Odbojkarska zveza Slovenije
 
Asseco Resovia Rzesow

KLEMEN ČEBULJ OSTAJA NA POLJSKEM

Slovenski reprezentant Klemen Čebulj ostaja na Poljskem. Pogodbo s tamkajšnjim prvoligašem Asseco Resovio Rzeszow je podaljšal še za dve leti, do konca sezone 2022/23. Našega odličnega sprejemalca bomo tako še naprej spremljali v PlusLigi.

Preberi več
Matic Eržen

TUJINA ALI DOMOVINA, 17. DEL – KLEMEN ČEBULJ

Eden najboljših slovenskih odbojkarjev, Klemen Čebulj, je v pogovoru za rubriko Tujina ali domovina razkril, da upa, da je pred njim še mnogo let igranja na tujem in da je letos že kar nekajkrat soigralcem na Poljskem plačal pico.

Preberi več
Matic Eržen

SLOVENCI USPEšNI, KOZAMERNIK SPET MVP

Slovenski reprezentanti in reprezentantke imajo v odbojkarskih prvenstvih po Evropi za seboj zelo uspešen teden. Še posebej sta nase opozorila Jan Kozamernik, ki mu je pripadel naziv MVP, na zelo visoki ravni je igral tudi slovenski sprejemalec Klemen Čebulj.

Preberi več
CEV

ČEBULJ SEZONO ZAčENJA S SUPERPOKALOM

Slovenski reprezentant Klemen Čebulj jutri začenja sezono na Poljskem, kamor se je preselil iz italijanskega Trenta oziroma tamkajšnjega prvoligaša Trentina. Z Asseco Resovio iz Rzeszowa si bo skušal priigrati prvo lovoriko v letošnji sezoni.

Preberi več
FIVB

ODBOJKAR TEDNA FIVB KLEMEN ČEBULJ

Iztekel se je teden, v katerem je imel v svetovni odbojki glavno vlogo slovenski reprezentant Klemen Čebulj. Mednarodna odbojkarska konfederacija FIVB ga je namreč izbrala za odbojkarja tedna, odziv ljubiteljev odbojke po vsem svetu pa je bil zelo velik.

Preberi več