Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

KADETINJE ODIGRALE PRVI KROG REDNEGA DELA

Minuli vikend smo spremljali zadnji krog kvalifikacij starejših dečkov in male odbojke pri deklicah. V nedeljo pa so prve tekme rednega dela odigrale kadetinje, medtem ko so mladinci odigrali že 2. krog rednega dela državnega prvenstva.

Preberi več
Nik Velikonja

ŠEMPETER DRžAVNI PRVAK V ODBOJKI SEDE

V Novi Gorici se je odvijalo državno prvenstvo v odbojki sede, na katerem so se med seboj pomerili štirje slovenski klubi. Naslov državnih prvakov je ubranil Robust Šempeter pred OK Gorica in IŠD Samorastnik.

Preberi več
Aleš Oblak

MLADINKE IN KADETI ZAČELI Z REDNIM DELOM

V nedeljo, 13. novembra, so z rednim delom lig začeli tudi kadeti in mladinke. V soboto pa so 3. krog kvalifikacij odigrali dečki in deklice male odbojke.

Preberi več
Alen Hadžić

V LJUBLJANI PODELJENI DRžAVNI NASLOVI

Kongresni trg je bil prizorišče zaključnih obračunov državnega prvenstva v odbojki na mivki, v kategorijah do 16, do 18 in do 20 let, na katerem so se najboljši mladi odbojkarji in odbojkarice pomerili za državne naslove.

Preberi več
OZS

V LJUBLJANI žE TRADICIONALNO FINALA MLADIH

Kongresni trg v Ljubljani bo 29. julija prizorišče finalnih obračunov najboljših mladih slovenskih odbojkarjev in odbojkaric na mivki, ki se bodo v kategorijah do 16, do 18 in do 20 let med seboj pomerili za naslove državnih prvakov.

Preberi več
Aleš Oblak

CALCIT VOLLEY S POPOLNO EKIPO ZA SEZONO 22/23

V kamniškem odbojkarskem klubu so z mislimi že v novi sezoni. Natanko dva tedna pred prvim zborom moška ekipa Calcit Volley razkriva igralski mozaik za sezono 2022/23.

Preberi več
OK Triglav Kranj

V KRANJU PODELILI NASLOVA DRžAVNIH PRVAKOV

V Kranju se je zaključilo državno prvenstvo v odbojki na mivki, na katerem so se naslova slovenskih prvakov veselili ter Maja Marolt in Živa Javornik ter Nejc Zemljak in Klemen Šen. Za dekleti in Šena je to prvo zlato odličje, Zemljak je vknjižil svoj tretji naslov.

Preberi več
Aleš Oblak/OK Trigla Kranj

V KRANJU ZA DRžAVNE NASLOVE NA MIVKI

Jutri se začenja Zavarovalnica Sava državno prvenstvo v odbojki na mivki Kranj 2022. V gorenjski prestolnici bomo že 21. leto zapored dobili slovenske prvake. Lani so se zmage veselili Tjaša Kotnik in Tajda Lovšin ter Črtomir Bošnjak in Danijel Pokeršnik.

Preberi več
VC Portorož

V PORTOROžU šE ZADNJI TURNIR DP DO 18 LET

Igrišča Volley kluba Portorož, na centralni plaži v Portorožu so gostila zadnji turnir državnega prvenstva v odbojki na mivki, kategorije U18 (M/Ž). Turnirja se je udeležilo 19 ženskih in 11 moških ekip. Slavili so Živa Donko in Taja Ferlež ter Enej Sladič in Bor Bratož.

Preberi več
OK Triglav Kranj

DRžAVNO PRVENSTVO V ODBOJKI NA MIVKI V KRANJU

Kranj bo med 21. in 23. julijem prizorišče državnega prvenstva v odbojki na mivki. Pri moških so prijave praktično že zaključene, pri ženskah so še na voljo prosta mesta. Na DP se že zelo intenzivno pripravljata tudi Črtomir Bošnjak in Tadej Boženk. Vse o DP na www.oktriglav.si.

Preberi več