Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

V SOBOTO SE Z OSMINO FINALA ZAčENJA KONčNICA

V soboto se začenja osmina finala državnega prvenstva za sezono 2020/21. Ekipe igrajo na dve zmagi, zmagovalci pa si bodo poleg uvrstitve v četrtfinale zagotovili tudi nastop v Sportklub prvi odbojkarski ligi za prihodnjo sezono.

Preberi več
Aleš Oblak

INTERVJU PRED KONčNICO: SAšO ROP

Redni del Sportklub 1.A državne odbojkarske lige je Hiša na kolesih Triglav zaključila na zelo solidnem 5. mestu. S tem so se Kranjčani izognili dodatnim tekmam z najvišje uvrščenimi ekipami iz 1.B lige in si zagotovili nastop v najvišji jakostni skupini tudi v naslednji sezoni.

Preberi več
OK Šoštanj Topolšica

NA DERBIJU S ČRNUčAMI POTRDILI PRVO MESTO

Zadnji krog 1. B lige je prinesel zanimiv in razburljiv derbi letos dveh najboljših ekip Šoštanja Topolšice in Črnuč. Ekipi je pred medsebojno tekmo na lestvici ločevala le točka v korist Šoštanjčanov, ti so nato z novo zmago potrdili prvo mesto.

Preberi več
Aleš Oblak

MARIBOR PO ZMAGI NAD ACH-JEM POTRDIL 1. MESTO

Merkur Maribor je na derbiju 21. kroga Sportklub prve odbojkarske lige še drugič v sezoni premagal ACH Volley Ljubljana in redni del prvenstva zaključil na prvem mestu. Poleg Krke boj za obstanek med elito čaka še Hoče, ki so morale po petih nizih priznati premoč Salonitu Anhovo.

Preberi več
Aleš Oblak

CALCIT DO šE ENE ZMAGE, NOVA KBM DRUGA

S tekmami 21. kroga se je končal redni del Sportklub prve odbojkarske lige. Calcit Volley je prišel do svoje 20. zmage, Nova KBM Branik si je s 15. zmago v sezoni zagotovila drugo izhodišče. Za obstanek se bosta borila Luka Koper in Ankaran, ki je v zadnjem krogu zmagal.

Preberi več
Aleš Oblak

ACH IN MERKUR ZA PRVO MESTO PO REDNEM DELU

S tekmami 21. kroga se bo zaključil redni del Sportklub prve odbojkarske lige. Vodilni Merkur Maribor bo gostoval pri ACH Volleyju in skušal ohraniti prvo mesto na lestvici. V ženskem delu tudi še ni vse odločeno, saj se za drugo mesto še borita SIP Šempeter in Nova KBM Branik.

Preberi več
Alen Hadžić

DJURIć ZAKLJUčIL Z NASTOPI V ORANžNEM DRESU

Iz ACH Volleyja Ljubljana so sporočili, da je Mitar Djurić zaključil z nastopi za ACH Volley Ljubljana. Klub in igralec sta se glede na pogodbeno možnost, da se po koncu tekmovanja lige prvakov razideta, sporazumno odločila prekiniti sodelovanje.

Preberi več
Aleš Oblak

GEN-I PO PORAZU S CALCITOM DO čETRTE POZICIJE

V 20. krogu Sportklub prve odbojkarske lige je Gen-I Volley po štirih nizih doma izgubil z vodilnim Calcit Volleyjem, kar pomeni, da bo redni del prvenstva sklenil na četrtem mestu. Nova KBM po novi zmagi še upa na drugo mesto.

Preberi več
Aleš Oblak

O PRVEM MESTU BO ODLOčAL ZADNJI KROG

Še pred zadnjo tekmo 20. kroga Sportklub prve odbojkarske lige, ki bo v ponedeljek, je jasno, da bo o prvem mestu po rednem delu odločal 21. krog, ko se bosta udarila ACH Volley Ljubljana in Merkur Maribor.

Preberi več
Aleš Oblak

PRED KLUBI PREDZADNJI KROG REDNEGA DELA

Pred klubi v Sportklub prvi odbojkarski ligi je 20., predzadnji, krog državnega prvenstva. V moškem delu bo v ospredju ponedeljkov derbi Calcit Volleyja in ACH Volleyja Ljubljana, pri dekletih pa bo v soboto četrti Gen-I Volley gostil vodilni Calcit Volley.

Preberi več