Odbojkarska zveza Slovenije
 
ParaVolley Europe

USPEŠNO SKLENJEN PRAZNIK PARAODBOJKE

V Ljubljani se je v ponedeljek sklenilo mednarodno tekmovanje Lidl Slovenija Odprto prvenstvo v paraodbojki na mivki sede in stoje 2022. Zmagovalno se je končalo tudi za Slovenijo, saj je ženska ekipa Slovenija 1 v kategoriji sede zasedla prvo mesto, srebrna je bila Slovenija 2.

Preberi več
Aleš Oblak

PRIHAJA LIDL SLOVENIJA ODPRTO PRVENSTVO

Od 30. julija do 1. avgusta se bo v črnuškem Ludusu in na Kongresnem trgu v Ljubljani odvijalo Lidl Slovenija Odprto prvenstvo v pradodbojki na mivki sede in stoje za ženske in moške, na katerem bodo nastopile ekipe iz 12 držav, tudi slovenske.

Preberi več
Saša Pahič Szabo

V LJUBLJANI TUDI LIDL SLOVENIJA OPEN

Ljubljana bo med 30. julijem in 1. avgustom prizorišče odmevnega tekmovanja Lidl Slovenija Odprto prvenstvo v paraodbojki na mivki sede in stoje 2022.

Preberi več
Para Volley Europe

DEKLETOM ROBUSTA ZLATO, FANTJE DO BRONA

Slovenski odbojkarji in odbojkarice šempetrskega Robusta so v Mislovicah na Poljskem nastopili na turnirju klubske evrolige in se domov vrnili z dvema odličjema. Dekleta so se veselila zlata, fantje so tekmovanje končali z bronom.

Preberi več
SittingVolleyball

SLOVENCI DOBRO IGRALI V SARAJEVU

Slovenska moška reprezentanca v odbojki sede je pretekli vikend tekmovala na mednarodnem turnirju Sarajevo Open in v močni konkurenci prikazala igro na visoki ravni.

Preberi več
ParaVolley Europe

SLOVENKE DO SREBRA V ZLATI LIGI NARODOV

Slovenska ženska reprezentanca v odbojki sede je Zlato ligo narodov, ki jo je gostil Šempeter, zaključila z zmago s 3:0 nad Madžarsko in se veselila srebrnega odličja. Zlato je šlo v roke Italijankam, bron so osvojile Nemke.

Preberi več
ParaVolley Europe

SLOVENKE PREMAGALE TUDI VEčNE TEKMICE NEMKE

Slovenske odbojkarice so Zlato ligo narodov začele z zmagama nad Poljsko in Nemčijo, v nadaljevanju jih čakata še obračuna s favorizirano Italijo in Madžarsko. Z organizacijo turnirja v Šempetru, prvega večjega reprezentančnega dogodka pri nas po letu 2015, so zelo zadovoljni tud

Preberi več
ParaVolley Europe

SLOVENSKE ODBOJKARICE DANES DVAKRAT NA PARKET

Slovenska reprezentanca v odbojki sede bo ob 15. uri začela z nastopi v Zlati ligi narodov, ki jo bo do nedelje gostil Šempeter v Savinjski dolini. Prve tekmice naših deklet bodo Poljakinje, v nadaljevanju se bodo pomerile še z Nemkami, Italijankami in Madžarkami.

Preberi več
ParaVolley Europe

NAšE ODBOJKARICE V PISI NA KONCU DRUGE

Slovenske odbojkarice so zgodovinsko prvo tekmovanje v evropski ligi prvakinj zaključile s srebrnim odličjem. Naša dekleta, ki so v italijanski Pisi nastopila v dresu Robust OK Šempeter, so tako postavila nov mejnik v slovenski klubski odbojki sede.

Preberi več
PVE

POKAL PRVAKINJ V PISI

Slovenske odbojkarice bodo ta vikend nastopile na prvem uradnem mednarodnem klubskem tekmovanju pod okriljem ParaVolley Europe. Pokalu prvakinj, ki ga bo od danes do nedelje gostila italijanska Pisa.

Preberi več