Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

PRED NAMI TRETJI TEKMI OSMINE FINALA

Odbojkarji bodo v torek in sredo igrali tretji tekmi osmine finala, ki bosta odločali o tem, kateri ekipi bosta napredovali v četrtfinale državnega prvenstva in v prihodnji sezoni nastopali v Sportklub prvi odbojkarski ligi.

Preberi več
Aleš Oblak

PLEšKO NI VEč TRENER CALCIT VOLLEYJA

Iz Odbojkarskega kluba Kamnik so sporočilo, da Matija Pleško ni več trener moške ekipe Calcit Volley, ki jo je vodil od začetka sezone 2021/22. Začasno bo krmilo moštva prevzel Jurij Žavbi, dosedanji Pleškov pomočnik.

Preberi več
OK Kamnik

NINA STOJILJKOVIć ZA CALCIT VOLLEY

Državne prvakinje iz Kamnika so se okrepile z novo podajalko. To je francoska igralka srbskih korenin Nina Stojiljković. 27-letnica, ki je prva podajalka francoske izbrane vrste, je sezono začela v beograjskem Partizanu.

Preberi več
Aleš Oblak

ZAčENJA SE TRETJI DEL PRVENSTVA

Državno prvenstvo se je prevesilo v tretji del, v katerem bodo ekipe odigrale še po sedem tekem in si pred začetkom končnice skušale priigrati čim boljše izhodišče. Na vrhu lestvice za zdaj najdemo odbojkarje ACH Volleyja Ljubljana in odbojkarice Calcit Volleyja.

Preberi več
Aleš Oblak

V KAMNIKU GOSTIJO FORMIS IN SALONIT ANHOVO

Kamniški odbojkarji so uspešno vstopili v leto 2023, saj so v gosteh brez izgubljenega niza premagali Črnuče, svojim navijačem pa se bodo v novem letu prvič predstavili v soboto, ko bodo na parket stopile tudi odbojkarice Calcit Volleyja.

Preberi več
Aleš Oblak

NADALJUJE SE DRžAVNO ODBOJKARSKO PRVENSTVO

Po premoru se bo s tekmami 13. kroga nadaljevala Sportklub prva odbojkarska liga za moške. Po prvem delu prvenstva zanesljivo vodi ACH Volley Ljubljana, ki je še brez poraza, drugi je Calcit Volley, tretja Panvita Pomgrad. Ženske bodo s tekmovanjem nadaljevale 14. januarja.

Preberi več