Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

SLOVENKE TOKRAT PROTI ŠVEDINJAM

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca bo jutri igrala predzadnjo tekmo srebrne evropske lige proti Švedski. Naša dekleta po zmagi nad Portugalsko čaka nov izziv, proti favoriziranim tekmicam bodo skušala iztržiti čim več.

Preberi več
OZS

SLOVENKE ZA NOVO ZMAGO PRESENETILE PORTUGALKE

Slovenske odbojkarice so na tekmi 6. kroga srebrne evropske lige presenetile Portugalke in si pred domačimi navijači priigrale tretjo zmago. Od tekmic so bile boljše s 3:1 (24, 23, -16, 20). Naslednjo tekmo bodo Slovenke odigrale 22. junija v gosteh pri Švedski.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENKE JUTRI šE PROTI PORTUGALKAM

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca bo jutri v Mariboru igrala tekmo 6. kroga srebrne evropske lige proti Portugalski. Po porazu s 3:2 v gosteh proti Estoniji se naša dekleta od domačih navijačev želijo posloviti z zmago.

Preberi več
OZS

NA PRIPRAVAH OBE MLADI REPREZENTANCI

Slovenska reprezentanca deklet do 17 let se je zbrala v Kranjski Gori, kjer bo opravila del priprav na julijsko evropsko prvenstvo na Češkem. Selektor Boris Klokočovnik ima na voljo 14 odbojkaric.

Preberi več
CEV

ESTONKE PO PETIH NIZIH STRLE ODPOR SLOVENK

Slovenske odbojkarice so v Tartuju igrale tekmo 5. kroga srebrne evropske lige in morale po petih nizih in več kot dveh urah obračuna priznati premoč Estonkam, ki so bile boljše s 3:2 (25, 20, -25, -23, 10). V soboto se bo naša izbrana vrsta v Mariboru pomerila s Portugalsko.

Preberi več
Aleš Oblak

ZAčENJA SE DRUGI DEL EVROPSKE LIGE

Slovenske odbojkarice bodo jutri v Tartuju igrale prvo tekmo drugega dela srebrne evropske lige, v kateri so doslej zabeležile dve zmagi in dva poraza. Uvodoma se bo naša izbrana vrsta srečala z Estonijo, že v soboto pa bo v Mariboru gostila Portugalsko.

Preberi več
CEV

MAROLTOVA IN JAVORNIKOVA NA EP DEVETI

Slovenska reprezentanca do 22 let je nastopila na evropskem prvenstvu v odbojki na mivki na Nizozemskem. Maja Marolt in Živa Javornik sta osvojili 9. mesto, Dino Vinkovič in Rok Bračko pa sta tekmovanje zaključila kot 25.

Preberi več
arhiv

NA NIZOZEMSKEM SE ZAčENJA EVROPSKO PRVENSTVO

Slovenski odbojkarji na mivki na Nizozemskem začenjajo z nastopi na evropskem prvenstvu do 22 let. V moški konkurenci bosta nastopila Dino Vinkovič in Rok Bračko, pri ženskah bomo spremljali Majo Marolt in Živo Javornik.

Preberi več
Start-photo.bg

SLOVENCI ZA UVOD V VNL Z AMERIčANI

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca bo v noči na sredo v Brasilii igrala uvodno tekmo elitne Lige narodov. Tekmeci Slovencev bodo Američani, ki napovedujejo boj za odličje, v našem taboru pa si želijo prve nasprotnike premagati s svojo značilno igro.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENKE V čETRTEM KROGU Z ESTONKAMI

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca se bo v četrtem krogu srebrne evropske lige pomerila z Estonijo. Naša dekleta bodo tekmice gostila v Mislinji, obračun se bo začel ob 19.30 uri, s prenosom na Sportklub 2.

Preberi več