Odbojkarska zveza Slovenije
 
CEV

ŽIGA ŠTERN PRVENSTVO ODPRL Z ZMAGO

Slovenski odbojkarski reprezentanti in reprezentantke so bili minuli vikend v prvenstvih po vsej Evropi rezultatsko nekoliko manj uspešni kot v preteklih krogih, a so znova dokazali, da v svojih ekipah igrajo pomembne vloge.

Preberi več
Matic Eržen

SLOVENSKI REPREZENTANTI šE NAPREJ ODLIčNI

Slovenski reprezentanti in reprezentantke še naprej uspešno igrajo v svojih klubih v italijanskem, poljskem, turškem, francoskem, nemškem, grškem in madžarskem prvenstvu. Minuli teden se je še posebej izkazal Alen Pajenk v dresu Poitiersa.

Preberi več
Aleš Oblak

USPEšEN DEBI MONIKE POTOKAR

Slovenski reprezentanti in reprezentantke imajo za seboj uspešen vikend v tujih prvenstvih. Sezono v Grčiji je z zmago in zelo dobro predstavo odprla Monika Potokar, v Italiji se je z 22 točkami zopet izkazal Tonček Štern, Alen Pajenk je tokrat ostal brez tekme.

Preberi več
CEV

SLOVENKE EP ZAKLJUčILE NA 7. MESTU

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca do 17 let je na evropskem prvenstvu v Črni Gori osvojila končno 7. mesto. Naše odbojkarice so bile na zadnji tekmi s 3:1 (18, 19, -19, 18) še enkrat uspešnejše od Slovaške. V velikem finalu bosta nocoj igrali Rusija in Turčija.

Preberi več
CEV

SLOVENKE NA EP ZA 7. MESTO IN BREZ SP

Slovenska ženska reprezentanca do 17 let je morala na pomembni tekmi evropskega prvenstva v Črni Gori z 2:3 (17, -23, -21, 14, -9) priznati premoč Romunij in bo jutri igrala za končno 7. mesto. Ob tem je naša izbrana vrsta izgubila možnosti za nastop na svetovnem prvenstvu.

Preberi več
CEV

SLOVENKE PO 5. MESTO IN NASTOP NA SP

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca do 17 let jutri s tekmo proti Romuniji začenja finalni del evropskega prvenstva v Črni Gori. Naša dekleta se podajajo v boj za visoko peto mesto in hkrati tudi za vozovnico za svetovno prvenstvo.

Preberi več
Aleš Oblak

REPREZENTANTI žE ODIGRALI UVODNE KROGE

Reprezentanti in reprezentantke si v letošnji sezoni kruh služijo v italijanskem, nemškem, poljskem, francoskem, turškem, grškem, kitajskem in madžarskem prvenstvu. Največ odigranih krogov ima za seboj v Turčiji Alen Šket, na začetek še čakajo v Grčiji in Nemčiji in na Kitajskem.

Preberi več
CEV

EUROVOLLEY SLOVENIJA - BOLGARIJA

Slovenska izbrana vrsta do 17 let bo danes odigrala pomembno tekmo evropskega prvenstva proti Bolgariji. Obračun v Podgorici, ki Sloveniji že lahko prinese uvrstitev med najboljših osem ekip, se bo začel ob 17.30 uri. PRENOS: Sportklub 1

Preberi več
CEV

SLOVENKE žE MED OSEM NAJBOLJšIH NA EP

Slovenska reprezentanca do 17 let je na četrti tekmi evropskega prvenstva prišla do pomembne zmage proti Bolgariji, s katero si je že zagotovila uvrstitev med najboljših osem ekip. Naša dekleta so obračun dobila s 3:0 (20, 25, 15), že jutri pa jih čaka tekma s Slovaško.

Preberi več
CEV

SLOVENKE DO PREPRIčLJIVE ZMAGE NAD ČRNO GORO

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca do 17 let je na tretji tekmi evropskega prvenstva prišla do prve zmage. Potem, ko so naša dekleta izgubila napeta obračuna z Italijo in Turčijo, so bila tokrat prepričljivo, s 3:0 (12, 10, 18), boljša od gostiteljic prvenstva, Črnogork.

Preberi več