Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

ČRNUČANI ZOPET MED ELITO SLOVENSKE ODBOJKE

Odbojkarje Črnuč bomo v prihajajoči sezoni znova lahko spremljali v Prvi Sportklub odbojkarski ligi. Po odločitvi Hoč, da bodo v sezoni 2021/22 nastopale v 1B. ligaški konkurenci, je namreč mesto med slovensko odbojkarsko elito pripadlo ljubljanskemu moštvu.

Preberi več
Simon Vesel

PO MARATONU KONEC SANJ O čETRTFINALU

Odbojkarji Šoštanja Topolšice so na tretji, odločilni tekmi osmine finala Sportklub 1. A DOL za las izgubili s Krko. Novomeščani so bili boljši s 3:2 (-15, 17, -22, 22, 13). Po maratonu v Novem mestu so se tako razblinile sanje o četrtfinalu.

Preberi več
Aleš Oblak

INTERVJU PRED KONčNICO: SAšO ROP

Redni del Sportklub 1.A državne odbojkarske lige je Hiša na kolesih Triglav zaključila na zelo solidnem 5. mestu. S tem so se Kranjčani izognili dodatnim tekmam z najvišje uvrščenimi ekipami iz 1.B lige in si zagotovili nastop v najvišji jakostni skupini tudi v naslednji sezoni.

Preberi več
OK Šoštanj Topolšica

NA DERBIJU S ČRNUčAMI POTRDILI PRVO MESTO

Zadnji krog 1. B lige je prinesel zanimiv in razburljiv derbi letos dveh najboljših ekip Šoštanja Topolšice in Črnuč. Ekipi je pred medsebojno tekmo na lestvici ločevala le točka v korist Šoštanjčanov, ti so nato z novo zmago potrdili prvo mesto.

Preberi več
Alen Hadžić

DJURIć ZAKLJUčIL Z NASTOPI V ORANžNEM DRESU

Iz ACH Volleyja Ljubljana so sporočili, da je Mitar Djurić zaključil z nastopi za ACH Volley Ljubljana. Klub in igralec sta se glede na pogodbeno možnost, da se po koncu tekmovanja lige prvakov razideta, sporazumno odločila prekiniti sodelovanje.

Preberi več
Aleš Oblak

NA KLOPI PANVITE HRIBARJA ZAMENJAL FUJS

OK Panvita Pomgrad se v zadnjo tretjino prvenstva z novim trenerjem; osmi zaporedni poraz usoden za Aleša Hribarja.

Preberi več
Aleš Oblak

NOVE MOčI ZA ISTE CILJE!

Po številnih prekinitvah zaradi covida-19, je članska ekipa Nove KBM Branika v preteklem tednu pričela z zaostali tekmami drugega kroga. Minulo sredo je ekipa gostovala v Grosupljem, od koder se je vrnila s polnim točkovnim izkupičkom.

Preberi več
Aleš Oblak

MILANO FAVORIT, VENDAR SE IGRA SAMO ENA TEKMA

Odbojkarji Calcit Volleyja so morali hitro pozabiti na sobotni poraz z ACH Volleyjem, kajti že v torek bodo v Milanu igrali edino tekmo osmine finala pokala Challenge proti domači ekipi Allianz Milano.

Preberi več
OK Merkur Maribor

ALEN ŠKET ODSLEJ V DRESU OK MERKUR MARIBOR

Dres članske ekipe OK Merkur Maribor bo do konca sezone 2020/2021 nosil 32-letni sprejemalec, 205 cm visoki slovenski reprezentant Alen Šket, ki je prvi del sezone igral za turški Afyon Belediye.

Preberi več
OK Triglav Kranj

LEPA GESTA ODBOJKARJEV HIšE NA KOLESIH

Triglavani so sicer na ponedeljkovi tekmi proti OK Salonit Anhovo izgubili z 1:3 (22, -23, -14, -23), vendar bo navzočim bolj kot rezultat verjetno ostala v spominu zahvalna gesta domačega kluba za junake gorenjske zdravstvene ustanove Klinika Golnik.

Preberi več