Odbojka
nov uporabnik
zapomni si
 
 
 
 
 
novice
 
22.4.2016
Slovenska ženska mladinska odbojkarska reprezentanca je dobila nasprotnice v tretjem krogu kvalifikacij za jesensko evropsko prvenstvo na Slovaškem in Madžarskem. Varovanke selektorja Olega Gorbachova se bodo za vozovnico za prvenstvo stare celine pomerile z Latvijkami, Nemkami in Hrvaticami.
 
3.4.2016
Ženska mladinska reprezentanca si na kvalifikacijah v Rigi ni uspela zagotoviti neposrednega nastopa na EP. Potem, ko so bile naše odbojkarice boljše od Francije in Azerbajdžana, so morale v 3. krogu predtekmovanja priznati premoč domači reprezentanci, ki je zmagala s 3:0. Slovenke bodo tako zaigrale v dodatnih kvalifikacijah.
 
2.4.2016
Slovenske odbojkarice nadaljujejo uspešne igre na kvalifikacijskem turnirju za nastop na letošnjem EP. Tokrat so premagale reprezentanco Azerbajdžana s 3:1, največ točk (20) je tokrat prispevala kapetanka Pia Blažič.
 
1.4.2016
Na uvodnem srečanju mladinskih kvalifikacij za nastop na EP, ki potekajo v Latviji, so slovenske odbojkarice pod vodstvom selektorja Olega Gorbačova s 3:0 odpravile Francijo in tako uspešno pričele nastope na turnirju.
 
31.3.2016
Slovenska ženska mladinska reprezentanca je odpotovala na kvalifikacijski turnir za evropsko prvenstvo v Rigo, kjer se bo pomerila s Francozinjami, Azerbajdžankami in Latvijkami ter se skušala še drugič zapored uvrstiti na prvenstvo stare celine.
 
 
ostale novice