Odbojka
 
 
 
 
 
novice
 
20.2.2018
V državnem prvenstvu v mali odbojki smo minuli vikend spremljali okrnjen program, saj so tekme rednega dela igrale odbojkarice v treh regijah, na Štajerskem pa smo spremljali že prvi turnir finalnega dela regijskega tekmovanja.
 
12.2.2018
V državnem prvenstvu v mali odbojki smo minuli vikend lahko spremljali le obračune deklic, medtem ko so bili dečki v soboto prosti. Dekleta so v nekaj regijah odigrala zadnje obračune v skupinskem delu, na sporedu so bili tudi repasaži.
 
30.1.2018
Mlajši dečki so minulo soboto odigrali tekme 2. kroga rednega dela prvenstva v mali odbojki in repasaže, pri mlajših deklicah pa se počasi zaključuje prvi del tekmovanja.
 
18.12.2017
Državno prvenstvo v mali odbojki je predvsem pri deklicah v polnem zagonu, saj sta za ekipami že dva oz. trije, v nekaterih regijah pa tudi že štirje odigrani krogi. Do konca prvega dela nas sicer čaka še kar nekaj tekem, s prvenstvom pa so zdaj začeli tudi mladi odbojkarji.
 
4.12.2017
S tekmami drugega in tretjega kroga, v celjsko-savinjski regiji pa prvega kroga se je minuli vikend nadaljevalo državno prvenstvo v mali odbojki. Vse bolj postaja jasno, katere ekipe bodo v skupinah osvojile prva in druga mesta in se podale v boj za najvišja mesta.
 
 
ostale novice