Odbojka
 
 
 
 
 
novice
 
13.11.2017
Slovenska moška reprezentanca bo prihodnje leto prvič nastopila na svetovnem prvenstvu. Najboljše reprezentance sveta bosta septembra gostili Italija in Bolgarija, po zaključku panameriških kvalifikacij pa je znanih že vseh 24 držav udeleženk.
 
5.10.2017
Organizatorji svetovnega prvenstva za moške, ki ga bosta prihodnje leto skupaj gostili Italija in Bolgarija, so razkrili, kakšen bo sistem tekmovanja in katera mesta bodo gostila najboljše odbojkarje sveta. Med njimi bodo tudi Slovenci, ki so si zgodovinski nastop med svetovno elito priigrali v majskih kvalifikacijah.
 
27.9.2017
Slovenski reprezentanti so se po EP na Poljskem, ki se je zaključilo v prvih dneh septembra, hitro preselili v svoje klube. Reprezentantke imajo za seboj daljšo sezono, saj so nastopile še na SP do 23 let v Ljubljani. Po osvojenem naslovu svetovnih podprvakinj in le nekaj dneh počitka pa so se svojim klubom priključile tudi one.
 
1.9.2017
Evropska odbojkarska zveza CEV je na letnem kongresu, ki poteka v okviru evropskega prvenstva na Poljskem, razkrila, da bo prihodnje evropsko prvenstvo, leta 2019, potekalo v Franciji, Sloveniji, na Nizozemskem in v Belgiji.
 
31.8.2017
Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je morala v četrtfinalu evropskega prvenstva na Poljskem priznati premoč Rusiji. V boju za uvrstitev v polfinale so bili tekmeci boljši prepričljivo, s 3:0 (17, 19, 19). Varovanci selektorja Slobodana Kovača so tako zaključili z nastopom na letošnjem prvenstvu stare celine.
 
 
ostale novice