Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak/FIVB

FIVB Z NOVO SERIJO BEACH PRO TOUR

Mednarodna odbojkarska zveza (FIVB) je neposredno po zaključku letošnje sezone v odbojki na mivki predstavila novo serijo Volleyball World Beach Pro Tour in elitna prizorišča, na katerih bo že prihodnje leto moč spremljati obračune najboljših odbojkarjev in odbojkaric na mivki.

Preberi več
CEV

KOTNIKOVA IN LOVšINOVA V MADRIDU DO SREBRA

Slovenski odbojkarici na mivki Tjaša Kotnik in Tajda Lovšin sta na turnirju svetovne serije 1 Star v Madridu osvojili srebrno odličje. Za naši dekleti je to že druga kolajna v zadnjih desetih dneh, prejšnji vikend sta si Kotnikova in Lovšinova v Cervii priigrali bron.

Preberi več
Aleš Oblak

TJAšA KOTNIK IN TAJDA LOVšIN BRONASTI

Slovenski odbojkarici na mivki Tjaša Kotnik in Tajda Lovšin sta na turnirju svetovne serije v odbojki na mivki v italijanski Cervii osvojili tretje mesto. Naši dekleti sta v boju za bronasto odličje premagali domačinki Giulio Rubini in Giado Godenzoni.

Preberi več
Pim Waslander

ZEMLJAK IN POKERšNIK V UTRECHTU DO 6. MESTA

Slovenska odbojkarja na mivki Nejc Zemljak in Jan Pokeršnik sta na elitnem turnirju King Of The Court v Utrechtu na Nizozemskem osvojila 6. mesto. Tjaša Kotnik in Tajda Lovšin sta turnir svetovne serije na Češkem končali na 13. mestu.

Preberi več
FIVB

SLOVENCI DOMOV Z DOBRIMI UVRSTITVAMI

Slovenski odbojkarji na mivki imajo za seboj pester tekmovalni teden, saj so naše najboljše dvojice nastopile na turnirjih svetovne serije v Pragi in Budimpešti, od koder se vračajo z dobrimi uvrstitvami. V Nemčiji je istočasno potekal še turnir serije King of the Court.

Preberi več
Aleš Oblak

NAšI ODBOJKARJI TUDI V IZLOčILNIH BOJIH

Nejc Zemljak in Jan Pokeršnik sta se v Pragi uvrstila v izločilne boje, jutri bosta v Budimpešti tekmovala tudi Črt Bošnjak in Danijel Pokeršnik, medtem ko so Nina Lovšin in Špela Morgan ter Tjaša Kotnik in Tajda Lovšin zaključile z nastopi.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENKI USPEšNI V KVALIFIKACIJAH

Slovenski odbojkarici na mivki Nina Lovšin in Špela Morgan sta se z dvema zmagama v kvalifikacijah uvrstili na glavni del turnirja svetovne serije v Budimpešti.

Preberi več
Aleš Oblak

JANčARJEVA IN KREGARJEVA BREZ GLAVNEGA DELA

Slovenski odbojkarici na mivki Tjaša Jančar in Klara Kregar sta nastopili v kvalifikacijah turnirja svetovne serije FIVB Beach Volleyball World Tour 1 Star v Sofiji, a se žal nista uspeli prebiti skozi kvalifikacije.

Preberi več
Aleš Oblak

KOšENINA IN BRAčKO NA KONCU DO SREBRA

Slovenska odbojkarja na mivki Alan Košenina in Rok Bračko sta na turnirju svetovne serije FIVB Beach Volleyball World Tour 1 Star Ljubljana by I feel Slovenia osvojila srebrno odličje. Od njiju sta bila s 14:21 in 12:21 uspešnejša Litovca Audrius Knasas in Patrikas Stankevicius.

Preberi več
Aleš Oblak

KOšENINA IN BRAčKO V BOJU ZA ODLIčJA

Na Pogačarjevem trgu v Ljubljani poteka turnir svetovne serije v odbojki na mivki, na katerem so pred nami le še obračuni za najvišja mesta. V boj za odličja se podajata tudi Slovenca Alan Košenina in Rok Bračko.

Preberi več