Odbojkarska zveza Slovenije
 
Union Waldviertel

ACH VOLLEY šE ENAJSTIč PRVAK MEVZA

Končalo se je še zadnje dejanje letošnje MEVZA lige. V finalu sta moči četrtič v tej sezoni merili ekipi ACH Volleyja Ljubljana in OK Merkur Maribor. V vrhuncu srednjeevropskega tekmovanja so bili s 3:1 boljši slovenski prvaki. Tretje mesto je pripadlo Kamničanom.

Preberi več
Aleš Oblak

KAMNIčANI šE TRETJIč DO TRETJEGA MESTA

Odbojkarji Calcit Volleyja so v tekmi za tretje mesto na zaključnem turnirju srednjeevropske lige v Zwettlu premagali domačo ekipo Union Raiffeisen Waldviertel s 3:1 (23, 21, 17,19).

Preberi več
Aleš Oblak

V TIE-BREAKU TOKRAT BOLJšI MARIBORčANI

Odbojkarji Calcit Volleyja so v polfinalni tekmi zaključnega turnirja srednjeevropske lige v Zwettlu izgubili proti Merkur Mariboru z 2:3 (-22, -26, 15, 22, -13). V nedeljo se bodo ob 17. uri pomerili s poraženo ekipo drugega polfinalnega obračuna.

Preberi več
Aleš Oblak

CALCIT ZANESLJIVO V čETRTFINALE

Odbojkarji Calcit Volleyja so v tekmi osmine finala pokala Slovenije v gosteh premagali domači Šoštanj Topolšico s 3:0 (19, 19, 21). Konec tedna, 27. in 28. februarja, kamniško ekipo čaka zaključni turnir srednjeevropske lige.

Preberi več
Aleš Oblak

V 60 MINUTAH STRLI ODPOR ZAGREBšKE MLADOSTI

Odbojkarji Calcit Volleyja so v svoji zadnji tekmi rednega dela srednjeevropske lige v domači športni dvorani premagali zagrebško Mladost s 3:0 17, 19, ). Z zmago so potrdili trenutno drugo mesto v tem tekmovanju.

Preberi več
Klemen Brumec

PRED ACH VOLLEYJEM šE Z MLADOSTJO

V srednjeevropski ligi bo Calcit Volley v sredo, 10. februarja, ob 20. uri, igral še zadnjo tekmo rednega dela tekmovanja, pet dni pozneje pa bodo v svoji dvorani v Sportklub prvi odbojkarski ligi gostili še ACH Volley.

Preberi več
Aleš Oblak

KAMNIčANI Z ZMAGO DO ZAKLJUčNEGA TURNIRJA

Odbojkarji Calcit Volleyja so v tekmi 13. kroga srednjeevropske lige v Pliberku premagali domačo ekipo SK Zadrugo Aiich/Dob s 3:0 (19, 21, 21). V sredo, 10. februarja, jih v kamniški športni dvorani čaka še zadnja tekma rednega dela srednjeevropske lige proti zagrebški Mladosti.

Preberi več
Aleš Oblak

NA TRETJEM MESTU SPET PREHITELI DOBLJANE

Odbojkarji Calcit Volleyja so v tekmi 12. kroga srednjeevropske lige doma premagali UVC Holding Graz s 3:0 (). Z zmago so na tretjem prvenstvene lestvice prehiteli SK Zadrugo Aich/Dob, s katero se bodo pomerili v nedeljo, 7. februarja, ob 18. uri v Pliberku.

Preberi več
CEV

ODLIčEN UVODNI NIZ, NATO TEžAVE V KONčNICAH

Odbojkarice Calcit Volleyja so v svoji zadnji tekmi letošnje lige prvakinj na drugem turnirju skupine B v Nantesu izgubile tudi proti domači istoimenski ekipi z 1:3 (22, -19, -20, -21). Kamničanke so tekmovanje v najmočnejšem evropskem klubskem tekmovanju končale brez zmage.

Preberi več
CEV

KAMNIčANKE CONEGLIANU KOS LE V PRVEM NIZU

Odbojkarice Calcit Volleyja so v svoji prvi tekmi drugega turnirja skupine B lige prvakinj v Nantesu izgubile z najboljšo italijansko ekipo, Imoco Conegliano, z 0:3 (-21, -11, -11). V sredo bodo Kamničanke ob 18. uri igrale s turškim Fenerbahčejem.

Preberi več