Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

KAMNIčANKE OSTALE PRI TREH NASLOVIH MEVZE

Odbojkarice Calcit Volleyja so na finalni tekmi zaključnega turnirja lige MEVZA izgubile proti Vasasu Budimpešta z 0:3 (-22, -16, -19). Za Madžarke je to prva lovorika, Kamničanke ostajajo pri treh. Na tekmi za tretje mesto je Nova KBM Branik s 3:1 premagala SVS Post.

Preberi več
Klemen Brumec

KAMNIčANKE V FINALU, MARIBORčANKE ZA BRON

Odbojkarice Calcit Volleyja so v polfinalu zaključnega turnirja srednjeevropske lige na Dunaju premagale domačo ekipo SVS Post Schwechat s 3:2 (22, 7, -23, -20, 11). V prvem polfinalu je bil Vasas Budimpešta s 3:1 (-21, 19, 13, 26) boljši od Nove KBM Branika.

Preberi več
Aleš Oblak

V BOJ ZA SREDNJEEVROPSKO LOVORIKO TUDI žENSKE

Dunaj bo jutri in v četrtek prizorišče zaključnega turnirja MEVZA, na njem pa bomo spremljali obračune najboljših treh ekip letošnjega tekmovanja in gostiteljic iz SVS Post Schwechat. V boj za lovoriko se podajata tudi slovenska predstavnika Calcit Volley in Nova KBM Branik.

Preberi več
Aleš Oblak

KAMNIčANKE BOLJšE TUDI OD POLFINALISTK POKALA

Odbojkarice Calcit Volleyja so v tekmi sedmega kroga srednjeevropske lige doma premagale Mladost Zagreb s 3:1 (20, 16, -21, 22). V soboto, 12. februarja, bodo Kamničanke v 20. krogu Sportklub prve odbojkarske lige v gosteh igrale z Ankaranom.

Preberi več
Aleš Oblak

USODA CALCIT VOLLEYJA V MARIBORSKIH ROKAH

Odbojkarji Calcit Volleyja so v svoji zadnji tekmi rednega dela srednjeevropske lige v gosteh premagali VKB Bratislavo s 3:2 (20, 13, -22, -23, 9). Ali bo to dovolj za uvrstitev na zaključni turnir bo znano šele po sobotni tekmi med ekipama Mladost Zagreb in Merkur Maribor.

Preberi več
Aleš Oblak

V BRATISLAVI ZMAGA S 3:2 MORDA NE BO DOVOLJ

Odbojkarji Calcit Volleyja so v nedeljo v petih dneh še tretjič zmagali s 3:2, toda v sredo, 9. februarja, bodo morali ob 16. uri, v glavnem mestu Slovaške, VKP Bratislavo premagati s 3:0 ali 3:1, da se bodo zanesljivo uvrstili na zaključni turnir srednjeevropske lige.

Preberi več
Aleš Oblak

KAMNIčANI LE šE ZMAGO ODDALJENI OD F4

Odbojkarji Calcit Volleyja so v preloženi tekmi 14. kroga srednjeevropske lige v gosteh premagali SK Zadrugo Aich/Dob (-17, 21, -21, 22, 12).

Preberi več
Aleš Oblak

IZ KAšTEL S POLNIM IZKUPIčKOM

Odbojkarice Calcit Volleyja so na tekmi osmega kroga srednjeevropske lige v gosteh premagale ekipo Marina Kaštela s 3:0 (16, 24, 20). V soboto, 5. februarja, bodo Kamničanke v 19. krogu Sportklub prve odbojkarske lige ob 17.30 gostile SIP Šempeter.

Preberi več
Aleš Oblak

PRIGARANA ZMAGA OSLABLJENIH KAMNIčANOV

Odbojkarji Calcit Volleyja so v tekmi 16. kroga srednjeevropske lige v gosteh premagali Union RaiffeisenWaldviertel s 3:2 (-24, 19, -22, 23, 11). Že v soboto Kamničane čaka nova preizkušnja v tem tekmovanju, v gosteh pri ekipi SK Zadruga Aich/Dob.

Preberi več
Aleš Oblak

TUDI V KAšTELI PRILOžNOST ZA MLAJšE IGRALKE

Čeprav so si odbojkarice Calcit Volleyja že zagotovile prvo mesto po rednem delu srednjeevropske lige, bodo tudi v preostalih dveh tekmah naredile vse, da ostanejo neporažene. V četrtek bodo v zaostali tekmi osmega kroga ob 18.30 igrale z domačo Marino Kaštela.

Preberi več