Odbojkarska zveza Slovenije
 
CEV

SLOVENSKE ODBOJKARICE KLONILE PROTI ČEHINJAM

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je s porazom zaključila prvi kvalifikacijski turnir za nastop na letošnjem evropskem prvenstvu. V Daugavpilsu v Latviji so Slovenke morale priznati premoč Čehinjam, ki so zmagale s 3:1 (-21, 22, 19, 16).

Preberi več
CEV

SLOVENSKE ODBOJKARICE DO ZMAGE PROTI LATVIJI

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je na drugi tekmi kvalifikacij za evropsko prvenstvo, ki jih gosti Daugavpils, prišla do zmage nad gostiteljico Latvijo. Naša dekleta so bila od tekmic boljša s 3:0 (15, 27, 14) Jutri ob 15.00 bodo Slovenke odigrale še obračun s Češko.

Preberi več
Matevž Ambrožič

V KRANJU PODELJENA NASLOVA DRžAVNIH PRVAKOV

V Kranju se je zaključilo letošnje državno prvenstvo v odbojki na mivki, ki je prvi skupni naslov prvakov prineslo Nejcu Zemljaku in Janu Pokeršniku, pri dekletih pa sta se zmage veselili Monika Potokar in Tjaša Kotnik, za katero je to že četrti zaporedni naslov.

Preberi več
Matevž Ambrožič

V KRANJU ZNANI VSI POLFINALISTI

Pred najboljšimi slovenskimi odbojkarji in odbojkaricami na mivki je le še sklepno dejanje državnega prvenstva v Kranju. Na sporedu so namreč le še polfinalni obračuni, ki se bodo začeli jutri, ob 9.30 uri, državne prvake pa bomo dobili v poznih večernih urah.

Preberi več
Petra Grahovac

OSEM EKIP USPEšNO SKOZI KVALIFIKACIJE

V Preddvoru in v Kranju so danes potekale kvalifikacije za državno prvenstvo v odbojki na mivki, na katerih se je 16 moških in 12 ženskih dvojic borilo za po štiri mesta na glavnem delu turnirja v obeh konkurencah, medtem ko so najboljše ekipe dan izkoristile za zadnje treninge.

Preberi več
Aleš Oblak / OK Triglav Kranj

ZA DRžAVNI NASLOV V KRANJU KAR 44 DVOJIC

V Kranju bomo od četrtka do sobote spremljali državno prvenstvo v odbojki na mivki. V boj za državna naslova, ki ju bodo branili Tadej Boženk in Vid Jakopin ter Tjaša Kotnik in Tjaša Jančar z novima soigralkama, se bo podalo 20 ženskih in 24 moških dvojic.

Preberi več
Aleš Oblak

ZMAGA PRIMORKAMA, PRVAKA POTRDILA PRIMAT

V Preddvoru se je zaključil SportZone Open, prvi letošnji turnir slovenske serije v odbojki na mivki, na katerem je nastopilo kar petdeset dvojic. V močni konkurenci sta bili pri dekletih najuspešnejši Tajda Lovšin in Špela Morgan, pri moških pa Tadej Boženk in Vid Jakopin.

Preberi več
SportZone

SPORT.ZONE OPEN V PREDDVORU

V Preddvoru je zaključen drugi dan obračunov prvega letošnjega turnirja v odbojki na mivki, SportZone Open. Priča smo bili zelo dobrim predstavam in tudi presenečenjem, znani pa so že vsi polfinalisti in polfinalistke.

Preberi več
Aleš Oblak

V PREDDVORU KAR 50 EKIP IN VSI NAJBOLJšI

V Preddvoru pri Kranju bomo ta vikend lahko spremljali prvi turnir v odbojki na mivki v sklopu slovenskega prvenstva. Na njem bo nastopilo kar petdeset dvojic v moški in ženski konkurenci, na peščeni podlagi pa se bodo med seboj udarili vsi naši najboljši odbojkarji.

Preberi več
CEV

OZS OMILILA POGOJE ZA ORGANIZACIJO

Predsedstvo Odbojkarske zveze Slovenije je sprejelo predloge Komisije za odbojko na mivki na področju organizacije turnirjev v odbojki na mivki za letošnjo sezono.

Preberi več