Odbojka
nov uporabnik
zapomni si
 
 
 
 
 
novice
 
24.4.2014
Slovenske mladinke bodo od jutri do nedelje v ŠD Balon v Novi Gorici igrale na kvalifikacijskem turnirju za nastop na EP 2014, ki bo od 16. do 24. avgusta v Estoniji (Tartu) in na Finskem (Tampere). Izbranke Jožeta Časarja bodo vse tekme začele ob 18. uri, njihove nasprotnice pa bodo Madžarke, Izraelke in Nemke.
 
11.4.2014
Mesec april bo v znamenju priprav slovenskih odbojkarskih reprezentanc, ki jih v nadaljevanju sezone čakajo različne kvalifikacijske tekme. Prve bodo s pripravami, že danes v Mariboru, začele slovenske mladinke, ki jih od 25. do 27. aprila v Novi Gorici čakajo kvalifikacije za nastop na avgustovskem EP v Estoniji in na Finskem.
 
13.5.2013
Čeprav se slovenski ženski mladinski ni uspelo uvrstiti na junijsko SP v Brnu, si še enkrat več zasluži pohvale za prikazano igro na kvalifikacijskem turnirju v Ramenskoeju. Pred odhodom na turnir skupine D, na katerem so slovenske mladinke igrale proti reprezentancami Poljske, Romunije in Rusije si niti največji optimisti niso mislili, da bi izbranke Bruna Najdiča lahko bile tako blizu odhoda na SP.
 
 
ostale novice