Odbojkarska zveza Slovenije
 
CEV

RUSKO MOŠTVO MOČNEJŠE OD SLOVENSKIH PRVAKOV

V četrtem krogu skupinskega dela Lige prvakov so oranžni zmaji v Moskvi odigrali drugo tekmo z Zenitom iz Sankt Peterburga. Slovenski prvaki so odlično vstopili v obračun, vendar na koncu klonili s 3:0.

Preberi več
CEV

ZA LAS PREKRATKI ZA VSAJ TOČKO

V 3. krogu skupinskega dela lige prvakov so odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana gostovali v Reimsu pri francoski ekipi Chaumont VB 52 HM. Po neprepričljivem začetku, ko so ponovno lovili zaostanek 0:2, so prikazali boljšo igro in na koncu klonili s 3:1 (18, 13, -28, 26) v nizih.

Preberi več
Aleš Oblak

LJUBLJANČANI PRVIČ PROTI CHAUMONTU

Po osvojeni lovoriki Pokala Slovenije in uspešnem uvodu v novo koledarsko leto je za slovenske prvake čas, da se pomerijo še s tretjim tekmecem v skupinskem delu Lige prvakov. V ponedeljek Ljubljančani potujejo na sever Francije, kjer jih v torek čaka obračun s Chaumont VB 5 HM.

Preberi več
Aleš Oblak

LJUBLJANČANI SI ŽELIJO POLNE TRIBUNE

Pred današnjo tekmo Lige prvakov so predstavniki ACH Volleyja Ljubljana in Zenita iz Saint Petersburga medijem zaupali svoja razmišljanja pred odbojkarskim obračunom. Slovenski prvaki si poleg dobre igre želijo tudi polne in glasne tribune v Tivoliju.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENSKI PRVAKI NA PRAGU PRESENEČENJA

Odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana so na tekmi 2. kroga Lige prvakov gostili Zenit iz Saint Petersburga in favoriziranim tekmecem odščipnili točko. Slovenski prvaki so bili v 5. nizu tudi že blizu presenečenja, a so se zmage z 2:3 (-19, -21, 19, 21, -14) na koncu veselili Rusi.

Preberi več
Aleš Oblak

PRED NAJBOLJŠIMI KLUBI PESTER TEDEN

Najboljši slovenski odbojkarski klubi bodo jutri in v sredo nastopili na tekmah evropskih pokalov. Odbojkarje ACH Volley-ja Ljubljana čaka nastop v elitni Ligi prvakov, moško in žensko ekipo Calcit Volley-ja ter GEN-I Volley pa bodo igrali v pokalu CEV Challenge.

Preberi več
CEV

ZA UVOD V LIGO PRVAKOV PORAZ ACH VOLLEYJA

Odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana so na prvi tekmi Lige prvakov gostovali v Nemčiji. Po maratonskem prvem nizu, ki je na koncu pripadel nemškemu Friedrichshafnu niso več uspeli približati in so morali tekmecem priznati premoč s 3:0 (34, 19, 15).

Preberi več
Aleš Oblak

UVOD V LIGO PRVAKOV PROTI FRIEDRICHSHAFNU

Odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana začenjajo z nastopi v najelitnejšem odbojkarskem tekmovanju – v Ligi prvakov. Prvi nasprotnik slovenskih prvakov, ki bodo igrali v skupini C, bo nemška ekipa Friedrichshafen, ki jih vodi selektor svetovnih prvakov Poljakov, Vital Heynen.

Preberi več
CEV

ACH VOLLEY DOBIL NASPROTNIKE V LIGI PRVAKOV

V Budimpešti je bil opravljen žreb skupin lige prvakov. Edini slovenski predstavnik, ACH Volley Ljubljana, bo nastopil v skupini C, kjer se bo pomeril z Zenitom iz Sankt Petersburga, VfB Friedrichshafnom in boljšim iz dvoboja med francoskim Chaumontom in novosadsko Vojvodino.

Preberi več
CEV

V EVROPSKIH TEKMOVANJIH ŠEST PREDSTAVNIKOV

V evropskih odbojkarskih pokalih CEV in Challenge bo slovenske barve zastopalo pet ekip, Nova KBM Branik, Calcit Volley, Formula Formis in GEN-I Volley pri ženskah ter Calcit Volley pri moških. Odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana bodo igrali v prestižni Ligi prvakov.

Preberi več