Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

TUDI PRED MOšKIMI žE OSMINA FINALA

Odbojkarji so minuli vikend zaključili z rednim delom državnega prvenstva. Po 21. krogih smo dobili prvake 1.B lige ter končno razvrstitev ekip v Sportklub prvi odbojkarski ligi, v sredo pa se začenja tudi osmina finala državnega prvenstva, v katerem naslov brani Merkur Maribor.

Preberi več
Aleš Oblak/OK Formis

ZAčENJA SE KONčNICA DRžAVNEGA PRVENSTVA

S prvima tekmama osmine finala med OD Krim in Braslovčami ter Luko Koper in Formisom se jutri začenja končnica Sportklub prve odbojkarske lige za ženske. V boj za naslov slovenskih prvakinj, ki ga branijo odbojkarice Calcit Volleyja, se podaja deset ekip.

Preberi več
Aleš Oblak

ZNANA PARA OSMINE FINALA DRžAVNEGA PRVENSTVA

V Sportklub prvi odbojkarski ligi za ženske so ekipe včeraj odigrale še zadnje zaostale tekme rednega dela prvenstva, pred odbojkaricami pa so tako že izločilni boji. V osmini finala bomo spremljali obračuna med OD Krimom in Braslovčami ter Luko Koper in Formisom.

Preberi več
Aleš Oblak

PRI žENSKAH šE NAPREJ ZELO NAPETO

Sportklub prva odbojkarska liga za ženske je z 21. krogi rednega dela uradno že zaključena, pred začetkom končnice pa ekipe igrajo še zaostale tekme, ki pa so zaradi končne razvrstitve pred obračuni za najvišja mesta, še kako pomembne.

Preberi več
Aleš Oblak

V KAMNIK PRIHAJAJO POLFINALISTKE POKALA CEV

Odbojkarice Calcit Volleyja v rednem delu srednjeevropske lige čaka le še ena tekma. V sredo bodo v svoji dvorani, ob 20. uri, gostile zagrebško Mladost. Kamničanke so si nastop na zaključnem turnirju, ki bo 23. in 24. februarja na Dunaju, že zagotovile.

Preberi več
Aleš Oblak

ŠKET šE VSAJ DVE LETI V ORANžNEM GNEZDU

Iz tabora najuspešnejšega slovenskega odbojkarskega kluba ACH Volley Ljubljana sporočajo, da je sodelovanje še pred vrhunci letošnje sezone podaljšal Alen Šket. Igralec in klub sta podpisala dveletno pogodbo, ki priča o obojestranskem zadovoljstvu.

Preberi več
Aleš Oblak

NADALJUJE SE DRžAVNO PRVENSTVO

S tekmami 13. kroga za moške se nadaljuje Sportklub prva odbojkarska liga. Moške ekipe se morajo za popolnitev drugega dela prvenstva med seboj srečati še dvakrat, ženske pa že začenjajo z zadnjo tretjino rednega dela prvenstva.

Preberi več
Aleš Oblak

V KAšTELAH BO šE TEžJE KOT NA DUNAJU

Tudi svojo drugo tekmo v letu 2022 bodo odbojkarice Calcit Volleyja igrale v srednjeevropski ligi in to spet v gosteh. Tokrat bo njihov nasprotnik Marina iz Kaštel, ki je minulo soboto doma premagala Novo KBM Branik, tekma pa bo na sporedu v sredo, ob 18.30, v Kaštelah.

Preberi več
Aleš Oblak

V MARIBOR SE VRAčA MONIKA POTOKAR

Po večletnem igranju v številnih klubih v tujini se bo odbojkaricam Nove KBM Branika pridružila dolgoletna reprezentantka Monika Potokar, ki je v preteklosti že nosila rdeče-beli dres bankirk.

Preberi več
Aleš Oblak

DEKLETA DO NOVIH TOčK V 6. KROGU PRVENSTVA

V soboto je potekal 6. krog Sportklub prve odbojkarske lige za ženske. Nove tri točke so si priigrale ekipe Nova KBM Branik, Calcit Volley in Ankaran. Vodilna na lestvici je Nova KBM Branik s štirinajstimi točkami, sledita pa ji Ankaran s trinajstimi in Calcit z dvanajstimi.

Preberi več