Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

PORAZ KAMNIčANOV V OSIJEKU

Odbojkarji Calcit Volleyja so na turnirju srednjeevropske lige v Osijeku izgubili proti slovaški ekipi Rieker UJS Komarno s 3:0 (23, 20, 23). Že jutri se bodo Kamničani pomerili z domačinom turnirja, Murso. Tekma se bo začela ob 17. uri.

Preberi več
Aleš Oblak

NADALJUJE SE SREDNJEEVROPSKA LIGA

S tekmami 4. kroga za moške ter 2. in 3. kroga za ženske se nadaljuje srednjeevropska liga MEVZA, v kateri v sezoni 2022/23 nastopa pet slovenskih predstavnikov. ACH Volley Ljubljana, Merkur Maribor, Nova KBM Branik ter moška in ženska ekipa Calcit Volleyja se podajajo v boj za n

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENSKI PREDSTAVNIKI PO NOVE ZMAGE

S tekmami 3. kroga se nadaljuje srednjeevropsko prvenstvo MEVZA za moške. V boj za nove zmage se podajata dva naša predstavnika, ACH Volley Ljubljana in Merkur Maribor, Calcit Volley pa je bil že sredi novemembra z 0:3 uspešnejši od zagrebške HAOK Mladosti.

Preberi več
Aleš Oblak

V MEVZI TOKRAT DVOBOJI MED SLOVENSKIMI KLUBI

V minulih dneh smo spremljali tekme 2. kroga srednjeevropske lige MEVZA, v katerem so nastopili vsi trije naši predstavniki. ACH Volley Ljubljana je zmagal dvakrat, Calcit Volley je prišel do ene zmage, Merkur Maribor pa dvakrat klonil.

Preberi več
Aleš Oblak

ZA UVOD PRVI TURNIR V MARIBORU

V torek se za odbojkarje Maribora začenja nova sezona v srednjeevropski ligi MEVZA. V lanski so zasedli odlično 4. mesto, prvaki lige so bili odbojkarji ACH Volley Ljubljana.

Preberi več
Aleš Oblak

ZAčENJA SE MEVZA ZA MOšKE

Z uvodnimi turnirji se začenja srednjeevropska liga za moške za sezono 2022/23, v kateri se bo v boj za lovoriko podalo kar enajst moštev iz Avstrije, Hrvaške, Slovaške in Slovenije. Naslov prvakov bodo branili odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana.

Preberi več
Aleš Oblak

KONčANA PRVA DVA KROGA SREDNJEEVROPSKE LIGE

Mariborčankam žal ni uspelo doseči zmage na prvem turnirju v Srednjeevropski odbojkarski ligi – v zagrebški Športni dvorani Bojan Stranić sta bili boljši ekipi HAOK Mladost iz Zagreba ter Oberbank Seelvolleys iz avstrijskega Linza.

Preberi več
OK Kamnik

ZAčENJA SE SREDNJEEVROPSKO PRVENSTVO

Danes se začenja srednjeevropska liga MEVZA, v kateri bo nastopalo pet slovenskih ekip. Pri ženskah bomo spremljali Calcit Volley in Novo KBM Branik, pri moških se bodo za najvišja mesta borili ACH Volley Ljubljana, Calcit Volley in Merkur Maribor.

Preberi več
Aleš Oblak

MLADIM SLOVENKAM šTIRI ODLIčJA

V Portorožu in Kopru smo spremljali srednjeevropsko prvenstvo v odbojki na mivki do 16 in do 18 let, na katerem je nastopilo 46 ekip iz osmih držav. Mlade slovenske odbojkarice so osvojile štiri odličja, odbojkarji so tokrat ostali brez kolajn.

Preberi več
OZS

NA OBALI SREDNJEEVROPSKO PRVENSTVO

Od danes do petka bomo v Portorožu in Kopru spremljali srednjeevropsko prvenstvo v odbojki na mivki v kategorijah do 16 let in do 18 let, na katerem se bodo med seboj merile reprezentance Češke, Slovaške, Izraela, Cipra, Hrvaške, Madžarske in Slovenije.

Preberi več