Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

V FINALU šE ACH VOLLEY LJUBLJANA

ACH Volley Ljubljana je na odločili, tretji tekmi premagal Calcit Volley in si tudi v letošnji sezoni zagotovil finale Sportklub prve odbojkarske lige. Državni prvaki zadnjih 16 let bodo za nov naslov igrali z Merkur Mariborom.

Preberi več
Salonit Anhovo

ZA MLADINCI 1. KROG

V nedeljo, 21. marca, se je s 1. krogom začelo državno prvenstvo za mladince. Drugi krog mladince čaka že to nedeljo, 28. marca, ko bodo mladinke igrale srečanja 1. kroga.

Preberi več
Aleš Oblak

ZA NASLOV CALCIT VOLLEY IN NOVA KBM BRANIK

Calcit Volley in Nova KBM Branik sta si s še drugo polfinalno zmago zagotovila finale Sportklub prve odbojkarske lige. Gen-I Volley in SIP Šempeter čaka obračun za tretje mesto. Finale se bo pričel v četrtek, 25. marca.

Preberi več
Aleš Oblak

MARIBOR BO NA NASPROTNIKA V FINALU šE POčAKAL

Merkur Maribor si je z drugo zmago proti Salonitu Anhovo že zagotovil finale Sportklub prve odbojkarske lige, medtem ko je ACH Volley Ljubljana po zaostanku z 0:2 v nizih prišel do zmage in izid v zmagah proti Calcit Volleyju izenačil. Odločilna tekma bo jutri ob 20.30.

Preberi več
Aleš Oblak

MARIBOR, CALCIT IN BRANIK DO PREDNOSTI

Na prvih polfinalnih obračunih Sportklub prve odbojkarske lige so do prednosti prišli Calcit Volley in Merkur Maribor v moški ter Calcit Volley in Nova KBM Branik v ženski konkurenci. Drugi dvoboji bodo že v soboto.

Preberi več
SIP Šempeter

MLADINCI ZAčENJAJO S PRVENSTVOM

Potem ko je bilo mladinsko državno prvenstvo v odbojki zaradi koronakrize prekinjeno, se bo to zdaj vendarle nadaljevalo. Mladince prvi krog čaka že to nedeljo, 21. marca, mladinke pa bodo s prvenstvom začele teden dni pozneje, 28. marca.

Preberi več
Aleš Oblak

V BOJU ZA NASLOV šE šTIRI EKIPE

V boju za naslov prvaka Sportklub prve odbojkarske lige ostajajo po štirje klubi v moški in ženski konkurenci. Calcit Volley in ACH Volley Ljubljana bosta prvi polfinalni obračun odigrala že danes, druge ekipe ta čaka jutri, 18. marca. Povratne tekme bodo dva oz. tri dni pozneje.

Preberi več
Aleš Oblak

ZNANI VSI POLFINALISTI DRžAVNEGA PRVENSTVA

Znani so vsi polfinalisti Sportklub prve odbojkarske lige. Nosilci četrtfinalnih parov so po uspehu v gosteh napredovanje med najboljše štiri ekipe potrdili z zmago na domačem igrišču. Polfinale se bo pričel 18. marca.

Preberi več
Aleš Oblak

ZNANI POLFINALNI PARI DRžAVNEGA PRVENSTVA

Potem ko so nosilke četrtfinalnih parov v Sportklub prvi odbojkarski ligi zmagale že v gosteh, so tokrat napredovanje med najboljše štiri ekipe potrdile doma. Polfinalna para deklet sta Calcit Volley – Gen-I Volley in Nova KBM Branik – SIP Šempeter.

Preberi več
Aleš Oblak

NOSILCI LAHKO DOMA POTRDIJO POLFINALE

Sportklub prva odbojkarska liga se bo jutri, v soboto, nadaljevala s povratnimi četrtfinalnimi obračuni, po katerih bi nosilci dvobojev že lahko napredovali v polfinale. Na prvih srečanjih so namreč vsi favoriti potrdili svoj primat in v nizu na dve zmagi povedli z 1:0.

Preberi več