Odbojkarska zveza Slovenije
 
FIVB

ZA SLOVENCE NEMCI TOKRAT PREVISOKA OVIRA

Slovenski odbojkarji so morali po štirih zaporednih zmagah v elitni Ligi narodov na šesti tekmi turnirja v Riminiju priznati premoč Nemcem, ki so slavili z 1:3 (19, -20, -21,). Po treh dneh premora se bo naša vrsta v sredo pomerila s Kanado.

Preberi več
CEV

SLOVENKE šE DO PETE ZAPOREDNE ZMAGE

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je s peto zaporedno zmago le še potrdila prvo mesto v skupini A srebrne evropske lige. Naše odbojkarice so bile na domačem igrišču v Mariboru s 3:0 (14, 19, 13) uspešnejše od Luksemburžank. Jutri se bodo pomerile še z Avstrijo.

Preberi več
FIVB

NA TURNIRJU VNL V RIMINIJU PADLA šE ARGENTINA

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je v elitni Ligi narodov zabeležila še četrto zaporedno zmago. Naša izbrana vrsta je bila s 3:0 (19, 22) uspešnejša od Argentine. Jutri, ob 12. uri, bodo naši fantje igrali še tretjo tekmo v nizu, tekmec bo Nemčija.

Preberi več
CEV

SLOVENKE V SREBRNI LIGI OSTAJAJO NEPORAžENE

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca v srebrni evropski ligi ostaja neporažena. Na drugem turnirju, ki se je danes začel v Mariboru, so naša dekleta s 3:1 (-22, 11, 19, 20) premagala Izraelke in se veselila četrte zaporedne zmage.

Preberi več
CEV

SLOVENKE žELIJO POTRDITI PRVO MESTO

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca bo od 4. do 6. junija v Mariboru nastopila na drugem turnirju skupine A srebrne evropske lige. Naše odbojkarice, ki so se iz Luksemburga vrnile s tremi zmagami in polnim izkupičkom, se bodo za uvod pomerile z Izraelom.

Preberi več
FIVB

SLOVENCI V RIMINIJU BOLJšI šE OD NIZOZEMSKE

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je v elitni Ligi narodov zmagala še tretjič zapored. Potem, ko so v prvem krogu tekem padli Italijani in Poljaki, so se Slovenci v uvodu v drugo serijo veselili še zmage s 3:0 (18, 15, 18) nad Nizozemsko.

Preberi več
Osebni arhiv

LEPA GESTA ODBOJKARJEV RAZVESELILA NAVIJAčA

Člani slovenske moške odbojkarske reprezentance so športnega navdušenca Janeza, ki se je hudo ponesrečil na poti iz Pariza, kjer je spremljal finale evropskega prvenstva 2019, razveselili z lepo gesto, s podpisanim dresom.

Preberi več
FIVB

PROTI NIZOZEMSKI PO TRETJO ZMAGO

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je nastope v Ligi narodov začela z dvema zmagama in porazom, po treh dneh premora pa našo izbrano vrsto čakajo novi obračuni. Prvega bodo odigrali proti Nizozemski, sledita tekmi z Argentino in Nemčijo.

Preberi več
FIVB

V VNL POMEMBNA VSAKA OSVOJENA TOčKA

V Riminiju smo od petka do nedelje spremljali prve tri kroge elitne Lige narodov, slovenski odbojkarji pa so se izkazali z zmagama nad Italijo in Poljsko, ki ju uvrščata na šesto mesto v razvrstitvi VNL. Dobre predstave naših odbojkarjev prinašajo tudi pomembne točke na lestvici

Preberi več
CEV

SLOVENKE IZ LUKSEMBURGA S TREMI ZMAGAMI

Slovenske odbojkarice se iz Luksemburga, ki je gostil prvi turnir srebrne evropske lige, vračajo s polnim izkupičkom. Po zmagah nad Avstrijo in Luksemburgom so bila danes naša dekleta s 3:0 (14, 15, 11) uspešnejša še od Izraelk. Drugi turnir bo od 4. do 6. junija v Mariboru.

Preberi več