Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

ZNANI VSI POLFINALISTI DRžAVNEGA PRVENSTVA

Znani so vsi polfinalisti Sportklub prve odbojkarske lige. Nosilci četrtfinalnih parov so po uspehu v gosteh napredovanje med najboljše štiri ekipe potrdili z zmago na domačem igrišču. Polfinale se bo pričel 18. marca.

Preberi več
Aleš Oblak

ZNANI POLFINALNI PARI DRžAVNEGA PRVENSTVA

Potem ko so nosilke četrtfinalnih parov v Sportklub prvi odbojkarski ligi zmagale že v gosteh, so tokrat napredovanje med najboljše štiri ekipe potrdile doma. Polfinalna para deklet sta Calcit Volley – Gen-I Volley in Nova KBM Branik – SIP Šempeter.

Preberi več
Aleš Oblak

NOSILCI LAHKO DOMA POTRDIJO POLFINALE

Sportklub prva odbojkarska liga se bo jutri, v soboto, nadaljevala s povratnimi četrtfinalnimi obračuni, po katerih bi nosilci dvobojev že lahko napredovali v polfinale. Na prvih srečanjih so namreč vsi favoriti potrdili svoj primat in v nizu na dve zmagi povedli z 1:0.

Preberi več
Aleš Oblak

CALCIT IN BRANIK DO ZMAGE PO IZGUBLJENEM NIZU

Na prvih četrtfinalnih obračunih ženskega dela Sportklub prve odbojkarske lige sta Calcit Volley in Nova KBM Branik na gostovanju pri Ankaranu oz. Luki Koper izgubila uvodni niz, a na koncu vseeno prišla do zanesljive zmage. SIP Šempeter je pri OD Krimu slavil brez oddanega niza.

Preberi več
Aleš Oblak

NA PRVIH TEKMAH BREZ PRESENEčENJA

Na prvih četrtfinalnih obračunih moškega dela Sportklub prve odbojkarske lige ni bilo nobenega presenečenja, saj so na vseh srečanjih zmagali nosilci. Povratni dvoboji bodo v soboto, 13. marca.

Preberi več
Simon Vesel

KRKA - SALONIT ANHOVO 3:2

V Novem mestu sta se v prvi četrtfinalni tekmi pomerila domača Krka in Salonit Anhovo iz Kanala. Dobri dve uri trajajoča odbojkarska poslastica je po petih nizih pripadla Novomeščanom. Pri domačih je bil najbolj razpoložen Turk (17), pri gostih pa Vrtovec (21).

Preberi več
Aleš Oblak, CEV

DEKLETA JUTRI ZA POKALNI POLFINALE

V tekmovanju za Pokal Slovenije za ženske bodo jutri na sporedu povratni obračuni četrtfinala, na katerih se bodo dekleta pomerila za uvrstitev v polfinale oz. na zaključni turnir najboljše četverice.

Preberi več