Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

MARKOVIčEVA IN MOžIč šE NAPREJ ODLIčNA

Slovenski reprezentanti so minuli vikend zaključili s polovičnim uspehom, saj njihove ekipe v prvenstvih po Evropi niso bile tako uspešne kot v preteklih koncih tednov. Še naprej na visoki ravni v Franciji igra Nika Markovič, Rok Možič je za Verono znova dosegel največ točk.

Preberi več
Aleš Oblak/CEV

SLOVENCI REZULTATSKO TOKRAT MANJ USPEšNI

Slovenski reprezentanti v klubih po Evropi še naprej igrajo na visoki ravni, a minuli vikend rezultatsko niso bili tako uspešni kot v preteklih prvenstvenih krogih. Naziva najkoristnejše igralke se je tokrat veselila Nika Markovič, odličen je bil tudi Alen Pajenk.

Preberi več
CEV

DO NAZIVA MVP TOKRAT TONčEK ŠTERN

Slovenski odbojkarji in odbojkarice, ki si kruh služijo v tujih prvenstvih po Evropi, imajo za seboj zelo uspešen vikend. Zelo dobro sta igrala Tonček Štern in Jan Kozamernik, v dobri formi sta še naprej Darja Eržen in Saša Planinšec.

Preberi več
Aleš Oblak

ZA REPREZENTANTKE VSE VEč PRILOžNOSTI

Slovenski odbojkarji in odbojkarice so s svojimi klubi po Evropi odigrali nove prvenstvene kroge. Vse več priložnosti za dokazovanje dobivajo naša dekleta, na visoki ravni so tudi tokrat igrali naši reprezentanti.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENKE PO UVRSTITEV V ZLATO LIGO IN NA EP

Slovenska ženska odbojkarska izbrana vrsta bo v prihodnji reprezentančni sezoni nastopila v srebrni evropski ligi in v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo. Cilja sta preboj v zlato ligo in uvrstitev na EuroVolley 2023.

Preberi več
Aleš Oblak

TOKRAT MALCE SLABšI IZKUPIčEK REPREZENTANTOV

Slovenski reprezentanti in reprezentantke so bili v prvenstvih po Evropi rezultatsko tokrat nekoliko manj uspešni, v Grčiji smo spremljali slovenski derbi, v Nemčiji je Dejan Vinčić prišel do pomembne zmage, še naprej na Madžarskem zelo dobro igra Sara Najdič.

Preberi več
Aleš Oblak

ČEBULJ MVP, PLANINščEVA DO PRESTIžNE ZMAGE

Slovenski reprezentanti so minuli vikend v svojih klubih znova navduševali. Na Poljskem še naprej zelo dobro igrata Klemen Čebulj in Jan Kozamernik, v Rusiji se dokazuje Tine Urnaut, Saša Planinšec pa se je v turškem prvenstvu veselila prestižne zmage.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENSKI ODBOJKARJI žE OPOZARJAJO NASE

Slovenski reprezentanti in reprezentantke imajo za seboj uspešen teden v tujih prvenstvih po vsej Evropi. Rok Možič je bil odličen v vrstah Verone, Dejan Vinčić in Klemen Čebulj pa sta bila v tem krogu izbrana za najboljša igralca svojih moštev, Friedrichshafna in Asseco Resovie.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENSKI REPREZENTANTI VEčINOMA žE V POGONU

Minuli vikend smo lahko spremljali začetek sezone v večini najmočnejših lig po Evropi. Na delu je bilo že kar nekaj slovenskih reprezentantov in reprezentantk, preostali bodo priložnost za dokazovanje dobili ta vikend.

Preberi več
CEV/Aleš Oblak

SLOVENSKI ODBOJKARJI 4. NA EVROPSKI LESTVICI

Moška odbojkarska reprezentanca na evropski lestvici prvič zaseda visoko 4. mesto. Naši odbojkarji so po osvojenem srebru na evropskem prvenstvu napredovali za tri mesta in zaostajajo le še za Poljsko, Srbijo in Italijo. Naše odbojkarice so v evropski razvrstitvi na 23. mestu.

Preberi več