Odbojkarska zveza Slovenije
 
OK Triglav Kranj

DRžAVNO PRVENSTVO V ODBOJKI NA MIVKI V KRANJU

Kranj bo med 21. in 23. julijem prizorišče državnega prvenstva v odbojki na mivki. Pri moških so prijave praktično že zaključene, pri ženskah so še na voljo prosta mesta. Na DP se že zelo intenzivno pripravljata tudi Črtomir Bošnjak in Tadej Boženk. Vse o DP na www.oktriglav.si.

Preberi več
Klemen Brumec

CALCIT VOLLEY PREDSTAVLJA šTIRI NOVE IGRALCE

Kamniški odbojkarji so za prihajajočo sezono povsem na novo sestavili blok. V njem bodo Kolumbijec, nekdanji Merkurjevec in povratnik v ekipo. Žensko zasedbo bo v bloku okrepila Sara Hutinski.

Preberi več
Cona.Center Murska Sobota

ZMAGA V ROKE BRAčKU IN OKROGLIčU

Zmagovalca letošnjega zadnjega državnega prvenstva v odbojki na mivki za mlajše člane do dvajset let, na letnem kopališču v Murski Soboti, sta Rok Bračko in Grega Okroglič.

Preberi več
OK Kamnik

KADUNC-ŠEN NAJPREPRIčLJIVEJšI V KAMNIKU

Na peščenih igriščih Pod skalco v Kamniku so se v soboto, 9. julija, ženske dvojice merile v sklopu državnega prvenstva v odbojki na mivki do 20 let. Med 12 nastopajočimi ekipami sta bili najboljši Ira Kadunc in Asja Šen.

Preberi več
klubski arhiv

CALCIT ORGANIZACIJO IGRE ZAUPAL SRBOMA

Odbojkarski ekipi Calcit Volley sta se okrepili z novima podajalcema, oba prihajata iz Crvene zvezde. V ženski zasedbi bo igro organizirala Mila Djordjević, v moški pa bo podajal Miloš Arsenoski.

Preberi več
OZS

V ŠENTVIDU šE DRUGI TURNIR DP DO 18 LET

Na igriščih ŠD Šentvid v Ljubljani je to soboto in nedeljo potekal 2.krog državnega prvenstva v odbojki na mivki za kategorijo U18 (M/Ž). Tekmovalo je 22 parov pri dekletih ter 15 pri fantih, zmage so se veselili Emi Jurič in Ema Pangers ter Yan Pigarev in Benjamin Mugerli.

Preberi več
Mežica Open 2022

MEžICA OPEN 2022

Od četrtka 30. junija do sobote 2. julija je Mežica znova gostila turnir v odbojki na mivki za ženske in moške dvojice, tokrat najvišjega ranga. Zmage so se veselili Danijel in Jan Pokeršnik ter Maja Marolt in Živa Javornik.

Preberi več
Aleš Oblak

CALCIT šE NAPREJ STAVI NA UDARNO TROJICO

Odbojkarice Calcit Volleyja, ki so aprila še šestič postale državne prvakinje, letošnja osvojena zvezdica je bila tretja zaporedna, so v torek dobile nasprotnice v kvalifikacijah lige prvakinj.

Preberi več
klubski arhiv

MLADE ODBOJKARICE OPOZORILE NASE V FRANCIJI

Zadnji konec tedna v juniju je v Mouginsu na Azurni obali potekal Mougins kid's Alison memorial, ki je na odbojkarska igrišča privabil 32 ženskih in 16 moških ekip otrok starih od 10 do 13 let iz Italije, Francije, Monaka, Švice in Slovenije.

Preberi več
VolleyballWorld

REPREZENTANT KOšENINA PRVA OKREPITEV CALCITA

V taboru državnih podprvakov nadaljujejo s kadrovanjem pred sezono 2022/23. Napovedali so velike spremembe v njihovi moški zasedbi, v kateri bosta iz lanske postave ostala le Jan Klobučar in domači up Nik Mujanović. Prva okrepitev, ki jo predstavljajo Kamničani, je Alan Košenina.

Preberi več