Odbojka
nov uporabnik
zapomni si
 
 
 
 
 
novice
 
24.3.2017
Selektor slovenske moške odbojkarske reprezentance Slobodan Kovač je izbral sodelavce, ki mu bodo pomagali pri vodenju naše izbrane vrste, ki jo v letošnji sezoni čakajo kvalifikacije za svetovno prvenstvo, nastop v svetovni ligi in nastop na evropskem prvenstvu.
 
21.3.2017
Ženska kadetska reprezentanca se je zbrala v Mariboru, kjer jo čaka prvi del priprav na evropsko prvenstvo na Nizozemskem. Odbojkarice bodo na Štajerskem ostale do četrtka in se znova zbrale v ponedeljek, po prvenstvenih tekmah, v Arnhem pa bodo odpotovale 30. marca.
 
15.3.2017
Slovenska moška odbojkarska reprezentanca se bo od 24. do 28. maja v Ljubljani borila za nastop na svetovnem prvenstvu 2018. Za uvod se bodo varovanci Slobodana Kovača pomerili z Gruzijo, še pred tem pa slovensko izbrano vrsto čakata pripravljalni tekmi z Iranom.
 
6.3.2017
Potem, ko je slovenska moška odbojkarska reprezentanca pred dnevi dobila novega selektorja, srbskega strokovnjaka Slobodana Kovača, na Odbojkarski zvezi Slovenije zdaj iščejo tudi selektorja ženske izbrane vrste.
 
3.3.2017
Srbski odbojkarski strokovnjak Slobodan Kovač, ki je včeraj tudi uradno postal selektor slovenske moške reprezentance, je razkril, zakaj se je odločil sesti na klop naše izbrane vrste, kako vidi slovensko reprezentanco in kakšne cilje si je zastavil.
 
 
ostale novice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Slovenia Volleyball Team
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pokrovitelji