Odbojka
nov uporabnik
zapomni si
 
 
 
 
 
novice
 
23.1.2015
Tokrat sta bili zaradi prestavitve tekme s strani Fakultete za šport odigrani le dve tekmi. V ženski skupini B je Zdravstvena fakulteta gladko odpravila ekonomistke, pri moških pa so študenti Fakultete za elektrotehniko v dveh tesnih nizih premagali strojnike.
 
16.1.2015
Četrti krog pri ženskah je postregel z dvobojem neporaženih MF in FŠ. V končnici nizov so se bolje znašle "difovke", ki so tekmo dobile z 2:0. Pri moških pravniki žal drugič zapored niso imeli dovolj številčne ekipe, s čimer so izločeni iz nadaljnjega tekmovanja. Močna ekipa ekonomistov je bila z 2:0 boljša od Fakultete za elektrotehniko.
 
12.1.2015
Po novoletnem odmoru smo tokrat lahko spremljali dve moški in eno žensko tekmo. Najtesnejši je bil obračun med Fakulteto za računalništvo in informatiko in Fakulteto za gradbeništvo in geodezijo v skupini A pri moških.
 
6.1.2015
V ženskem delu tekmovanja tokrat za spremembo nismo videli nobene tekme, kjer bi zmagovalca odločal tretji niz. Zmagovalne ekipe so suvereno opravile svojo nalogo, saj so Fakulteta za šport, Fakulteta za gradbeništvo in geodezijo, Filozofska fakulteta in Medicinska fakulteta vse slavile z 2:0 v nizih.
 
12.12.2014
11. december je zaznamovala tekma med Pedagoško fakulteto in Fakulteto za družbene vede v ženski skupini A. FDV-jevke so imele v odločilnem tretjem nizu kar štiri zaključne žoge za zmago, a so se pedagoginje rešile z roba prepada in slavile z 2:1 v nizih.
 
 
ostale novice