Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

LJUBLJANčANI LETO 2022 ZAčELI Z ZMAGO

Na zaostali tekmi 4. kroga srednjeevropske lige MEVZA sta se v ljubljanski Hali Tivoli pomerila domači ACH Volley Ljubljana ter slovaški predstavnik VKP Bratislava. Ljubljančani so upravičili vlogo favorita in slavili z rezultatom 3:0.

Preberi več
Aleš Oblak

ACH VOLLEY VNOVIč DO PREPRIčLJIVE ZMAGE

Na tekmi 12. kroga srednjeevropske lige so odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana vnovič slavili. Tokrat so s prepričljivih 3:0 ugnali slovaško ekipo TJ Spartak Myjava. Že 27. zaporedna zmaga oranžnih zmajev v letošnji sezoni je odličen obet pred naslednjo evropsko preizkušnjo.

Preberi več
Aleš Oblak

ACH VOLLEY LJUBLJANA ZMLEL TUDI DOBLJANE

Na tekmi 9. kroga srednjeevropske lige sta se premierno v tej sezoni pomerili ekipi z največ osvojenimi naslovi srednjeevropskih prvakov, domači ACH Volley Ljubljana in SK Zadruga AICH/DOB. Oranžni zmaji so še enkrat več potrdili, da so v vrhunski formi in slavili s 3:0.

Preberi več
Aleš Oblak

LJUBLJANčANI šE DO PETE ZAPOREDNE ZMAGE

Že tretje gostovanje ACH Volleyja v manj kot tednu dni je ljubljanski vrsti prineslo novo zmago na tekmi srednjeevropske lige MEVZA proti slovaški VKP Bratislavi. Tudi tokrat so Ljubljančani slavili brez izgubljenega niza, v manj kot uri in pol.

Preberi več
Aleš Oblak

ACH VOLLEY LJUBLJANA DO PREPRIčLJIVE ZMAGE

Na vnaprej odigrani tekmi 6. kroga srednjeevropske lige smo spremljali obračun med domačo ekipo Waldviertla ter večkratnimi slovenskimi prvaki, odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana, ki so bliskovito, v manj kot uri in pol, prepričljivo zmagali z rezultatom 3:0 (-13, -21, -14).

Preberi več
Union Waldviertel

ACH VOLLEY šE ENAJSTIč PRVAK MEVZA

Končalo se je še zadnje dejanje letošnje MEVZA lige. V finalu sta moči četrtič v tej sezoni merili ekipi ACH Volleyja Ljubljana in OK Merkur Maribor. V vrhuncu srednjeevropskega tekmovanja so bili s 3:1 boljši slovenski prvaki. Tretje mesto je pripadlo Kamničanom.

Preberi več
Aleš Oblak

ZENIT KAZAN - ACH VOLLEY LJUBLJANA 3:1

Odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana so z osvojenim nizom proti Zenitu iz Kazana zaključili z nastopi v letošnji ligi prvakov. Rusi so zaigrali z drugo postavo in slavili s 3:1 (21, -20, 20, 20). Pri zmajih je bil z 22 točkami najbolj razpoložen Božidar Vučićević.

Preberi več
CEV

ACH VOLLEY šE DRUGIč V LIGI PRVAKOV

Za odbojkarje ACH Volleyja Ljubljana je ta teden na sporedu elitna liga prvakov. Na drugem turnirju v Kazanu se bodo znova pomerili le z Berlin Recycling Volleys in Zenitom iz Kazana. Poljska ekipa Jastrzebski Wegiel je kot že decembra odpovedala nastop zaradi okužb.

Preberi več
Alen Hadžić

DAGOSTINO ZNOVA ZA ACH VOLLEY LJUBLJANA

Kadru slovenskih prvakov se je po uspešno odigrani lanski sezoni v oranžnem dresu znova pridružil prosti igralec Kyle Patrick Dagostino. Američan je sicer sezono začel v Frankfurtu pri United Volleys.

Preberi več
Aleš Oblak

Z VEč žELJE V OBRAMBI DO GLADKE ZMAGE

Odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana so v Tivoliju odigrali tekmo srednjeevropske lige proti avstrijskemu Waldviertlu. Zmaji so bili brez težav uspešnejši in slavili s 3:0 (15, 16, 21).

Preberi več