Odbojka
 
 
 
 
 
novice
 
15.2.2018
Septembra bo v Italiji in Bolgariji potekalo svetovno prvenstvo v odbojki za moške, na katerem bodo prvič nastopili tudi Slovenci. Naši odbojkarji bodo tekme v skupinskem delu tekmovanja igrali v Firencah. Zanimanje za vstopnice je veliko.
 
9.1.2018
Slovenska moška odbojkarska reprezentanca bo septembra prvič nastopila na svetovnem prvenstvu. Gostili ga bosta Italija in Bolgarija, znano pa je tudi že, da se bodo naši odbojkarji na uvodnem srečanju pomerili z Dominikansko republiko.
 
12.12.2017
Slovenska moška odbojkarska reprezentanca bo v prihodnji reprezentančni sezoni nastopala v evropski ligi, Golden European League. Varovanci Slobodana Kovača se bodo v skupini B pomerili z Nizozemsko, Turčijo in Ukrajino. Dekleta v evropski ligi tokrat ne bodo tekmovala, saj jih čaka nastop na sredozemskih igrah.
 
30.11.2017
Slovenski odbojkarji so dobili nasprotnike na svetovnem prvenstvu, ki ga bosta prihodnje leto gostili Italija in Bolgarija. Naša izbrana vrsta bo igrala v skupini A, skupaj z Italijo, Argentino, Japonsko, Belgijo in Dominikansko republiko. V našem taboru so s tekmeci, ki jim jih je namenil žreb, zelo zadovoljni.
 
28.11.2017
Slovenska moška odbojkarska reprezentanca si je z uspešnim nastopom na majskem kvalifikacijskem turnirju v Ljubljani priigrala prvi nastop na svetovnem prvenstvu. Slovenci, ki bodo edini debitanti med 24 državami udeleženkami, zdaj čakajo le še na svoje nasprotnike.
 
 
ostale novice