Odbojka
 
 
 
 
 
novice
 
10.7.2016
Zadnji dan kvalifikacij so se slovenske mladinke pomerilie s Hrvaško. Naše sosede so slavile s 3:0, kar pa pomeni, da so Slovenke ostale brez uvrstitve na letošnje EP. Tja kot zmagovalec skupine iz Latvije potuje Nemčija, kot tudi Srbija, ki je slavila na turnirju doma. Kot najboljša drugouvrščena ekipa iz obeh skupin se bo prvenstva udeležila še Hrvaška.
 
9.7.2016
Drugi dan kvalifikacij se je slovenska izbrana vrsta pomerila z Nemčijo, ki pa je bila boljša s 3:1. Slovenke so sicer povedle z 1:0 v nizih, toda potem niso več našle pravih rešitev za razigrane Nemke. Danes jih čaka še tretja tekma, na nasprotni strani pa jim bo stala Hrvaška, ki je v obračunu z Latvijo zabeležila zmago s 3:0.
 
8.7.2016
Ženska mladinska reprezentanca je na prvi tekmi kvalifikacij za nastop na EP zabeležila zmago! Po izgubljenem prvem nizu so varovanke selektorja Olega Gorbačova zaigrale bolje in tako naredile prvi korak k željenemu cilju, uvrstitvi na evropsko prvenstvo. Jutri jih čaka Nemčija, ki je danes s 3:1 premagala Hrvaško.
 
6.7.2016
Slovenska ženska mladinska reprezentanca se bo konec tedna v Rigi borila za vstopnico na letošnje evropsko prvenstvo. V Latviji bodo Slovenke nastopile v prvi skupini tretjega kroga kvalifikacij v družbi Hrvaške, Nemčije in domače reprezentance. V drugi skupini, ki jo bo gostila Srbija, bodo poleg gostiteljic nastopile še Češka, Poljska in Finska.
 
 
ostale novice