osem slovenskih dvojic, na čelu s slovenskimi prvaki.

Preberi več
FIVB

POKERšNIK IN BOšNJAK V LEUVNU DO BRONA

Slovenski odbojkarji in odbojkarice na mivki so navdušili z dobrimi predstavami na turnirjih svetovne serije v Ruandi in Belgiji. Danijel Pokeršnik in Črtomir Bošnjak sta v Leuvnu osvojila odličje, Tjaša Kotnik in Tajda Lovšin pa sta bili v Rubavuju peti.

Preberi več
FIVB

KOTNIKOVA IN LOVšINOVA PETI, FANTA PO ODLIčJE

Slovenski odbojkarici na mivki Tjaša Kotnik in Nina Lovšin sta na turnirju svetovne serije v Ruandi osvojili 5. mesto, Klara Kregar in Tjaša Jančar sta bili deveti. V Belgiji sta se Danijel Pokeršnik in Črtomir Bošnjak uvrstila v polfinale.

Preberi več
FIVB

SLOVENCI DANES S šTIRIMI ZMAGAMI

Slovenski odbojkarji in odbojkarice na mivki so se na turnirjih svetovne serije v Ruandi in Belgiji izkazali s kar štirimi zmagami, Nejc Zemjak in Jan Pokeršnik sta tekmovanje v Rubaveju zaključila na 9. mestu, ostale naše dvojice so še v igri za najvišja mesta.

Preberi več
FIVB

NAJUSPEšNEJšA ZEMLJAK IN POKERšNIK

Slovenski odbojkarji in odbojkarice na mivki v teh dneh nastopajo na turnirjih svetovne serije FIVB Beach Volleyball World Tour 2 Star v Ruandi in 1 Star v Luevnu. Za zdaj sta se najbolj izkazala Nejc Zemljak in Jan Pokeršnik.

Preberi več
Aleš Oblak

DP V KRANJU, SVETOVNA SERIJA V LJUBLJANI

Letošnja sezona v odbojki na mivki je že v polnem razmahu, vrhunec dogajanja pa bo med 23. julijem in 1. avgustom, ko bodo potekali državno prvenstvo v Kranju ter Slovenian Open v paraodbojki in turnir svetovne serije v Ljubljani z rekordnimi 126 prijavami iz 30 držav.

Preberi več
FIVB

KOTNIKOVA IN LOVšINOVA DO DVEH ZMAG

Slovenski odbojkarici na mivki Tjaša Kotnik in Tajda Lovšin sta na turnirju svetovne serije v Sofiji dvakrat zmagali in si s prvim mestom v skupini zagotovili neposredno uvrstitev v četrtfinale. Danijel Pokeršnik in Črtomir Bošnjak sta današnji obračun izgubila.

Preberi več
CEV

POKERšNIK IN BOšNJAK NA GLAVNEM TURNIRJU

Slovenska odbojkarja na mivki Danijel Pokeršnik in Črtomir Bošnjak bosta igrala v glavnem delu turnirju svetovne serije v Sofiji. Čeprav sta v 2. krogu kvalifikacij izgubila proti italijanski navezi Ranghieri/Viscovich, sta med 16 najboljših napredovala kot srečna poraženca.

Preberi več
FIVB

POKERšNIK IN ZEMLJAK V OSTRAVI IZGUBILA

Slovenska odbojkarja na mivki Jan Pokeršnik in Nejc Zemljak sta morala v kvalifikacijah turnirja svetovne serije 4 Star v Ostravi priznati premoč Kanadčanoma Benu Saxtonu in Grantu O'Gormanu in se tako nista prebila v glavni del tekmovanja.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENKI ZAčENJATA Z NASTOPI V BOLGARIJI

Slovenski odbojkarici na mivki Nika Benedik Bevc in Nika Horvat jutri v Sofiji začenjata z nastopi v letošnji svetovni seriji v odbojki na mivki. V kvalifikacijah turnirja 1 Star se bosta pomerili s tretjima nosilkama, Američankama Sarah Chermerhorn in Auroro Davis.

Preberi več