Odbojkarska zveza Slovenije
 
FIVB

ODZIVI PO VČERAJŠNJEM ŽREBU SKUPIN ZA EP

Po včerajšnjem žrebu skupin za evropsko prvenstvo v odbojki, ki bo septembra letos tudi v Ljubljani, smo za komentar naših tekmecev (skupina C: Slovenija, Rusija, Finska, Turčija, Makedonija, Belorusija) prosili nekatere slovenske reprezentante.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENCI BODO V SREDO DOBILI TEKMECE NA EP

Evropska odbojkarska zveza (CEV) je pripravila osnutek poteka žreba skupin za EuroVolley 2019, ki ga bo septembra gostila tudi Slovenija. Na žrebu, ki bo v sredo, ob 18.30 uri v Bruslju, bo v bobnu 24 udeleženk, že zdaj pa je znano, da bo Slovenija igrala v skupini C.

Preberi več
Tomaž Kušar

KADETINJAM EP, KADETI V DODATNE KVALIFIKACIJE

Slovenska ženska kadetska reprezentanca je osvojila naslov srednjeevropskih prvakinj, hkrati pa so se dekleta uvrstila na evropsko prvenstvo. Fantje so na prvenstvu MEVZA osvojili srebro in bodo igrali v dodatnih kvalifikacijah za prvenstvo Stare celine.

Preberi več
OZS

KADETI IN KADETINJE V FINALU KVALIFIKACIJ

Slovenski odbojkarji in odbojkarice so le še korak oddaljeni od nastopa na evropskem prvenstvu. Tako fantje kot dekleta so se namreč uspela prebiti v finale kvalifikacij za prvenstvo Stare celine. Fantje so slavili nad Avstrijci, dekleta nad Madžarkami.

Preberi več
OZS

KADETI IN KADETINJE NAVDUŠUJEJO

Slovenski reprezentanci sta v 3. krogu kvalifikacij za evropsko prvenstvo še tretjič zmagali. Že zgodaj dopoldan so se mladi odbojkarji veselili zmage nad Slovaško, dekleta so pozno popoldan slavila nad Češko. Obe vrsti sta osvojili 1. mesto v skupini in bosta igrali v polfinalu.

Preberi več
CEV

ZNANI VSI UDELEŽENCI EVROPSKIH PRVENSTEV

Slovenski odbojkarji in odbojkarice bodo poskrbeli, da bosta letošnje poletje in jesen odbojkarsko obarvana. Moška izbrana vrsta bo evropsko prvenstvo gostila v Ljubljani, na prvenstvu Stare celine pa bodo še drugič doslej igrala tudi naša dekleta.

Preberi več
OZS

MLADI SLOVENCI IN SLOVENKE ŽE V POLFINALU

Mladi slovenski odbojkarji so navdušili tudi drugi dan kvalifikacij za evropsko prvenstvo. Slovenski kadeti so v Mariboru, s 3:0, odpravili Madžarsko, kadetinje pa so bile z enakim rezultatom uspešnejše od Izraela. Fantje in dekleta so si tako zagotovila najmanj polfinale.

Preberi več
OZS

SLOVENSKE ODBOJKARICE SPET DOMA

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca se je vrnila z gostovanja v Izraelu, kjer so Slovenke odigrale zadnji krog kvalifikacij za evropsko prvenstvo in si zagotovile svoj drugi nastop na prvenstvih Stare celine.

Preberi več
CEV

SLOVENKE BODO IGRALE NA EVROPSKEM PRVENSTVU!

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca si je zagotovila še drugi nastop na evropskih prvenstvih. Naša dekleta so na odločilni tekmi kvalifikacij, s 3:0 (17, 12, 23), premagala Izraelke in s štirimi zmagami in dvema porazoma zaključila kvalifikacije.

Preberi več
MEVZA

ODLIČEN ZAČETEK KADETOV IN KADETINJ

Mladi slovenski odbojkarji so odlično začeli kvalifikacije za evropsko prvenstvo. Naši fantje so v Mariboru s 3:0 odpravili Ciper, dekleta so bila na Slovaškem s 3:0 uspešnejša od Hrvaške. Jutri slovenske kadete čaka obračun z Madžarsko, kadetinje z Izraelom.

Preberi več