Odbojka
 
 
 
 
 
novice
 
13.11.2017
Slovenska moška reprezentanca bo prihodnje leto prvič nastopila na svetovnem prvenstvu. Najboljše reprezentance sveta bosta septembra gostili Italija in Bolgarija, po zaključku panameriških kvalifikacij pa je znanih že vseh 24 držav udeleženk.
 
8.11.2017
Slovenski ženska in moška mladinska reprezentanca sta dobili nova selektorja. Dekleta bo po novem vodil Gregor Rozman, na klop mladincev pa bo sedel Aleš Hribar. Oba selektorja bosta reprezentanci vodila v prihodnjih dveh tekmovalnih sezonah.
 
13.10.2017
Slovenske odbojkarske reprezentance, pri dekletih v kategorijah do 17 in do 19 let, pri fantih pa v kategorijah do 18 in do 20 let, so dobile nasprotnike v januarskih oz. aprilskih kvalifikacijah za evropska prvenstva.
 
12.10.2017
Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je dobila nasprotnice v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo 2019, ki ga bodo skupaj gostile Poljska, Madžarska, Češka in Turčija. Naša dekleta se bodo za nastop na prvenstvu stare celine borila skupaj z Belgijo, Izraelom in Islandijo.
 
5.10.2017
Organizatorji svetovnega prvenstva za moške, ki ga bosta prihodnje leto skupaj gostili Italija in Bolgarija, so razkrili, kakšen bo sistem tekmovanja in katera mesta bodo gostila najboljše odbojkarje sveta. Med njimi bodo tudi Slovenci, ki so si zgodovinski nastop med svetovno elito priigrali v majskih kvalifikacijah.
 
 
ostale novice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Slovenia Volleyball Team
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pokrovitelji