Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

REPREZENTANTI SPET NA IGRIščIH

Po premoru med prvim in drugim delom sezone so se reprezentanti in reprezentantke, ki si kruh služijo v tujini, večinoma že vrnili na igrišča in svojim klubom skušali pomagati do novih zmag.

Preberi več
Aleš Oblak

REPREZENTANTI OHRANJAJO DOBRO FORMO

Slovenski odbojkarski reprezentanti in reprezentantke v svojih klubih še naprej igrajo na visoki ravni in ohranjajo dobro forma z začetka sezone. Do konca koledarskega leta je tako v prvenstvenih kot v pokalnih tekmovanjih še nekaj obračunov.

Preberi več
ParaVolley Europe

V FRANCIJO PO UVRSTITEV A DIVZIJO

Slovenska moška reprezentanca v odbojki sede bo v Rouenu v Franciji nastopila na evropskem prvenstvu B divizije. Naši fantje, ki bodo v skupinskem delu tekmovanja igrali z Madžarsko, Italijo in Češko, si želijo zmage in preboja v elitno A divizijo.

Preberi več
Aleš Oblak

NAJDIčEVA NA DEBIJU DO PRVE ZMAGE

Slovenski reprezentanti in reprezentantke so bili minuli vikend v svojih klubih v tujini znova precej uspešni, tudi naša podajalka Sara Najdič, ki se je znova podala v tujino in na debiju v dresu črnogorskega prvoligaša Herceg Novija prišla do pokalne zmage nad Luko Bar.

Preberi več
Aleš Oblak

REPREZENTANTI TUDI TOKRAT PREPRIčLJIVI

Slovenski odbojkarski reprezentanti in reprezentantke imajo za seboj večinoma uspešne nastope v prvenstvih in pokalnih tekmovanjih po Evropi in Aziji. Tokrat so se še posebej izkazali Saša Planinšec, Selena Leban in Mija Šiftar ter Gregor Ropret in Tine Urnaut.

Preberi več
Aleš Oblak

REPREZENTANTI S POLOVIčNIM IZKUPIčKOM

Slovenski reprezentanti in reprezentantke imajo za seboj nove tekme v prvenstvih po Evropi in Aziji. Na Poljskem še naprej zmagujeta Jan Kozamernik in Klemen Čebulj, v zelo dobri formi na Madžarskem igra Selena Leban, v Nemčiji ima Darja Eržen vse pomembnejšo vlogo.

Preberi več
Aleš Oblak

REPREZENTANTI V TUJINI DELNO USPEšNI

Skoraj vse slovenske reprezentantke in reprezentanti, ki nastopajo v tujini, so si v minulem tednu priigrali nove točke. S 15. točkami se je v grškem prvenstvu izkazal Tonček Štern. Enako število točk je v francoskem prvenstvu dosegla tudi Eva Zatkovič.

Preberi več
Aleš Oblak, kolektiff

ZNANI NASPROTNIKI SLOVENK IN SLOVENCEV NA EP

Danes so v Neaplju izžrebali skupine za prihajajoče evropsko prvenstvo. Slovenke bodo skupinski del evropskega prvenstva igrale v Belgiji, Moška reprezentanca pa bo srebro branila najprej v Bolgariji.

Preberi več
Aleš Oblak

REPREZENTANTKE IN REPREZENTANTI DELNO USPEšNI

Slovenski reprezentanti in reprezentantke imajo za seboj delno uspešen vikend. Štiri reprezentantke in devet reprezentantov se je veselilo novih zmag. Med vikendom pa si je naziv najkoristnejše igralke na tekmi 1. francoske lige prislužila Mija Šiftar.

Preberi več
CEV

V KVALIFIKACIJE ZA PARIZ 2024 TUDI SLOVENKE

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca bo igrala v kvalifikacijah za olimpijske igre v Parizu. Naša izbrana vrsta se je namreč močno povzpela na svetovni lestvici in se bo tako v družbi najboljših reprezentanc sveta podala v boj za olimpijsko vozovnico.

Preberi več