Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

O NASLOVU BO ODLOčALA PETA TEKMA

Potem ko je Merkur Maribor po dveh finalnih obračunih zaostajal z 0:2 v zmagah, je v petek še drugič premagal ACH Volley Ljubljana in izsilil peto tekmo za naslov prvaka v Sportklub prvi odbojkarski ligi. Finale se bo sklenil to nedeljo – dvoboj v Mariboru se bo pričel ob 18.15.

Preberi več
Aleš Oblak

MERKUR MARIBOR DO PRVE ZMAGE V VELIKEM FINALU

Merkur Maribor je na tretjem srečanju velikega finala Sportklub prve odbojkarske lige prišel so prve zmage proti ACH Volleyju Ljubljana in tako finalno serijo podaljšal vsaj še za eno tekmo. Ekipi se bosta znova udarili v petek, 23. aprila.

Preberi več
Aleš Oblak

ACH LE šE ZMAGO ODDALJEN OD 18. NASLOVA

ACH Volley Ljubljana je še drugo srečanje velikega finala Sportklub prve odbojkarske lige proti Merkur Mariboru dobil s 3:1 v nizih in je le še zmago oddaljen od ubranitve naslove in skupno 18. lovorike državnih prvakov. Tretje mesto je osvojil Calcit Volley.

Preberi več
Aleš Oblak

KAMNIčANKE UBRANILE NASLOV PRVAKINJ

Odbojkarice Calcit Volleyja so na tretji finalni tekmi Sportklub prve odbojkarske lige po preobratu še tretjič premagale Novo KBM Branik in se veselile ubranitve naslova državnih prvakinj, sicer pa skupno petega naslova najboljših v državi. Tretje mesto je osvojil SIP Šempeter.

Preberi več
Aleš Oblak

CALCIT IN ACH DO PREDNOSTI V FINALU

Po prvih finalnih tekmah Sportklub prve odbojkarske lige sta v prednosti Calcit Volley in ACH Volley Ljubljana. Kamničanke so doma tesno premagale Novo KBM Branik, Ljubljančani pa so bili v gosteh boljši od Merkur Maribora. Nova obračuna sledita v ponedeljek oz. torek.

Preberi več
Aleš Oblak

V BOJU ZA NASLOV šE šTIRI EKIPE

V boju za naslov prvaka Sportklub prve odbojkarske lige ostajajo po štirje klubi v moški in ženski konkurenci. Calcit Volley in ACH Volley Ljubljana bosta prvi polfinalni obračun odigrala že danes, druge ekipe ta čaka jutri, 18. marca. Povratne tekme bodo dva oz. tri dni pozneje.

Preberi več
Aleš Oblak

ZNANI VSI POLFINALISTI DRžAVNEGA PRVENSTVA

Znani so vsi polfinalisti Sportklub prve odbojkarske lige. Nosilci četrtfinalnih parov so po uspehu v gosteh napredovanje med najboljše štiri ekipe potrdili z zmago na domačem igrišču. Polfinale se bo pričel 18. marca.

Preberi več
Aleš Oblak

ZNANI POLFINALNI PARI DRžAVNEGA PRVENSTVA

Potem ko so nosilke četrtfinalnih parov v Sportklub prvi odbojkarski ligi zmagale že v gosteh, so tokrat napredovanje med najboljše štiri ekipe potrdile doma. Polfinalna para deklet sta Calcit Volley – Gen-I Volley in Nova KBM Branik – SIP Šempeter.

Preberi več
Aleš Oblak

CALCIT IN BRANIK DO ZMAGE PO IZGUBLJENEM NIZU

Na prvih četrtfinalnih obračunih ženskega dela Sportklub prve odbojkarske lige sta Calcit Volley in Nova KBM Branik na gostovanju pri Ankaranu oz. Luki Koper izgubila uvodni niz, a na koncu vseeno prišla do zanesljive zmage. SIP Šempeter je pri OD Krimu slavil brez oddanega niza.

Preberi več
Aleš Oblak

NA PRVIH TEKMAH BREZ PRESENEčENJA

Na prvih četrtfinalnih obračunih moškega dela Sportklub prve odbojkarske lige ni bilo nobenega presenečenja, saj so na vseh srečanjih zmagali nosilci. Povratni dvoboji bodo v soboto, 13. marca.

Preberi več