Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

MARKOVIčEVA IN MOžIč šE NAPREJ ODLIčNA

Slovenski reprezentanti so minuli vikend zaključili s polovičnim uspehom, saj njihove ekipe v prvenstvih po Evropi niso bile tako uspešne kot v preteklih koncih tednov. Še naprej na visoki ravni v Franciji igra Nika Markovič, Rok Možič je za Verono znova dosegel največ točk.

Preberi več
Aleš Oblak/CEV

SLOVENCI REZULTATSKO TOKRAT MANJ USPEšNI

Slovenski reprezentanti v klubih po Evropi še naprej igrajo na visoki ravni, a minuli vikend rezultatsko niso bili tako uspešni kot v preteklih prvenstvenih krogih. Naziva najkoristnejše igralke se je tokrat veselila Nika Markovič, odličen je bil tudi Alen Pajenk.

Preberi več
CEV

DO NAZIVA MVP TOKRAT TONčEK ŠTERN

Slovenski odbojkarji in odbojkarice, ki si kruh služijo v tujih prvenstvih po Evropi, imajo za seboj zelo uspešen vikend. Zelo dobro sta igrala Tonček Štern in Jan Kozamernik, v dobri formi sta še naprej Darja Eržen in Saša Planinšec.

Preberi več
Aleš Oblak

ZA REPREZENTANTKE VSE VEč PRILOžNOSTI

Slovenski odbojkarji in odbojkarice so s svojimi klubi po Evropi odigrali nove prvenstvene kroge. Vse več priložnosti za dokazovanje dobivajo naša dekleta, na visoki ravni so tudi tokrat igrali naši reprezentanti.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENKE PO UVRSTITEV V ZLATO LIGO IN NA EP

Slovenska ženska odbojkarska izbrana vrsta bo v prihodnji reprezentančni sezoni nastopila v srebrni evropski ligi in v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo. Cilja sta preboj v zlato ligo in uvrstitev na EuroVolley 2023.

Preberi več
Aleš Oblak

TOKRAT MALCE SLABšI IZKUPIčEK REPREZENTANTOV

Slovenski reprezentanti in reprezentantke so bili v prvenstvih po Evropi rezultatsko tokrat nekoliko manj uspešni, v Grčiji smo spremljali slovenski derbi, v Nemčiji je Dejan Vinčić prišel do pomembne zmage, še naprej na Madžarskem zelo dobro igra Sara Najdič.

Preberi več
Aleš Oblak

ČEBULJ MVP, PLANINščEVA DO PRESTIžNE ZMAGE

Slovenski reprezentanti so minuli vikend v svojih klubih znova navduševali. Na Poljskem še naprej zelo dobro igrata Klemen Čebulj in Jan Kozamernik, v Rusiji se dokazuje Tine Urnaut, Saša Planinšec pa se je v turškem prvenstvu veselila prestižne zmage.

Preberi več
ParaVolley Europe

SLOVENKE NA EVROPSKEM PRVENSTVU DO 4. MESTA

Slovenska ženska reprezentanca v odbojki sede je evropsko prvenstvo, ki ga je gostila Turčija, zaključila na 4. mestu. V boju za bronasto odličje so morala naša dekleta po izenačenem obračunu z 0:3 (21, 20, 21) priznati premoč Nemkam.

Preberi več
ParaVolley Europe

SLOVENKE ZA BRON, MOšKA VRSTA DO 12. MESTA

Slovenska reprezentanca v odbojki sede se na evropskem prvenstvu v Turčiji podaja v boj za bron. V polfinalu naša dekleta niso bila kos Rusinjam, ki so bile boljše s 3:0 (7, 9, 10). Moška izbrana vrsta je svoj prvi nastop na evropskih prvenstvih zaključila na 12. mestu.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENSKI ODBOJKARJI žE OPOZARJAJO NASE

Slovenski reprezentanti in reprezentantke imajo za seboj uspešen teden v tujih prvenstvih po vsej Evropi. Rok Možič je bil odličen v vrstah Verone, Dejan Vinčić in Klemen Čebulj pa sta bila v tem krogu izbrana za najboljša igralca svojih moštev, Friedrichshafna in Asseco Resovie.

Preberi več