Odbojkarska zveza Slovenije
 
Klemen Brumec

WALDVIERTLU VRNILI ZA PORAZ V KAMNIKU

Odbojkarji Calcit Volleyja so v zaostali tekmi tretjega kroga srednjeevropske lige v Zwettlu premagali domači Union Raiffeisen Waldviertel s 3:2 (-18, 13, -23, 20, 6).

Preberi več
MEVZA

SLOVENCI IZ IZRAELA S šTIRIMI ODLIčJI

Slovenski odbojkarji na mivki Špela Morgan in Katarina Fabjan ter Danijel Pokeršnik in Tadej Boženk so zmagovalci srednjeevropskega prvenstva Mevza v Ramat Ganu. S srebrnima odličjema so uspeh dopolnili Nejc Zemljak in Jernej Potočnik ter Tjaša Kotnik in Tajda Lovšin.

Preberi več
Aleš Oblak

ZA SLOVENCI USPEšEN PRVI DAN V IZRAELU

Za slovenskimi odbojkarji na mivki je uspešen prvi dan srednjeevropskega prvenstva Mevza v Izraelu. V ženski konkurenci sta si uvrstitev v polfinale zagotovili dve naši dvojici, pri moških bomo v jutrišnjem četrtfinalu prav tako lahko spremljali dva slovenska para.

Preberi več
Aleš Oblak

ODBOJKARJI NA MIVKI V IZRAEL PO ODLIčJA

V Ramat Ganu se bo jutri začelo srednjeevropsko prvenstvo MEVZA v odbojki na mivki, na katerem bodo nastopili tudi najboljši slovenski odbojkarji in odbojkarice na mivki. V našem taboru so si kot osnovni cilj zastavili vsaj dve odličji.

Preberi več
Klemen Brumec

V PETEK BODO MORALI PRIKAZATI BOLJšO IGRO

Odbojkarji Calcit Volleyja so v tekmi desetega kroga srednjeevropske lige doma izgubili proti avstrijski ekipi Union Raiffeisen Waldviertel z 2:3 (-23, 18, -21, 15, -12). Za varovance Gregorja Jerončiča je bila to uvertura v petkov derbi proti Merkur Mariboru.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENSKI KLUBI NA VRHU V SREDNJEEVROPSKI LIG

Najboljši slovenski klubi se že vneto pripravljajo na »teden evropskih pokalov«, ki se bo v okviru elitne lige prvakov ter pokalov CEV in Challenge začel v torek, 8. decembra. Ob tekmah Sportklub prve odbojkarske lige lahko tri naše prvoligaše spremljamo tudi v sredn

Preberi več
Klemen Brumec

PETA TEKMA IN PETA ZMAGA V OSMIH DNEH

Odbojkarji Calcit Volleyja so v tekmi šestega kroga srednjeevropske lige v svoji dvorani premagali SK Zadrugo Aich/Dob s 3:1 (23, 20, -23, 22).

Preberi več
Aleš Oblak

Z VEč žELJE V OBRAMBI DO GLADKE ZMAGE

Odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana so v Tivoliju odigrali tekmo srednjeevropske lige proti avstrijskemu Waldviertlu. Zmaji so bili brez težav uspešnejši in slavili s 3:0 (15, 16, 21).

Preberi več
Aleš Oblak

ACH VOLLEY LJUBLJANA - UVC HOLDING GRAZ 3:0

V drugem krogu srednjeevropske lige je pri odbojkarjih ACH Volleyja Ljubljana gostovala ekipa UVC Holding Graz. Slovenski prvaki so bili uspešni in zmagali s 3:0 (14, 23, 25).

Preberi več
ACH Volley Ljubljana

ZA UVOD V PRVENSTVO SLOVENSKI DERBI

Iz srednjeevropskega združenja MEVZA so sporočili, da bomo v srednjeevropski ligi (MEL) za moške v prihajajoči sezoni spremljali obračune osmih ekip iz Avstrije, Slovenije in Hrvaške. Slovenske barve bodo zastopali ACH Volley Ljubljana, Calcit Volley in OK Merkur Maribor.

Preberi več