Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

SLOVENSKI KLUBI JUTRI V EVROPSKIH POKALIH

V evropskih pokalih bomo ta teden lahko spremljali predstave štirih slovenskih klubov. V ligi prvakov se bosta preizkusila slovenska prvaka, ACH Volley Ljubljana in Calcit Volley, v pokalu CEV osmina finala čaka SIP Šempeter, v pokalu CEV Challenge bo igral Calcit Volley.

Preberi več
Aleš Oblak

ŠEMPETRANKE V OSMINI FINALA POKALA CEV

Odbojkarice SIP Šempetra bodo igrale v osmini finala evropskega pokala CEV Cup. Savinjčanke, ki so v lanski sezoni osvojile tretje mesto v državnem prvenstvu, so namreč brez boja izločile Pölkky Kuusamo in se uvrstile v nadaljnje tekmovanje.

Preberi več
SIP Šempeter

KO SE ZMAGUJE, JE žIVLJENJE LEPšE

Šempetranski odbojkarji so minulo predčasno končano državno prvenstvo v drugi ligi končali na drugem mestu. To jim je v letošnji prineslo nastopanje v novoustanovljeni 1B ligi, v kateri bo osem ekip.

Preberi več
Aleš Oblak

BENO BOžIč SI žELI VSAJ EN FINALE

Za odbojkaricami SIP Šempetra, lani tretjeuvrščene ekipe državnega prvenstva, sta prva dva tedna priprav, s katerima je njihov trener Beno Božič lahko zadovoljen.

Preberi več
Aleš Oblak

ZNANI TEKMECI SLOVENSKIH KLUBOV

Na sedežu Evropske odbojkarske konfederacije (CEV) je potekal žreb evropskih odbojkarskih pokalov, v katerih bo v letošnji sezoni nastopilo pet slovenskih klubov.

Preberi več
Aleš Oblak

TUDI KATJA MIHALINEC V SIP ŠEMPETER

V tretjeuvrščeni ekipi minulega državnega prvenstva v 1. DOL ženske, SIP Šempetru, so pred začetkom nove sezone v svoje vrste pridobili še eno odlično igralko. Po treh letih igranja za Calcit Volley bo Šempetranke okrepila Katja Mihalinec.

Preberi več
SIP Šempeter

HRASTOVEC NA KLOPI ŠEMPETRANOV

Odbojkarji SIP Šempetra so v predčasno končani sezoni v drugi slovenski ligi zaostali le za vodilnimi Radenci. V novi sezoni bodo tako igrali v novoustanovljeni 1B. ligi, na njihovi klopi pa bo dozdajšnji pomočnik prvega trenerja Sebastjana Cilenška, Klemen Hrastovec.

Preberi več
Aleš Oblak

MOJCA BOžIč VSAJ šE LETO DNI ZA ŠEMPETRANKE

Ena najboljših šempetrskih odbojkaric, Mojca Božič, ki je sodelovala pri obeh največjih uspehih kluba, bo na veliko veselje številnih navijačev še najmanj leto dni nosila dres SIP Šempetra.

Preberi več
Aleš Oblak

ŠEMPETRANKE MOčNEJšE ZA MARKOVIč IN KOTNIK

Čeprav so odbojkarske aktivnosti »zamrznjene«, pa to ne velja za vodstva klubov, ki že sestavljajo ekipe za novo sezono. Zelo aktivni so bili tudi v taboru odbojkaric SIP Šempetra, ki je že poskrbel za dve odmevni okrepitvi.

Preberi več
Aleš Oblak

BENO BOžIč OSTAJA TRENER VSAJ šE ENO LETO

V odbojkarskem klubu SIP Šempeter so aktivnosti na novo sezono 2020/21 v polnem teku, iz kluba pa so tudi sporočili, da bo žensko ekipo, ki je letošnje prvenstvo zaključila na tretjem mestu, še vsaj eno leto vodil Beno Božič.

Preberi več