Odbojka
nov uporabnik
zapomni si
 
 
 
 
 
novice
 
12.12.2014
11. december je zaznamovala tekma med Pedagoško fakulteto in Fakulteto za družbene vede v ženski skupini A. FDV-jevke so imele v odločilnem tretjem nizu kar štiri zaključne žoge za zmago, a so se pedagoginje rešile z roba prepada in slavile z 2:1 v nizih.
 
9.12.2014
Najboljša tekma 3. kroga je bila med ekipama Fakultete za šport in Ekonomske fakultete. Pomembna je bila za uvrstitev v zaključne boje, kar ji je dalo še večjo težo. Po dramatičnem zaključku ter mnogih neizkoriščenih zaključnih žogah na obeh straneh, so imele več sreče igralke Fakultete za šport.
 
1.12.2014
Tokrat so bile odigrane le tri tekme, videli pa smo gladko zmago igralk Filozofske fakultete, ki so premagale ekipo Fakultete za družbene vede, ter dve izenačeni tekmi, ki sta se končali z rezultatom 2:1. V prvi so igralke Medicinske fakultete premagale Fakulteto za gradbeništvo in geodezijo, v drugi pa so igralke Fakultete za farmacijo premagale Pedagoško fakulteto.
 
26.11.2014
V tretjem krogu UOL smo ponovno spremljali zanimive tekme. Na tribunah se je zbralo lepo število navijačev, najglasnejši so bili navijači Fakultete za računalništvo in informatiko, ki je imela tokrat tekmi tako v ženski kot v moški konkurenci. Najtesnejša tekma je potekala med ženskimi predstavnicami FRI in EF.
 
19.11.2014
V četrtek 13.11.2014 smo lahko drugič letos spremljali boje v Univerzitetni odbojkarski ligi. Prvič letos so se med seboj pomerili tudi v moški konkurenci, kjer so bili študenti elektrotehnike boljši od pravnikov, ekonomisti pa so premagali farmacevte.
 
 
ostale novice