Odbojka
 
 
 
 
 
novice
 
15.2.2018
Septembra bo v Italiji in Bolgariji potekalo svetovno prvenstvo v odbojki za moške, na katerem bodo prvič nastopili tudi Slovenci. Naši odbojkarji bodo tekme v skupinskem delu tekmovanja igrali v Firencah. Zanimanje za vstopnice je veliko.
 
13.2.2018
Slovenska ženska kadetska reprezentanca bo aprila nastopila na evropskem prvenstvu v Bolgariji. Žreb, ki je potekal v Sofiji, je našim dekletom namenil težko skupino, saj se bodo naše odbojkarice pomerile z Bolgarijo, Rusijo, Belorusijo, Srbijo in Madžarsko.
 
9.1.2018
Slovenska moška odbojkarska reprezentanca bo septembra prvič nastopila na svetovnem prvenstvu. Gostili ga bosta Italija in Bolgarija, znano pa je tudi že, da se bodo naši odbojkarji na uvodnem srečanju pomerili z Dominikansko republiko.
 
7.1.2018
Slovenska ženska kadetska reprezentanca je v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo dosegla še tretjo zmago in se tako veselila uvrstitve na prvenstvo stare celine. Slovenke so bile s 3:2 boljše od Češke.
 
6.1.2018
Slovenska ženska kadetska odbojkarska reprezentanca je na kvalifikacijah za evropsko prvenstvo v Olomoucu vknjižila še drugo zmago. Naša dekleta so bila s 3:0 (6, 8, 9) uspešnejša od Islandije.
 
 
ostale novice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Slovenia Volleyball Team
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pokrovitelji