Odbojka
nov uporabnik
zapomni si
 
 
 
 
 
novice
 
24.4.2014
Slovenska moška mladinska reprezentanca je danes odpotovala na kvalifikacijski turnir skupine D, ki se bo zanjo začel z jutrišnjo tekmo proti Finski v Dunaujvarosu. V skupini sta še reprezentanci Madžarske in Srbije, le prvo mesto v tej močni skupini pa neposredno vodi na EP, ki bood 29. avgusta do 6. septembra na Češkem (Brno) in Slovaškem (Nitra).
 
16.4.2014
Nekaj dni za žensko mladinsko reprezentanco Slovenije so s pripravami v Novi Gorici začeli tudi najboljši slovenski mladinci. Selektor Iztok Kšela je izbral trinajsterico igralcev, ki bodo na kvalifikacijskem turnirju v Dunajvarosu na Madžarskem, ob 25. do 27. aprila, v konkurenci domače reprezentance, Finske in Srbije skušali neposredno uvrstiti na EP.
 
11.7.2012
Slovenska mladinska moška odbojkarska reprezentanca je v zaključni fazi priprav na dodatni kvalifikacijski za nastop na EP, ki ga letos konec Avgusta gostita Polska in Danska. Ekipa, ki se je v Mariboru zbrala 28.6.2012 in opravila vse potrebne stvari, ki sodijo v pripravljalno obdobje. Izbrana vrsta je imela v udobju Draš centra zelo dobre pogoje, da se na tekmovanje pripravi karseda dobro.
 
 
ostale novice