Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

KAMNIčANI Z ZMAGO DO ZAKLJUčNEGA TURNIRJA

Odbojkarji Calcit Volleyja so v tekmi 13. kroga srednjeevropske lige v Pliberku premagali domačo ekipo SK Zadrugo Aiich/Dob s 3:0 (19, 21, 21). V sredo, 10. februarja, jih v kamniški športni dvorani čaka še zadnja tekma rednega dela srednjeevropske lige proti zagrebški Mladosti.

Preberi več
Aleš Oblak

NA TRETJEM MESTU SPET PREHITELI DOBLJANE

Odbojkarji Calcit Volleyja so v tekmi 12. kroga srednjeevropske lige doma premagali UVC Holding Graz s 3:0 (). Z zmago so na tretjem prvenstvene lestvice prehiteli SK Zadrugo Aich/Dob, s katero se bodo pomerili v nedeljo, 7. februarja, ob 18. uri v Pliberku.

Preberi več
PHOTO © Union Raiffeisen WALDVIERTEL

ACH VOLLEY LETO ZAčEL Z ZMAGO

Po točno treh tednih tekmovalnega premora so odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana leto 2021 pričeli v avstrijskem Zwettlu pri ekipi Union Raiffeisen Waldviertel. S 3:1 so bili uspešnejši slovenski prvaki.

Preberi več
Aleš Oblak

PO SLABšEM ZAčETKU DO ZANESLJIVE ZMAGE

Odbojkarji Calcit Volleyja so v tekmi petega kroga srednjeevropske lige v Gradcu domačo ekipo UVC Holding Graz premagali s 3:1 (-15, 20, 15, 14).

Preberi več
Klemen Brumec

WALDVIERTLU VRNILI ZA PORAZ V KAMNIKU

Odbojkarji Calcit Volleyja so v zaostali tekmi tretjega kroga srednjeevropske lige v Zwettlu premagali domači Union Raiffeisen Waldviertel s 3:2 (-18, 13, -23, 20, 6).

Preberi več
MEVZA

SLOVENCI IZ IZRAELA S šTIRIMI ODLIčJI

Slovenski odbojkarji na mivki Špela Morgan in Katarina Fabjan ter Danijel Pokeršnik in Tadej Boženk so zmagovalci srednjeevropskega prvenstva Mevza v Ramat Ganu. S srebrnima odličjema so uspeh dopolnili Nejc Zemljak in Jernej Potočnik ter Tjaša Kotnik in Tajda Lovšin.

Preberi več
Aleš Oblak

ZA SLOVENCI USPEšEN PRVI DAN V IZRAELU

Za slovenskimi odbojkarji na mivki je uspešen prvi dan srednjeevropskega prvenstva Mevza v Izraelu. V ženski konkurenci sta si uvrstitev v polfinale zagotovili dve naši dvojici, pri moških bomo v jutrišnjem četrtfinalu prav tako lahko spremljali dva slovenska para.

Preberi več
Aleš Oblak

ODBOJKARJI NA MIVKI V IZRAEL PO ODLIčJA

V Ramat Ganu se bo jutri začelo srednjeevropsko prvenstvo MEVZA v odbojki na mivki, na katerem bodo nastopili tudi najboljši slovenski odbojkarji in odbojkarice na mivki. V našem taboru so si kot osnovni cilj zastavili vsaj dve odličji.

Preberi več
Klemen Brumec

V PETEK BODO MORALI PRIKAZATI BOLJšO IGRO

Odbojkarji Calcit Volleyja so v tekmi desetega kroga srednjeevropske lige doma izgubili proti avstrijski ekipi Union Raiffeisen Waldviertel z 2:3 (-23, 18, -21, 15, -12). Za varovance Gregorja Jerončiča je bila to uvertura v petkov derbi proti Merkur Mariboru.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENSKI KLUBI NA VRHU V SREDNJEEVROPSKI LIG

Najboljši slovenski klubi se že vneto pripravljajo na »teden evropskih pokalov«, ki se bo v okviru elitne lige prvakov ter pokalov CEV in Challenge začel v torek, 8. decembra. Ob tekmah Sportklub prve odbojkarske lige lahko tri naše prvoligaše spremljamo tudi v sredn

Preberi več