Odbojka
 
 
 
 
 
novice
 
21.9.2017
Za slovenskimi odbojkaricami in odbojkarji je še ena uspešna reprezentančna sezona, v kateri so naša dekleta osvojila srebro na svetovnem prvenstvu do 23 let v Ljubljani. Moška izbrana vrsta si je najprej zagotovila prvo uvrstitev na svetovno prvenstvo, zatem pa še zmago v drugi kakovostni skupini svetovne lige.
 
17.9.2017
Slovenska reprezentanca je morala v finalu svetovnega prvenstva do 23 let v Ljubljani priznati premoč izbrani vrsti Turčije. Tekmice so bile boljše s 4:0 v nizih (-12, -11, -13, -8), naša dekleta pa so tako osvojila srebrno odličje in dosegla izjemen uspeh ter prvo žensko odličje v moštvenih športih na svetovnih prvenstvih.
 
16.9.2017
Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca si je na svetovnem prvenstvu do 23 let priigrala finale in se bo jutri, proti Turčiji, pomerila za zlato odličje in naslov svetovnih prvakinj! V polfinalu so bila naša dekleta, s 4:1, boljša od Bolgarije. Finale bo jutri, ob 19. uri.
 
15.9.2017
Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je v zadnjem obračunu skupinskega dela SP do 23 let v Ljubljani prišla še do pete zaporedne zmage. Naša dekleta so s 4:1 odpravila Egipt in tako le še potrdila uvrstitev v polfinale. V njem se bodo srečale z Bolgarijo.
 
14.9.2017
Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je na svetovnem prvenstvu do 23 let v Ljubljani na četrti tekmi prišla še do četrte zmage. Varovanke selektorja Alessandra Chiappinija so si z zmago s 4:0 nad Tajsko zagotovile prvo mesto v skupini in uvrstitev v polfinale ter se tako vmešale v boj za odličja.
 
 
ostale novice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Slovenia Volleyball Team
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pokrovitelji