Odbojka
nov uporabnik
zapomni si
 
 
 
 
 
novice
 
11.4.2014
Mesec april bo v znamenju priprav slovenskih odbojkarskih reprezentanc, ki jih v nadaljevanju sezone čakajo različne kvalifikacijske tekme. Prve bodo s pripravami, že danes v Mariboru, začele slovenske mladinke, ki jih od 25. do 27. aprila v Novi Gorici čakajo kvalifikacije za nastop na avgustovskem EP v Estoniji in na Finskem.
 
13.5.2013
Čeprav se slovenski ženski mladinski ni uspelo uvrstiti na junijsko SP v Brnu, si še enkrat več zasluži pohvale za prikazano igro na kvalifikacijskem turnirju v Ramenskoeju. Pred odhodom na turnir skupine D, na katerem so slovenske mladinke igrale proti reprezentancami Poljske, Romunije in Rusije si niti največji optimisti niso mislili, da bi izbranke Bruna Najdiča lahko bile tako blizu odhoda na SP.
 
11.5.2013
Žal se slovenskim mladinkam ni uspelo uvrstiti na SP, ki bo konec junija na Češkem. Izbranke Bruna Najdiča so bile blizu, pa spet zelo daleč od uspeha, saj so odločilno tekmo za uvrstitev na SP proti Rusinjam, ki jo je slovenski selektor začel s standardno zasedbo, Saro Najdič, Niko Blagne, Urško Igličar, Eleno Kučej, Saro Planinšec, Izo Mlakar in prosto igralko Saro Kušar, začele odlično.
 
 
ostale novice