Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

REPREZENTANTI TUDI TOKRAT PREPRIčLJIVI

Slovenski odbojkarski reprezentanti in reprezentantke imajo za seboj večinoma uspešne nastope v prvenstvih in pokalnih tekmovanjih po Evropi in Aziji. Tokrat so se še posebej izkazali Saša Planinšec, Selena Leban in Mija Šiftar ter Gregor Ropret in Tine Urnaut.

Preberi več
Aleš Oblak

REPREZENTANTI S POLOVIčNIM IZKUPIčKOM

Slovenski reprezentanti in reprezentantke imajo za seboj nove tekme v prvenstvih po Evropi in Aziji. Na Poljskem še naprej zmagujeta Jan Kozamernik in Klemen Čebulj, v zelo dobri formi na Madžarskem igra Selena Leban, v Nemčiji ima Darja Eržen vse pomembnejšo vlogo.

Preberi več
Aleš Oblak

REPREZENTANTI V TUJINI DELNO USPEšNI

Skoraj vse slovenske reprezentantke in reprezentanti, ki nastopajo v tujini, so si v minulem tednu priigrali nove točke. S 15. točkami se je v grškem prvenstvu izkazal Tonček Štern. Enako število točk je v francoskem prvenstvu dosegla tudi Eva Zatkovič.

Preberi več
Aleš Oblak, kolektiff

ZNANI NASPROTNIKI SLOVENK IN SLOVENCEV NA EP

Danes so v Neaplju izžrebali skupine za prihajajoče evropsko prvenstvo. Slovenke bodo skupinski del evropskega prvenstva igrale v Belgiji, Moška reprezentanca pa bo srebro branila najprej v Bolgariji.

Preberi več
Aleš Oblak

REPREZENTANTKE IN REPREZENTANTI DELNO USPEšNI

Slovenski reprezentanti in reprezentantke imajo za seboj delno uspešen vikend. Štiri reprezentantke in devet reprezentantov se je veselilo novih zmag. Med vikendom pa si je naziv najkoristnejše igralke na tekmi 1. francoske lige prislužila Mija Šiftar.

Preberi več
CEV

V KVALIFIKACIJE ZA PARIZ 2024 TUDI SLOVENKE

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca bo igrala v kvalifikacijah za olimpijske igre v Parizu. Naša izbrana vrsta se je namreč močno povzpela na svetovni lestvici in se bo tako v družbi najboljših reprezentanc sveta podala v boj za olimpijsko vozovnico.

Preberi več
World ParaVolley

SLOVENSKE ODBOJKARICE čETRTE NA SVETU

Slovenska ženska reprezentanca v odbojki sede je na svetovnem prvenstvu v Sarajevu končala na četrtem mestu. Slovenke so danes igrale za bronasto medaljo z ekipo ZDA in izgubile z 0:3.

Preberi več
World ParaVolley

SLOVENKE V POLFINALU SVETOVNEGA PRVENSTVA

Slovenske odbojkarice so se uvrstile v polfinale svetovnega prvenstva v odbojki sede v Sarajevu! Naša dekleta so bila v četrtfinalu s 3:0 (20, 8, ) boljša od afriških prvakinj iz Ruande

Preberi več
World ParaVolley

SLOVENKE žE V čETRFINALU

Slovenska reprezentanca v odbojki sede si je na svetovnem prvenstvu, ki ga gosti Sarajevo, priigrala uvrstitev v četrtfinale. Naša dekleta so bila na prvi tekmi izločilnih bojev s 3:0 (17, 14, 15) boljša od Fink, njihova naslednja tekmica pa bo Ruanda.

Preberi več
Aleš Oblak/CEV

REPREZENTANTI ZNOVA USPEšNI

Slovenski odbojkarski reprezentanti in reprezentantke imajo za seboj nove tekme v prvenstvih po vsej Evropi in v Aziji. Čeprav njihovi klubi s številom zbranih zmag niso bili tako uspešni kot v preteklih krogih, so naši fantje in dekleta znova opozorili nase.

Preberi več