Odbojka
 
 
 
 
 
novice
 
21.7.2016
Slovenski odbojkarski reprezentant Danijel Koncilja bo svojo kariero nadaljeval v italijanskem A-1 ligašu Padovi. S sedmouvrščeno ekipo zadnjega italijanskega prvenstva je 25-letni Koncilja podpisal enoletno pogodbo z možnostjo podaljšanja.
 
19.7.2016
Slovenski reprezentant Tonček Štern bo svojo kariero nadaljeval v italijanski ekipi Calzedonia Verona, ki jo vodi Andrea Giani, selektor slovenske moške reprezentance. Dvajsetletni Štern, ki je bil na mladinskem EP v Brnu leta 2014 izbran za najboljšega korektorja, slovenska mladinska reprezentanca je osvojila četrto mesto, se bo v prihodnji sezoni skušal dokazati v vrstah Verone.
 
28.6.2016
Slovenska moška odbojkarska reprezentanca se je po kratkem postanku doma iz Grčije preselila v Frankfurt, kjer se bo v petek začel zaključni turnir tretje kakovostne skupine svetovne lige. Slovenija, ki je bila v predtekmovanju najboljša, se bo v polfinalu merila z Grčijo, drugi polfinalni par pa sestavljata gostitelj Nemčija in največje presenečenje, Tajvan.
 
9.9.2015
Brazilski odbojkarji, olimpijski in svetovni podprvaki, so v Ljubljani, na prijateljskem obračunu z reprezentanco Slovenije, sicer zmagovalko evropske lige, dokazali, da niso zaman najboljša reprezentanca na svetovni lestvici. Gostje so slavili s 3:1 (24, -19, -20, -17), naši odbojkarji pa so po zmagi v prvem nizu korak z brazilskimi zvezdniki držali tudi so sredine drugega in tretjega niza.
 
16.3.2015
Slovensko moško odbojkarsko reprezentanco bo vodil nekdaj odlični italijanski odbojkar, Andrea Giani, ki je na selektorskem stolčku zamenjal Luko Slabeta. Giani bo naše najboljše odbojkarje prvič zbral v začetku meseca maja, konec maja pa reprezentanco čakajo dodatne kvalifikacije za EP proti Portugalski.
 
 
ostale novice