Odbojkarska zveza Slovenije
 
OZS

MLADINCI IN MLADINKE V BOJ ZA NASLOV MEVZA

Slovenska ženska mladinska reprezentanca do 18 let in slovenska moška mladinska izbrana vrsta do 19 let sta danes v Mariboru začeli s pripravami na srednjeevropsko prvenstvo, ki se bo od 28. do 30. decembra odvijalo v štajerski prestolnici.

Preberi več
Aleš Oblak

MARIBORČANKE KORAK BLIŽJE UVRSTITVI NA F4

V Bratislavi sta se v 4. krogu srednjeevropske lige MEVZA pomerili domača Strabag VC Bratislava in Nova KBM Branik. V lanski sezoni so bile boljše slovaške odbojkarice, tokrat so se zmage z 1:3 (25:18, 22:25, 17:25, 15:25) veselile Mariborčanke.

Preberi več
Aleš Oblak

NA DRUGEM MESTU ULOVILI DOBLJANE

Odbojkarji Calcit Volleyja so v tekmi petega kroga srednjeevropske lige doma premagali Posojilnico Aich/Dob s 3:0 (23, 25, 20).

Preberi več
Aleš Oblak

ACH VOLLEY LJUBLJANA - VRC KAZINBARCIKA 3:0

Na domači tekmi v ligi MEVZA so odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana zaigrali proti madžarski VRC Kazinbarcika, ki so jo zanesljivo dobili s 3:0 (19, 19, 14).

Preberi več
Aleš Oblak

DOBLJANI SO PREMAGALI TUDI ACH VOLLEY

Za odbojkarje Calcit Volleyja vse do zaključnega turnirja pokala Slovenije, ki bo med 21. in 23. decembrom v Kanalu, ne bo premora. V sredo, 12. decembra, se bodo v petem krogu srednjeevropske lige, ob 20. uri, v ŠD Kamnik pomerili z ekipo Posojilnica Aich/Dob.

Preberi več
Aleš Oblak

V LIGI MEVZA TOKRAT TRI NAŠA MOŠTVA

Jutri in v sredo bodo najboljše slovenske ekipe še zadnjič v letošnjem koledarskem letu igrale tekme srednjeevropskega prvenstva. Odbojkarji ACH Volley-ja Ljubljana bodo na parket stopili dvakrat, po enkrat bomo spremljali Calcit Volley in Novo KBM Branik.

Preberi več
OK Kamnik

NA KOLENIH TUDI DVAKRATNE ZMAGOVALKE MEVZE

Odbojkarice Calcit Volleyja so po sobotni prvenstveni zmagi nad Novo KBM Branikom v četrtem krogu srednjeevropske lige Mevza premagale še lanskoletne zmagovalke Swietelsky Bekescsabai s 3:0 (18, 21, 16).

Preberi več
Aleš Oblak

PROTI BRANILKAM NASLOVA Z VALENČIČEVO

Odbojkarice Calcit Volleyja bodo v sredo, 21. novembra, ob 20. uri, v športni dvorani Kamnik v 4. krogu srednjeevropske lige gostile madžarski Swietelsky Bekescsaba. Proti dvakratnim zaporednim zmagovalkam Mevze bo po štirih sezonah za kamniško ekipo spet zaigrala Sara Valenčič.

Preberi več
Nova KBM Branik

MARIBORČANKAM SKALP PRVAKINJ

Odbojkarice Nove KBM Branika so v zaostali tekmi prvega kroga srednjeevropske lige MEVZA v dramatičnem obračunu premagale aktualne prvakinje, ekipo Swietelsky Bekescsaba. Slovenke so bile z 2:3 (22, 18, -24, -16, -17).

Preberi več
Klemen Brumec

BLOK ZAGREBČANOV PREVISOK ZA KAMNIČANE

Odbojkarji Calcit Volleyja so v četrtem krogu srednjeevropske lige v gosteh izgubili z zagrebško Mladostjo z 0:3 (-19, -26, -23). V sredo, 7. novembra, bodo v Mariboru igrali prvo četrtfinalno tekmo pokala Slovenije.

Preberi več